Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Позовна заява народу України в суд США, до крадіїв України. ч.7

67. Крім того, відмова обвинувачених на захист інтересів українських люди в роботі Стокгольмський арбітраж, і корумпованих маніпуляції арбітражний процес, щоб обвинувачені Фірташ і РУП отримав нагорода коштує буквально мільярди доларів, і що призвело до подальшого виснаження державної казни і подальшого зубожіння українського уряду, його економіки і її народу, таким чином, щоб позбавити значну частину своїх громадян права жити з фундаментальної порядність, також представляють собою порушення я звичаєвого міжнародного права, на які позивачі й інші члени класу право на відшкодування збитків відповідно до Alien Правопорушення Статуту.

68. Відповідачі "порушень міжнародного права, Alien Правопорушення Статуту і Тортури Закон про захист жертв були безпосередньою причиною травм від позивачів та інших знаходяться в аналогічному положенні.

69. Таким чином, всі позивачем і інші члени класу мають право на відновлення збитків проти відповідачів у розмірі, що визначається в ході судового розгляду.

Графа І. І.

Порушення корумпованих і Закон організацій (RICO) - 18 USC § 1964 (с)

70. Позивачі повторюють і повторно заявляти кожного попереднього пункту Скарга, як ніби повністю викладених у цій Декларації.

71. Відповідачі участь у схемі обману позивачів і інший клас членів шляхом проведення та участі, прямо або побічно, у віданні від справ рекетирів підприємства ("підприємство"), які ведуть і діяльності постраждалих зовнішньої торгівлі, протягом тривалого періоду часу через картина в рекеті. в тому числі пошти і шахрайстві, яке було вплив позбавляючи громадян України права на повне і чесне подання їх представники урядів, без конфлікту інтересів та корупції.

72. Обвинувачених дій, в тому числі використання телефону, факсу, електронної пошти та інші повідомлення між Стокгольмом і Києвом, а також між іншими міжнародними місцях, були спрямовані на схему подальшого обвинувачених у шахрайстві члена класу, гарантуючи, що обвинувачені Фірташ і РУП б виграти арбітраж нагорода, яка позбавить Україну та її громадян істотних грошових коштів і активів, і буде також передбачати, обвинувачені з величезними сумами грошових коштів, яким вони може фінансувати свою схему для підриву верховенства права в Україні і заперечувати позивачі й інші лідери опозиції їх основних прав людини і політичних людини, включаючи довільні арешти, позбавлення волі та примусового вигнання, і Позбавлення політичних ув'язнених їжі й води протягом тривалого періоду Водночас, використання психологічних тортури ув'язнених політичних в'язнів, і Позбавлення політичних ув'язнених про їхнє право на адвоката, а презумпція невинності, серед інших прав.

73. У результаті дій обвинувачених в рекеті, позивачі й інші класи Члени зазнала шкоди в розмірі, що визначається в ході судового розгляду.

COUNT III

(RICO ЗМОВА-18 USC § 1964 (D))

74. Позивачі повторити і знову заявляємо про попередніх пунктах цієї скарги як хоча повністю викладених у цій Декларації.

75. Відповідачі змовилися один з одним і з іншими своїми рекетирів Підприємство позбавити позивачів і члени класу основних прав людини і політичних прав.

Суд присяжних ПОПИТ

76. Позивачі попиту суд присяжних з усіх питань, таким підсудним.

А тому, Позивачі, загалом і через своїх адвокатів, від імені себе і всіх інших знаходяться в аналогічному положенні, вимагати судового рішення щодо кожного з підсудних, наступним чином:

a. Засвідчувальний цю дію як клас дій, у тому числі будь-яких підкласів яких це Суд вважає це за необхідне;

b. Призначення юридичної фірми, перерахованих нижче, клас адвоката;

c. На перший граф за порушення Alien Правопорушення статуту і тортур Закон про захист жертв, нагороди компенсаційних, покарання і штрафні збитки кожному з позивачів та імені членів класу;

d. На другій і третій графи за порушення статуту цивільного Ріко, присудження високих збитків (у три рази реальний збиток), понесені Позивачі і члени класу в результаті підсудних рекету актів і Ріко Змова;

e. Нагородження позивачів і члени класу їх судові витрати і витрати Займаючись цієї акції, і

f. Надання такого друга і подальшого полегшення, оскільки це суд вважає справедливим і правильним.

Від: Нью-Йорк, Нью-Йорк

26 квітня 2011

Маккалліон & ASSOCIATES ТОО

Автор:>

Кеннет Ф. Маккалліон (Bar # KFM-1591)

100 Парк авеню, 16-му поверсі

New York, NY 10017-5538

(646) 366-0880

Адвокати позивачів

Кінець документа


     Вчора, на п'ятому каналі, С.Власенко сказав, що кожен бажаючий громадянин України може приєднатися до позову. Поки що не знайшов, як це зробити.

.

22

Коментарі

15.05.11, 16:22

    25.05.11, 16:35

    http://www.vlasenko.org.ua/contacts.html

      35.05.11, 17:21Відповідь на 2 від Al KazlOFF

      http://www.vlasenko.org.ua/contacts.htmlДякую. Цікаво. Можливо там і не приєднаєшся до позову, але інформацию, думаю, можна отримати.

        45.05.11, 18:09Відповідь на 3 від бандерівець

        это его личный сайт

          55.05.11, 18:15Відповідь на 4 від Al KazlOFF

          это его личный сайтТа я так і зрозумів.

            65.05.11, 18:17Відповідь на 5 від бандерівець

            токо фигня всё это.

              75.05.11, 18:19Відповідь на 6 від Al KazlOFF

              токо фигня всё это.Сам так вважаю. Але Юля хоч щось робить. Решта тільки між собою гризуться, або всім скопом Юльку хають.

                85.05.11, 18:26Відповідь на 7 від бандерівець

                да и она уже ничего не делает, только докладывает о своих визитах в ГПУ. ну и Оазисса к копипастам двухлетней давности вдохновляет.

                  95.05.11, 18:29Відповідь на 8 від Al KazlOFF

                  да и она уже ничего не делает, только докладывает о своих визитах в ГПУ. ну и Оазисса к копипастам двухлетней давности вдохновляет.Подивився я би на Вас, якби такий пресинг був. Щоб Ви робили. Вона ще тримається так, що дай Бог кожному мужику так триматися.

                    105.05.11, 18:30Відповідь на 8 від Al KazlOFF

                    Чи ми з тобою на "ти"?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна