Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Вітаю з великоднем!

  • 30.04.16, 16:44
Шановні Друзі! Щиро вітаю вас із Великоднем!

Чудо Христового Воскресіння об'єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією. У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчували його захист і підтримку. В найскладніші часи ми непохитно вірили - Господь не залишить нас. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації. Бажаю всім душевної чистоти і гармонії, миру та спокою в сімейних оселях. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі та праведні справи.

Воскресіння Христа - це торжество справедливості і перемоги добра над злом. Воскресіння Ісуса - це утвердження віри і надії у серці кожного християни¬на, це великий дарунок Господньої любові. Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються пере¬могою, а чесне життя увінчується славою. Прошу в Господа мудрості для єднання сердець і помислів, бажань і праці. Здоров'я, миру, поміркованості вам і вашій родині у поступах на життєвих дорогах. Нехай господня ласка вас зігріває і навчає щастя. Нехай любов Господня з ясних високостей в оселю вашу зійде світлим гостем!

Бажаю вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудесне свято Великодня принесе любов та світло у вашу родину, щирість та добро у взаємини!
Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань!

Нехай ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у вашу оселю радість, віру, надію і любов.
Христос Воскрес! Бажаю вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудове свято Великодня принесе любов та світло у вашу родину, щирість та добро у взаємини!

Нехай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя — кращого і добрішого.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Щиро Ваш,
ІГОР МІЗРАХ
0

Коментарі