хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Diavorona

попередня
наступна

Короткі думки про безглуздий світ

Ця задумка прийшла до мене після перегляду низки наукових, документальних, науково-популярних фільмів, які мій мозок завжди спиймає як грунт для роздумів. Не можу приховувати, що фільми подібного типу завжди наштовхували мене на подібне. Отже, я буду періодично публікувати власні уявлення та думки про влаштування нашого світу.
Я являюся студенткою фізичного факультету певного університету. Так склалося, що я стану астрономом. І зовсім невипадково. Космос завжди приваблював мене. Не можу пояснити, чому, але ця безодня сприймається мною кожен раз по-різному. То вона затягує у себе, немов ліжко після тяжкого дня, то я тону у ній, немов у вирі. Інколи це дійсно жахає. 
Часто, переглядаючи записи у соцмережах або наукову літературу я ловлю себе на вигадуваннях теорій. Одна з них дійсно може мати певний сенс - що весь наш світ - лише атом у якомусь гігантському Всесвіті. А кожен атом у нашому світі - гігантський Всесвіт. Дещо парадоксальна думка, проте чому б і ні?
Багато вчених наголошують на тому, що загальною та єдиною одиницею вимірювання має бути час. Дійсно, ідея чудова. Але наразі це неможливо, бо ми занадто мало знаємо про сам час - четвертий вимір. Для нас він являється лінійним, хоча на більш високому рівні розвитку ми можемо сприймати так, як ми зараз сприймаємо тривимірний простір. Подорож в іншу часову епоху міг би виглядати як підйом на гору чи спуск з неї. Не хочу розділяти людей на класи, але не всі можуть зрозуміти це. Для багатьох жодні одиниці існування простору не мають значення - вони живуть тим, що мають і не бажають змін. 
11

Коментарі

16.12.16, 01:33

Забей в друзья меня. У тебя будет что почитать.
Ты учишься на физика, а меня с космосом только сны связывают

    Гість: Justik

    26.12.16, 07:43

    Дуже своєчасна замітка. Тільки роздуми про космос і всесвіт зараз і можуть врятувати нашу неньку Україну!

      36.12.16, 10:10

      привет!
      я тоже последниее время верю, что из одной молекулы можно создать целый мир! а время это не постоянная величина,часто мне кажется что оно придумано людьми,а в реальном мире его нет.
      и пространство не однородно,где-то оно может быть настолько искривленно,что меняет всю структуру мира.

      но я только любитель,не специалист,так что могу только верить и предпологать.
      и вообще, не останавливайтесь в ваших размышлениях- именно с них начинается развитие и прогресс!!

        46.12.16, 10:13

        единственное не поняла,почему мир безсмысленный?!

          56.12.16, 14:35

          Недавно смотрел на М42 (Орион) в 16" Добсон... первый раз в жизни я это видел не на картинке... И да, согласен, каждый там наверху раз по-разному...
          Зрелище просто неописуемое...
          Дружим?

            66.12.16, 20:15

            Времени нет .