Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

SpartakSpa

попередня
наступна

Мобільний телефон Sigma mobile X-treme IT67 Dual Sim Khaki

  • 11.04.16, 00:17



X-treme IT67 – надійний захищений мобільний телефон, який є універсальним рішенням для використання вдома, на будівництві, риболовлі, походах і подорожах.
Пилонепроникність і можливість безпечного занурення у воду підтверджено міжнародним сертифікатом захисту IP67. Телефон є повністю пилозахищена і може перебувати до 30 хвилин під водою на глибині до одного метра.
Акумулятор X-treme IT67 має ємність 1700 маг, а це означає, що одного заряду вистачить майже на добу безперервних розмов по телефону або до 20 днів у режимі очікування.
Телефон підтримує роботу двох SIM-карток, у разі слабкого покриття GSM одного з операторів можна приймати і здійснювати дзвінки з іншого SIM-карти. Слоти для SIM-карт розташовані під кришкою акумуляторного відсіку.
X-treme IT67 оснащений дисплеєм діагоналлю 2 дюйми з роздільною здатністю 176х220 Пікселів, а відобразити цікавий момент можна за допомогою камери 1.3 Мпікс, включення якої передбачено окремою кнопкою на корпусі.
Мобільний телефон X-treme IT67- це класичний телефон з базовим функціоналом для дзвінків і відправки повідомлень, календарем, будильником, калькулятором, диктофоном. Наявність FM-радіо, аудіоплеєра і відеоплеєра дозволяє насолоджуватися улюбленою музикою або ж переглядати в дорозі відео.
Надійний захист і дизайн роблять X-treme IT67 стійким до води, бруду, снігу, підвищеної вологості, пилу. Такий телефон завжди готовий до експлуатації в будь-яких складних умовах!

                                   

ПРИДБАТИ за 1311 грн




1

Коментарі