Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Вольовий чоловік

  • 12.02.23, 16:02
Сила волі з кожним рокомВ нас міцнішою стає.А підтвердженням цих слів,Спостереження моє.Мій сусід Петро, наприклад,Що прізвище - Став,То чарчину, або й двіЧасто пропускав,А тепер коли у чубі,Сивину вже має,То наполегливо завждиЖодну не минає.

Не цінує вірності

  • 10.02.23, 14:57
Докоряє чоловікуДружина Галина:-Безсовісна я вважаю,Петре, ти людина!Бо постійно на зарплату,Мою проживаєш,А собі роботи зовсім,Бачу не шукаєш.Невдоволено ПетроПочав промовляти:-Це ти совісті не маєш!Таке ось казати,Бо не ціниш ти, Галинко,Вірність геть мою,Адже я замість кар'єри...Вибрав же сім'ю!!!

Мрія не збулася

  • 01.02.23, 15:37
Ще з дитинства пожежником,Коля мріяв стати.-Буду я гасить пожежі,Й людей рятувати!Та життя того хлопчинуКруто закрутило,І дитячим збутись мріям,Зовсім не судилось.Доля в інший бік пішла,Часто ж так буває,І тепер уже Микола,Щодня "зажигає."У поліції його,Майже усі знають,Бо в відділення йогоЧасто доправляють.

Подвійні симптоми

  • 10.01.23, 00:35
-Поясни мені, дідусю, Що таке кохання? - Запитав якось Степана П'ятирічний Ваня. І Степан немов філософ, Почав промовляти: -Дивне дуже почуття, Мушу я признати, Бо коли ти, внучку, Сильно людину кохаєш, То про сварку з нею швидко, Йванку, забуваєш. І Степан здригнувся Тут немов від морозу: -Та забудькуватість також... Симптоми склерозу!

Колискова

  • 05.01.23, 23:37
Солодких снів тобі я побажаю, Веселкою заграють хай вони. І негаразди всі які зібрались, Ти подумки від себе віджини. Лягай вже спати, пізняя година, Адже так натомилася за день. Нехай присниться все, що забажаєш, А допоможе Із Лапландії олень.

Порада для гарного настрою

  • 04.01.23, 18:39
Щоби настрій вам завжди, Друзі, гарний мати, Я хотів би порадоньку Коротеньку дати. Ви придбайте в магазині, Пляшку коньяку. Ну, а далі вже закуска. Це відомо навіть дураку, Чим закушувати будем, Друзі, ми коньяк? Так звичайно, що ікрою, Без неї ніяк! А як виникнуть тоді, Якісь непорозуміння, То прийде на допомогу... Пакетик насіння. А для чого нам насіння, Хочете спитати? Щоб було на ті проблеми, Чимось наплювати. Ось такі поради волію я дати, Що потрібно про запас...

Читати далі...

Невипадкова зустріч ця була

  • 11.12.22, 23:08
Можливо зустріч ця невипадкова, Невипадковим був і той ефір, Адже коли з тобою, кохана розмовляю, Слова твої солодкі мов зефір. Твій голос мов би тиха річка, Немов струмок живильної води, Його волію я постійно чути, Бо він бальзам від горя і біди. Ті карі очі, душу покорили, Тож гарну пісню серденько співа, Яку від цього насолоду відчуваю, Щоб передати, не знаходжу я слова. Зізнаюсь чесно, в тебе закохався, Пробила серце мні "Амурівська стріла". Я вдячний долі, що...

Читати далі...

Переводчик

  • 05.12.22, 03:35
-Ким працює твоя жінка? - Федь в Гриця питає. -Переводчик вона в мене!- Гриць відповідає. -Це цікаво, а які, Мови вона знає? Грицько з сумом у голосі Тихо промовляє: -Іноземними вона, Геть не володіє, Переводить в магазинах, Гроші мої вміє!!!

Зневірилася

  • 14.11.22, 23:22
-Чому заміж не виходиш? Тридцять вже минає. - При зустрічі у Анжели Галина питає. -Бо ніхто не пропонує! - Анжела зітхає. -Оголошення пиши! - Галя не вгаває. -Оголошення в газети, Я вже надсилала, Хочу друга для життя, Вік його б кохала. Та немає в цьому сенсу, Віри зникли сили, Бо з собачого притулку... Лише подзвонили.

ЄВОЧКА

  • 06.11.22, 08:26
Єдина донька серце мамі зігріває, Вона немов би зіронька та сяє. Одна в житті матусенім розрада, Часом і прикрощі отримує від чада. Квітучу долю їм обом я побажаю, Адже добро дарують людям, відчуваю.