хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Самогубства - від безвиході чи слабкості духу?




Троє водіїв Півдня України за останні дні трагічно пішли з життя через неможливість вижити в кризовій ситуації. Вже кілька місяців на Одещині мітингують тисячі автовласників, жаліючись на відсутність роботи і відповідно можливості виплачувати кредити.

Вони довго страйкували, але так і не були почуті владою. Наклавший на себе руки Володимир, разом з іншими безробітними дальнобійниками хотів достукатися до представників влади, щоб ті відповіли, коли, в кінці кінців, водії знову зможуть перевозити вантажі і отримувати зарплату.

Володимир з колегами чекав три місяці. Відповіді не було, і тоді він пішов на самогубство. Без годувальника залишилася дружина і двоє дітей. Поки одеські дальнобійники говорили на мітингу про смерть колеги, з Білгород-Дністровського надійшла нова трагічна звістка: ще один водій повісився. І знову через безробіття. ГУДИМА Віктор Миколайович, батько двох дітей вибрав кризі суїцид, таким чином, відводячи від родини відповідальність за неоплачений кредит. Не минуло й доби після похорону Віктора ГУДИМИ, як надійшла інформація про смерть ще одного перевізника з Одеси. Проблеми ті ж, що і у всіх українських далекобійників: відсутність роботи і кредитна заборгованість. Водій помер від серцевого нападу.

Страйкуючі на Окружній дорозі в Києві, у Львові, в Одесі та багатьох інших містах країни задають питання: скільки ще дальнобійників має загинути, щоб б влада нарешті звернула увагу на автомобільну проблему и хоть якось почала реагувати на вимоги автоперевізників.

http://kolomyya.org/se/sites/pb/?nid=12489&page=1

Не можу однозначно звинуватити цих самогубців (можливо, на їхню думку, справді не було іншого виходу), але я особисто вважаю самогубство останнім з варіантів вирішення проблеми. Потрібно було боротися, шукати виходу з кризової ситуації,  варіантів - безліч.

Але, тим не менше, мої розсуди не змінять фактів - люди кінчають життя самогубством, бо влада не в змозі вирішити їхні проблеми. Навіщо нам така влада? Навіщо Вам така влада?
    
12

Коментарі

13.03.09, 16:52

Велика, мала... скільки тих Україн?

    23.03.09, 16:54

    КтО убил МоМО???

      33.03.09, 16:55Відповідь на 1 від _A-S_

      Велика, мала... скільки тих Україн?А асіків скільки...

        43.03.09, 17:01

        плохо байкотируют... если бы хотели действительно чего-то добиться, могли бы перекрыть Одессу-Киев, только не на обочине стать а перекрыть так чтобы никто не проехал, и перекрывать не 1-2 людям, а 100-200 грузовиков и водителей, которым реально надоело пустозвонство теперешней власти и постоянные долги перед вмф причем на ужасных условиях.... суицид вообще бред - что теперь делать жене и двум детям без отца?

          53.03.09, 17:03Відповідь на 3 від ДімкаLvivsky

          єдиний

            63.03.09, 17:03

            Ті що на той світ зібрались, хай за собою в потойбічча тягнуть всіх кого важають потрібним (хоча б намагались). Невміють у нас радикальні вчинки робити, спалюють так чомусь себе, голодують... так це нікого не колишить крім журналістів. Не можеш дотягнутися до верхів, вбаюкай ненависного усе своє життя свого сусіда. А ви думаєте звідки повага береться - за гарненькі очка й бензинчик на своїй макітрі, ні, - на чужій макітрі

              Гість: Фенікс Крі

              73.03.09, 17:47

              Влада Хрень. так було и так буде. А вони слабки. Краще б ворушились и шукали замовника, вихид чи взагали иншу роботу, а вони просто здались....

                Гість: RALF007

                83.03.09, 21:44

                ПРОРОЧЕСТВО: Ющенко подаст в отставку и президентом станет Янукович!!!
                "Ющенко отречется от престола.Президентом Украины станет В.Янукович, которого Господь избрал для того, чтобы нести крест президентской власти. Это будет хорошее время. ..."
                Георгий-Илия
                Пророчество о грядущем времени... .
                http://ralf.com.ua/ru/uaanaliz.html

                  93.03.09, 23:56Відповідь на 8 від Гість: RALF007

                  ПРОРОЧЕСТВО: Ющенко подаст в отставку и президентом станет Янукович!!!
                  "Ющенко отречется от престола.Президентом Украины станет В.Янукович, которого Господь избрал для того, чтобы нести крест президентской власти. Это будет хорошее время. ..."
                  Георгий-Илия
                  Пророчество о грядущем времени... .
                  http://ralf.com.ua/ru/uaanaliz.html
                  В наз зявився лжепророк.

                    104.03.09, 10:53Відповідь на 1 від _A-S_

                    Велика, мала... скільки тих Україн?одна - єдина й неповторна

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна