хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Необхідний план реформ

  • 21.09.16, 23:39
Наша країна зараз опинилася у складній ситуації. Ми маємо війну на Сході з російськими загарбниками, Крим окуповано ними ж, а реформи проходять досить повільно. Якщо ця тенденція триватиме й далі, Україна постане перед небезпекою втрати державності. Потрібно негайно робити рішучі кроки для порятунку країни.

На мою думку, потрібно негайно заморозити конфлікт на Донбасі та зосередитися на внутрішніх реформах. У першій справі нам можуть допомогти наші західні партнери, що мають серйозні важелі впливу на Росію та її керівництво.

Внутрішні реформи ніхто не зробить без нас. Так -- нам допомагає Захід, надає кредити для підтримки та ставить певні умови перед нашим урядом. Однак якщо в урядовців не буде чіткого розуміння програми змін та бажання її втілювати в життя, ми будемо приречені сповзати далі вниз.

Головними пунктами дорожньої карти повинні стати боротьба з корупцією, дерегуляція та децентралізація. Бізнесу потрібні чіткі, стабільні в часі та прийнятні правила гри на ринку, в тому числі невисокі податки та відсутність корупційного тиску. Натомість держава матиме моральне право вимагати від підприємців виходу з тіні, де ховається чи не половина ВВП. Тоді до нас  також прийдуть іноземні інвестори.

У гуманітарній сфері потрібно стимулювати зміцнення монолітності політичної нації, аби запобігти подальшому сепаратизму. Необхідно знаходити та пропагувати речі, що об'єднують нас, а не розділяють.

Для подолання кризи всі гілки влади мають бути єдиною командою, що відповідально й фахово провадить реформи. Громадянське суспільство повинно виконувати функції контролю та бути водночас неофіційним дорадчим інститутом. Найкращі серед активістів могли б допомогти країні, перейшовши у владу й розбудовуючи нові політичні сили якісно вищого рівня за існуючі.

У зовнішній політиці нам потрібно й далі рухатися згідно обраного під час Революції Гідності євроінтеграційного вектору.

Далі міг би продовжити розкривати думку, але не бачу сенсу, оскільки подібними замітками про все й водночас ні про що забиті не тільки соцмережі та блоги, але навіть друковані видання. Написати подібний опус здатен чи не кожен другий обиватель у нашій країні, а от зробити чи навіть сказати щось по ділу більшість тих, хто називає себе експертами, активістами чи посадовцями, не може чи не хоче.
2

Коментарі

122.09.16, 00:37

1)На мою думку, потрібно негайно заморозити конфлікт на Донбасі та зосередитися на внутрішніх реформах.
----
Куди ще далі морозити? От поселити тебе десь у прифронтових теренах,чи ще краще,у "нейтралці" - такі б дурниці б швидко б вилетіли.
Певна річ,що у Кийові зручно колупатися у носі,вигадуючи про всякі "рехворми".

2)Однак якщо в урядовців не буде чіткого розуміння програми змін та бажання її втілювати в життя, ми будемо приречені сповзати далі вниз.
----
думаю,що в них якраз розуміння є,а от у стада зомбованих політиканами баранів - маю великі сумніви.Так,аби трендіти - "шовсьопльохо!"

    222.09.16, 00:41

    3)Головними пунктами дорожньої карти повинні стати боротьба з корупцією, дерегуляція та децентралізація. Бізнесу потрібні чіткі, стабільні в часі та прийнятні правила гри на ринку, в тому числі невисокі податки та відсутність корупційного тиску. Натомість держава матиме моральне право вимагати від підприємців виходу з тіні, де ховається чи не половина ВВП. Тоді до нас також прийдуть іноземні інвестори.
    ----
    Водичка для безмізкої маси.Або набір файних фраз - не більше.

    4) Громадянське суспільство повинно виконувати функції контролю та бути водночас неофіційним дорадчим інститутом. Найкращі серед активістів могли б допомогти країні, перейшовши у владу й
    ----
    інакшими словами,ще не всі мудаки до корита дорвалися.
    Мало таких баранів у ВР зараз?

      322.09.16, 00:42

      5) Написати подібний опус здатен чи не кожен другий обиватель у нашій країні, а от зробити чи навіть сказати щось по ділу більшість тих, хто називає себе експертами, активістами чи посадовцями, не може чи не хоче.


      -----
      От краще не писати.А мовчки робити,якщо вмієш.А якщо,ні то не треба

        422.09.16, 00:48Відповідь на 1 від Лъйошкин_Кот

        А я тут навіть не сильно задумувався над змістом, просто відносно правдоподібно імітував подібні замітки. Вживав лексику тощо.

        Щодо замороження -- іншої й кращої альтернативи нам можуть і не дати. Просто з якогось моменту кількість обстрілів може впасти до стабільних 3-5 за добу (по п'яні), й можна буде щось якось відбудовувати по обидва боки фронту. А там колись щось хтось мо придумає...Це не найгірший варіант.

          522.09.16, 00:50Відповідь на 3 від Лъйошкин_Кот

          Так і не пишу. Оце просто прикольнувся, прочитавши черговий опус Кінаха. А таких опусів та інтерв'ю на ТБ -- до фіга. Одна вода...

            622.09.16, 00:51Відповідь на 4 від Nech sa paci

            Якщо це був стьоб над подібним фуфелом,-то приймається.

            Щодо "заморозки" - ти не правий.

              722.09.16, 00:52

              Ви не зрозуміли. Я просто потролив. Див. вище коментарі.

                822.09.16, 00:58Відповідь на 6 від Лъйошкин_Кот

                Стьоб. А про заморозку -- Росія не скоро завалиться настільки, аби вийти з гри, якщо взагалі це відбудеться при нашому житті. Тому вона й надалі буде вписуватися за сепарів своїми військами чи танками. Доведеться, мабуть, почекати певний час. Можливо, потроху будуть якісь поступки з їхнього боку по мірі погіршення.

                  922.09.16, 01:11

                  Ну всі ми щось робимо, інакше б не було за що прогодуватися. Інша справа -- що багато чого залежить від керівництва та інших впливових людей. І тут у нас не все гаразд.

                    1022.09.16, 01:21Відповідь на 8 від Nech sa paci

                    Росія не скоро завалиться настільки, аби вийти з гри, якщо взагалі це відбудеться при нашому житті. Відбудеться,й досить скоро.Тому не тре писати дурниць про "заморозку".

                    А якщо сер"йозно розглядати першочерговий варіант,то для вирішення проблеми є лише один вихід:
                    ввід контингенту НАТО й Української поліції на Донбасс,всі решта хто зі зброєю-злочинці,й підлягають знищенню.Якщо таке політичне рішення буде прийнято одного чудового ранку,то під вечір жодного кацапа на Добасі не лишиться,й кацапорда навіть не посміє гавкати у відповідь.

                    А "заморозка" - ну от зараз вона й є.Це реально по факту,просто цю ситуацію так відкрито не називають.
                    Добре?Ні,сам бачишь.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна