хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Доцільність чи почуття?

  • 05.05.08, 16:44

На сьогоднішній день вченим-генетикам вже досить багато відомо про закони спадковості і вони можуть досить багато сказати про майбутню, маючи достатньо повну інформацію щодо її  біологічних батьків. Зокрема можна досить точно вирахувати ймовірність народження дитини з вродженними вадами або хворобами. Безумовно це є значним досягненням науки і здорові діти будуть вдячні генетикам. Але як щодо батьків???

От особисто Ви як би зреаґуавали, якби взнали, що дитина від Вас  народиться хворою, але Ваша друга половина здатна мати повністю здорових дітей? А якщо Ваша друга половина хоче мати дітей, причому здорових дітей чи погодились би Ви, щоб вони були не від Вас (тобто щоб де-факто мало місце фізичної зради)? Ваш вибір?


20%, 1 голос

40%, 2 голоси

20%, 1 голос

0%, 0 голосів

20%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
3

Коментарі

15.05.08, 22:34

Остаточне значення має виховання!!! Іноді чужий рідніший за свого!!! Або є таке прислів"я: "Краще із чужим згубить, ніж своїм знайти!". Що посієш, те пожнеш?

    26.05.08, 13:30

    1. треба відверто поговорити, щоб впевнитися, хто з пари чого хоче.
    2. в сучасних умовах можливе і штучне запліднення (в лабораторії).
    3. особисто я можливо матиму партнера, який можливо матиме нездорових дітей. але я все одно ризикну і на даний момент маю думку мати дітей від нього, якими вони не виявляться. крім того, сучасна медицина багато чого може лікувати (це я про дітей).

      Гість: Kilim

      36.05.08, 13:50

      я как-то не нашла за что прогосовать. слишком размыто и...ну сажем загнанно в рамки что ли. в жизни, в реале, бывает больше вариантов. во-первых, причину (и процент возможности рождения нездорового ребенка) можно найти и в очень многих случаях устранить. если такой возможности нет, то толкать человека, любимого человека, на "де-факто" измену я бы не стала. в любом случае можно выдлеить здоровую яйцеклетку и произвести штучное оплодотворение.
      а также присутствует и вариант того, что можно просто отпустить любимого человека и дать ему возможность построить нормальную семью, нормальные отношения с другим человеком.
      ну а еще можно просто усыновить чужого ребенка, и воспитывать как своего.

      в любом случае, варианты есть, нужно просто желание, чтобы их найти и принять.

        46.05.08, 14:03

        Они могут просчитать этот факт, но 100% гарантии что ребенок родиться нездоровым ведь нет. Надо по меньше думать об таком, ато сами беду накликают!