Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

R_

R_

Коментарі

120.06.17, 09:55

вполне кстати закономерно: в армии, солдата на героизм и подвиги толкают недочеты тупых генералов.
соответственно, если "элита" в нашей стране не понимает сути общественного блага, вот и жизнь у граждан - сплошной подвиг - выживание вопреки обстоятельствам )))

    220.06.17, 18:55Відповідь на 1 від XiNG

    с другой стороны : в некоторых [развитых] странах уже давно поняли , что главная ценность - это люди = ‹ человеческий капитал › …

      320.06.17, 19:02Відповідь на 2 від R_

      с другой стороны : в некоторых [развитых] странах уже давно поняли , что главная ценность - это люди = ‹ человеческий капитал › …
      у наших капиталистов - мозги совковые. у нашего общества - наверное тоже... со стороны себя не очень видно..))

        420.06.17, 19:12Відповідь на 3 від XiNG

        вот именно потому-то западные капиталюги их и имеют и дальше - больше

          522.06.17, 16:25

          парадокс - миллионеров всё больше... и уже мллрдеры на верхние строчки мировых рейтингов пробиваются.

            622.06.17, 20:19Відповідь на 1 від XiNG

            Українська "еліта", пишу в лапках бо то вона САМА себе нею вважає, стоїть на рівні бидла, бодумає що вона вічна то можна грабувати народ до його загину. Вони навіть труни собі замовляють з КИШЕНЯМИ для баксів. Елементарно відсутнє державне мислення. Не розуміють що гроші вирвані-украдені у держави та виведені в офшори УЖЕ не їхні! Ви подумайте - ГОЛОВНА банкірка України тримає свої гроші(не буду говорити як зароблені) не в своєму БАНКУ, а під матрацом !! Сама не довіряє банку яким керує!

              723.06.17, 07:49Відповідь на 6 від Nikolka

              Українська "еліта", пишу в лапках бо то вона САМА себе нею вважає, стоїть на рівні бидла, бодумає що вона вічна то можна грабувати народ до його загину. Вони навіть труни собі замовляють з КИШЕНЯМИ для баксів. Елементарно відсутнє державне мислення. Не розуміють що гроші вирвані-украдені у держави та виведені в офшори УЖЕ не їхні! Ви подумайте - ГОЛОВНА банкірка України тримає свої гроші(не буду говорити як зароблені) не в своєму БАНКУ, а під матрацом !! Сама не довіряє банку яким керує! )) это элементарное отсутствие доверия и дефицит людей с положительной репутацией. Не только среди "элиты", но и в нашем обществе, зачастую доверие не выходит выше уровня своей семьи, или очень узкого круга единомышленников.

                823.06.17, 11:35Відповідь на 7 від XiNG

                Довіра укріпляється рівнем ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ. Коли ж відсутня відповідальність за прийняте рішення чи виконану(не виконану) роботу то немає довіри ні до кого. Часто, навіть дуже часто, на виборні посади обираються виборцями люди які бояться відповідальності і прикривають свою дупу мандатом від гніву прокурора.