хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

На Одещині СБУ викрила сепаратистського інтернет-агітатора

  • 17.01.20, 13:37

Співробітники  Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури  Одеської області викрили інтернет-агітатора, який діяв на користь  країни-агресора.

Оперативники спецслужби встановили, що  чоловік регулярно розміщував на персональних сторінках соцмереж  інформацію із закликами до зміни державного кордону і конституційного  ладу України. Також зловмисник популяризував терористичні організації  «Л/ДНР».

Матеріали для публікацій агітатор  отримував з російських пропагандистських інтернет-видань та сайтів  бойовиків незаконних збройних формувань.

Під час санкціонованих слідчих дій, у  межах кримінального провадження, співробітники СБУ виявили у помешканні  агітатора комп’ютерну техніку та мобільні пристрої з матеріалами, що  підтверджують протиправну діяльність. Окрім того було встановлено, що  особа займалась вербуванням громадян для незаконної участі в  терористичній організації «Л/ДНР».

У межах відкритого кримінального  провадження за ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України фігуранту  справи повідомлено про підозру в скоєнні злочину.

Тривають слідчі дії.

Джерело: https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/2/view/6986?fbclid=IwAR087sac5kdHsdjQAb8HFG7c9YU0JNxOd9pfbkrb29TocQDHtJHndRR6KPk#.JG0BjRL2.dpbs

0

Коментарі