Профіль

Momyshka

Momyshka

Україна, Дніпро

Рейтинг в розділі:

Останні статті

хочеш стать звездой?

  • 17.10.16, 12:34
[Приєднана картинка]Купи перчатки

у лісі 2

  • 09.10.16, 23:03
Буду лаконічним. Були сьогодні знову. 4 відра маслюків і один білий. На даний момент перечищено половину цих слизняків. Білий був знайдений феєрично, повертаємось з повними відрами по лісовій дорозі до машин. Проходимо мимо ватаги грибників на привалі ( явно місцеві з найближчого села) порівнявшись з ними в мене раптом щось клацнуло в голові, роблю крок з дороги в траву, і під повністю охрєнєвшими поглядами місцевих зрізаю білий за два метри від них)))

в лісі

  • 06.10.16, 13:00
Сьогодні нарешті плюнув на все,і ломонувся з сім'єю в ліс. Оскільки в звичному місці "трішки стріляють" поїхали далі,розвідувати нові місця. Оскільки пишу прямо з лісу, фотки будуть потім, пізніше. Скажу лише що на вечерю будуть смажені маслюки.

Хелп мі плиз!!!!!!

  • 28.09.16, 20:34
Не знаю плакати чи сміятися... Пишу з телефона. На компі годину назад змінив пароль, вимкнув йошо і поїхав скуплятися... Приїхав і не можу зайти... Я конєшно втомлений старий склеротик, але не до такої ж ступені. Через десять хвилин істеричного вбивання пароля я помітив таку штуку - пароль я змінив на 12 значний, а в віконце вводиться лише 11 символів .... що робити??? Пись. Знущання терпітиму, але ж майте совість ))))

Поясніть мені неграмотному .

  • 28.09.16, 09:45
Чого саме нашим "понтам" не вистачає? Куди саме треба розширити їхні повноваження?Як в тому анекдоті - "поскільки почастішали випадки коли злочинці відбирають у міліції пістолети, ми вирішили видати їм автомати.." ?Що саме не вистачає поліції внормативно правовому полі для ефективної боротьби з злочинністю ?Поясніть будьласочка, хто знає.

ДДТ

  • 26.09.16, 22:12

аааа, класс!

  • 25.09.16, 15:08
[Приєднана картинка]а я порізав два кузова і здав в металолом

якщо вас хтось нервує сильно....

  • 23.09.16, 21:02
Коли Вам хочеться когось вбити, треба сказати - одну хвилинку, зтулити велиукий і безімянний пальці на обох руках (в ідеалі треба сісти в позу лотоса) і гнусаво гундосити ОУУМММММММММ, до повного просвєтлєнія...якщо ж перед Вами занадто вже мерзенна морда, то треба заплющити очі і уявити як Вас за вбивство спочатку маринують в СІЗО а потім відправляють на зону, де Ви пізнаєте всі прєлєсті блатного життя...Якщо ж це все не допомагає, то вбийте вже накінець ту тварюкуяктакихгадівземлятількиносить!...

Читати далі...

Українізатор газу.

  • 19.09.16, 20:36
[Приєднана картинка]весь газ пройшовший через такий українізатор, автоматично стає Українським

еті глаза напротів...

  • 17.09.16, 12:41
[Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка]