хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Пожежі, землетруси, цунамі, війни, революції і дії Кабміну

  • 06.03.08, 10:03
Типовий фрагмент типового договору:

7. Форс-мажор

7.1.      Жодна iз Сторiн не несе вiдповiдальностi за невиконання або неналежне виконання умов даного Договору, якщо це спричинено невiдворотними дiями за обставин непереборно сили, про якi Сторони не могли знати заздалегiдь або не могли х передбачити. До таких обставин вiдносяться: пожежа, повiнь, землетрус, цунамi, смерч, ураган, тайфун, зсуви, селевi потоки, снiговi лавини, виверження вулканiв та  iншi природнi катаклiзми, вiйни, революцi, державнi перевороти, страйки, диверсiйнi та терористичнi акти, пограбування, аварi в системi енергозабезпечення та зв'язку, змiни законодавства, дi державних органiв та х посадових осiб, якщо цi обставини безпосередньо впливають на виконання даного Договору, а х виникнення юридично засвiдченi.

Тобто діючий вулкан, тайфун та Кабмін це стихійні лиха одного масштабу... Логічно, але кумедно...
1

Коментарі

Гість: pivolub

16.03.08, 10:23

Чому тільки Кабмін? Тоді, в першу чергу - Верхрвна Рада, саме вона змінює законодавство. А взагалі, всі вони - і Кабмін, і ВР, і Президент, і місцеві органи влади - одне суцільне стихійне лихо.

    26.03.08, 10:25Відповідь на 1 від Гість: pivolub

    Чому тільки Кабмін?Просто першим згадався.

    одне суцільне стихійне лихо.
    От і я до чого...

      36.03.08, 10:59

      То тільки в нас!!! В нормальних країнах такого немає))))

        46.03.08, 12:43Відповідь на 3 від Mamay_

        Форс-мажор насправді є в контрактах всіх цивілізованних країн і у всіх він приблизно подібний... Просто у нас, нажаль, це порівняння актуальне не лише в договорах...