Не про коронавирус, но тоже полезно: шумоизоляция окон

Мир вокруг нас охвачен эпидемией шума, а он тоже опасен, хоть и не коронавирус. Ежедневный шум от транспорта, различной техники, постоянных звонков мобильных телефонов, а также окружающих нас людей влияет на нашу нервную систему. Это вызывает возбуждение, что приводит к стрессам, срывам и конфликтов. Только в тишине мы можем успокоиться, собраться с мыслями, принять правильное решение или просто отдохнуть. Единственное место, где мы можем обуздать шум в нашем доме — это окна в нем. Как выбрать сертификованные окна с повышенной шумоизоляцией?
Шум с улицы попадает в наш дом в основном через окна. Поэтому, чтобы этому помешать, нужно выбрать окна с повышенным уровнем шумоизоляции. Этого можно достичь, ихнужно выбирать в соответствующей комплектации и правильным монтажом.
1. Стеклопакет должен быть двухкамерным с различными дистанциями воздушных камер и заполнен инертным газом (аргоном или криптоном). Включать более толстое внешнее стекло или многослойное стекло — триплекс. Такое стекло состоит из нескольких слоев склеенных между собой специальной пленкой, которая во время возможного удара удерживает осколки стекла.
2. Профильная система должна быть пяти или шестикамерной и монтажной шириной не менее 70 мм. В таком случае рекомендуем заказывать окна из профильных систем REHAU Euro 70, REHAU synego и REHAU GENEO. В последних двух дополнительным плюсом является третий контур уплотнения и возможность поставить более широкий стеклопакет.
3. Монтаж окон. Еще одна составляющая, не менее важная, что обеспечивает шумоизоляцию — это квалифицированный монтаж согласно нормам ГОСТа. Ведь шум в наш дом попадает не только через окно, но из-за монтажный шов. Если все это включить в наше металло пластикового окна, то комфорт и уют нашего жилья не будет зависеть от того, что происходит за окном, а только от нас самих.

Як засклити балкон або лоджію якісним профілем.

Зараз дуже модно і популярно, корисно і вигідно склити балкони і лоджії в Києві та Київській області пластиковими вікнами. Тому, для компанії фасад Пласт цей напрямок є ефективним і пріоритетним. Скління балкона і лоджії складається з декількох етапів: це підготовка прорізів і приміщення, це правильний завмер конструкцій з урахуванням побажань замовника, установка конструкцій, напимер - профільних систем ПВХ Rehau, для такої компанії як Фасад-Пласт. Тут мається на увазі установка конструкцій: трикамерна система профілю Rehau Euro 60, 5 камерноя євро 70, Rehau SYNEGO або GENEO це 80 і 86 мм монтажна ширина. Залежно від профільних систем у нас виходить балкон з підвищеною, або зі зниженою тепловіддачею. Це означає що такий балкон буде або теплий, або холодний. Якщо балкон супроводжується і впроваджується в будинок, в частину будинку, в квартирі, або кімнати, то тут краще використовувати максимально теплий варіант - SYNEGO або GENEO профільні системи, по скільки вони найбільше можуть убезпечити будинок від холоду і втрати тепла.

Після установки конструкцій пластикових вікон в отвір балкона або лоджії, йде етап застосування підвіконь, козирків, відливів, закладення швів, закладення швів паро стійким і волого стійким герметиком, а також обробка укосів. Адже вони не повинні промерзати, вони повинні зберігатися від ультрафіолету і руйнування як з боку вулиці так і з боку всередині приміщень. Після закладення укосу, швів і коли вже віконна конструкція повністю перекрила балкон або лоджію, обов'язково потрібно провести регулювання, настроювання на відкривання, провітрювання і на роботу фурнітури самого вікна і стулки, всіх механізмів. Адже саме через це залежить правильна робота вікна в процесі експлуатації замовником.

Саме з цього, вікна потрібно замовляти у таких компаній як ТОВ Фасад Пласт. Їх контакти тут, за посиланням.


Пластикові вікна REHAU. Чому саме вони

В наш час питання заміни вікон стосується, чи стосувалось, майже кожного, оскільки мова йде про збереження тепла в квартирі. А те, що переважна більшість холоду проникає в будинок через вікна та двері – про це вже відомо кожному. Тому для того, щоб економити свої кошти за комунальні платежі,  варто робити це через заміну вікон. Оскільки пропозицій на ринку дуже багато, багато й різної суперечливої інформації по вікнам. Наприклад: який профіль краще, які марки профілю є надійними, питання фурнітури та склопакетів – як вони впливають на збереження тепла в вашому домі, тощо.

 Почнемо не відразу, а поступово давати відповіді на ці питання. Чому ми зупинились на профільній системі Рехау і пропонуємо її людям? Лідер свіфтового ринку REHAU – німецька компанія, що виготовляє профільні пластикові системи, відома своєю якістю та відповідності до стандартів Європи, також є лідером українського ринку віконних систем. Перевагою цих вікон є висока звуко- та шумоізоляція, що значно зменшує звукове навантаження із зовнішнього середовища. Компанія вдосконалює форму, кольорову гаму та дизайн, щоб продукція відповідала вимогам сучасності. Внутрішнє наповнення (метал, склопакет) значно краще пристосовано до вітрових,експлуатаційних та фізичних навантажень, порівнюючи з якістю інших віконних компаній. Велике значення має упругість матеріалу при навантаженнях різних типів. Навантаження залежать від висоти будівлі та типу місцевості з вітровими навантаженнями різної амплітуди. Конструкції REHAU витримують всі ці навантаження, що робить їх віконну продукцію більш надійнішою. До того, профільна система Рехау значно легше піддаються вигину матеріалу при нагріванні для створення аркових конструкцій, середньо підвісних вікон, розсувних та слайдерних систем.

Існує чотири профільні системи, кожна з яких підтверджена сертифікатами екологічності та високої якості. Першою є REHAU E-60, ширина профілю 60 мм, максимальна товщина склопакету до 32 мм, трьохкамерний, поєднує економію, водо- та провітронепроникність.

REHAU E-70 має монтажну глибину від 70 мм, п`ятикамерний, максимальна товщина склопакету до 44 мм, звукоізоляція та теплоізоляція є вищою, у порівнянні з характеристиками REHAU E-60.

Новинками у профільних системах REHAU є REHAU SYNEGO та GENEO. REHAU SYNEGO має 7 камер, монтажна ширина складає 80 мм, сучасний дизайн, високі показники термо та звукоізоляції. Значою перевагою даної профільної системи є витримка значних вітрових навантажень, що є ідеальним вирішенням скління заміських котеджів, терас, лоджій. REHAU GENEO – лідер на ринку продажів, монтажна глибина 86 мм, конструкції великих розмірів та можливість вклеювання скла, армування, можливість виконання складних елементів, найвищі показники тепло збереження та звукоізоляції. До того ж, це єдина профільна система що має сертифікат для використання вікон в будівництві «пасивних будинків»

Профільні системи REHAU впроваджують нові технології, інновації, випробовують продукцію на якість при впливі різних навантажень та вдосконалюють її, крокуючи з сьогоденням та потребами споживача.

Компанія на ринку України слідкує також за якістю, співпрацюючи лише з авторизованими партнерами, такими як ТОВ Фасад-Пласт, ( https://fasadplast.net/про-компанію/ ) яким може стати не кожен, проходячи ряд перевірок та іспитів, перш ніж отримати право на офіційне представництво.

Коефіцієнт тепло збереження має високі показники за рахунок якісного наповнення склопакету комплектуючими , наявність енергозберігаючого скла та наповнення газом ( аргоном). Товщина скла, кількість камер, заповнення впливають на теплопровідність, енергозбереження, протиударні властивості, захист від ультрафіолетових променів, тощо. Але про склопакети в іншій темі.