Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

З Благовіщем вітаєм+ВеликоДня ВОСКРЕСІННЯ Бога й Героїв бажаєм !

  • 07.04.17, 20:30
Слава  Ісусу  Христу  !  Привіт  й найкращі побажання  з Франківська всім патріотам  ОУН\УПА  ...а особливо  нашим воїнам\фронтовикам ЗСУ й добробатів ...які  героїчно борються проти антихриста Путіна та інших гадів зла.... !  Друзі   наші дорогі...брати і сестри  в Христі   , щиро вітаємо ми офіцери УГВР вас зі Святом Благовіщення та  Вербною Неділею й  прийдешнім ВЕЛИКОДНЕМ  СОНЯЧНОГО ВОСКРЕСІННЯ  синеокого русого  Ісуса Христа й  безсмертних  Героїв і друзів  ЗСУ\УПА  ! Бажаєм всім вам, вашим сім"ям, друзям і коханим любові, миру і добра. А нашій прекрасній  єдиній  родині  та незламній Неньці  Україні - скорішой Перемоги .....Нехай Мати Божа оберігає українських славних Захисників  й всіх  козачок і козаків та   дружніх нам людей інших націй і вір....Попереду найважчі апокаліптичні дні яви  чорноокого і чорноволосого ЛЖЕБОГА  котрий скаже що Путін має бути царем  в Киіві  та  захоче  робити ЧІПізацію  й  всесвітній глобалуряд масонів  різних краін  під проводом РПЦ та ХАБАДсекти....  Щиро  віримо  що  до 7 днів мають явно статися  очікувані тисячі років подіі славного сонячного Пришестя  нашого синеокого русого Христа БОГА  й Пресвятої Богородиці  в Україну  та вже до кінця цієї весни буде у нас миру й добра та правди Перемога ....й пощезають  з нашоі Богом даної козацькоі  християнськоі землі   навічні віки   всі  лукаві зрадники та  бридкі вороги....Постарайтеся в ці дні  реально або хочаб віртуально помолитися  біля  Хреста УПА  де в Франківську має бути  сонячне воскресіння тисячі Героів і друзів УПА а серед них нашого майбутнього Гетьмана й Короля славного Тараса Шевченка\ КОБЗАРЯ ....
ГУГЛіть відео й статті "Пророцтва УПА + 10 Божих знаків+Слова  Христа й  Дністра щодня.."БОРІМОСЯ...ПОБОРЕМО ! Молімося й вимолимо....Разом переможемо...Щасливо  з Богом ! Слава УКРАІНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА ! Слава Нації ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ !
7

Коментарі

18.04.17, 22:39

Гарноі переможноі весни нам
http://blog.i.ua/user/4400999/ Щасливо з Богом ! Слава Україні !

    29.04.17, 09:57

    Привіт і найкращі побажання ВАМ дорогі ХРИСТИЯНИ на ВЕРБНУ НЕДІЛЮ й прийдешній ВЕЛИКДЕНЬ ВОСКРЕСІННЯ....Віримо дуже ми офіцери\капелани УГВР й бажаємо всебільше вірити ВАМ шановні краяни.... що саме в квітні або в травні 2017..... не з гробів...а від СОНЦЯхрамів воскреснуть згідно глави 20 Одкровень Бібліі та ПРОРОЦТВ УПА в нових вічномолодих тілах наші Героі ЗСУ\УПА з БОГОМ й буде НАША ПЕРЕМОГА https://www.youtube.com/watch?v=HjWWLYCoxOs Слава УКРАЇНІ !