хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Порядок подання апеляційних заяв щодо результатів тестування ЗНО

1. Апеляційна заява на результати зовнішнього оцінювання ЗНО подається учасником тестування в письмовій формі на ім’я директора Українського центру оцінювання якості освіти протягом п’яти днів після отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, але не пізніше десяти днів із моменту оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти.
2.В апеляційній заяві на результати учасник має зазначити прізвище, ім’я, по батькові, адресу проживання, номер телефону (у разі наявності), паспортні дані (для осіб, яким на час завершення реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні не виповнилося 16 років – дані свідоцтва про народження), предмет оцінювання та номер сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти (з предмета тестування, з якого подається апеляція).
3.Заяви приймаються особисто від заявників в Українському та відповідних регіональних центрах оцінювання якості освіти або поштою на адресу Українського центру оцінювання якості освіти. У разі надходження заяви поштою дата подання визначається за штемпелем відправлення на поштовому конверті.
1

Коментарі