хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Благодійний концерт

Благодійний концерт

вечеринка - встреча - киев - клуб - концерт - на пиво

Терміново потрібна ваша допомога!

Пропоную Вам приєднатись до благодійного проекту, який хоча і має простеньку назву «ПОДАРУЙ ДИТИНІ РАДІСТЬ!», але передбачає благородну мету.

Якщо в двох словах, то мета проекту - покращення життя дітей, які живуть в Мостищенській школі-інтернаті для дітей з легкою розумовою відсталістю. В цьому інтернаті зараз проживає 91 дитина віком від 7 до 19 років. В рамках проекту відбувається збір коштів, які будуть спрямовані на покращення умов життя дітей за такими напрямками:

-         облаштування  дитячого та спортивного майданчиків -         озеленення та створення затишку на території інтернату -         ремонту даху -         нових позитивних вражень для дітей  Як можна приєднатись, хочете спитати ви? Я вам скажу!   -         можна зробити фінансовий внесок (будь-яка сума, яку ви готові віддати на такоє благоє дєло). -         можна зробити матеріальний внесок, що дуже важливо і потрібно. Матеріальний внесок – будь-які товари і послуги для дітей, екскурсії і тд.  (якщо є контакти, знайомі, транспорт, будівельні матеріали, бажання створити для дітей свято і тд. ).   О, а ще дуже хотілося б проводити для цих дітей регулярні заняття з арт-терапії. Тому, якщо є бажання, принаймні, спробувати, то давайте знати, я буду щаслива = )   Можна також долучитись до посадки дерев-трав-кущів-квітів...    Буду безмежно вдячна всім, хто відпише на цей лист, навіть якщо ви не матимете змогу допомогти. Також важливим є те, що проект завершується на початку червня, тому оперативна реакція вітається :)    В прикріпленому файлі шлю презентацію проекту, щоб вам було зрозуміліше що це і для кого.   Наперед дякую всім за увагу і за підтримку!

 

P.S. Ще один варіант підтримки, який може здатись вам найбільш приємним – приходьте у вівторок, 27 квітня на 19.00 в Докер Паб, той що на Оболоні. Ми організовуємо благодійну вечірку і запросили всякі різні групи, такі як СКАЙ, НеДіля… Тута детальніше http://community.livejournal.com/kiev_afisha/2520393.html#cutid1  Квитки бажано придбати заздалегідь... можна починати вже з завтра  =) Так шо дзвоніть, обривайте мій телефон =)  

Юля

097 669 41 37 http://www.dity.kiev.ua/

Приєднатися до події

От себя лично,помогаю прекрасному человеку Юленьке в организации помощи деткам

7

Коментарі

123.04.10, 19:35

Цікава ініціатива, але вже подібне оголошення Ваша... Здається, знайома... Розміщувала.



    223.04.10, 20:51Відповідь на 1 від N 47-ий

    Да так и было,но внимания к этой заметке было очень мало,вот я и решила помочь,разместив в заметке часа.

      324.04.10, 03:16

      Очень хорошая инициатива - надеюсь на успешное воплощение...

        424.04.10, 11:32Відповідь на 3 від masjanja-na

        Я знаю,что найдутся люди ,которым не безразлична судьба деток.Главное начать с себя,я уже начала.И если бы каждый человек с сердцем пожертвовал хотя б 1грн-10грн у малышей появилось бы больше радостей и удобств.Не забываем делать добро.

          524.04.10, 18:58

          вот это да!! я только в прошлую пятницу там была, пообщалась с Наталией Борисовной.. с детьми.. помогла чем смогла

            625.04.10, 10:05Відповідь на 5 від Fucenyatko