хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Знищено більше 7 000 000 населення України

     Згідно данних держкомстату за 25 років незалежності України, чисельність населення скоротилася більш ніж на 7 мільйонів душ.


     Якщо нас громадян України на початку розбудови незалежної країни було 52 мільйони, то тепер нас залишилося 45 мільйонів. При збережені такого темпу скорочення чисельності жителів, сторіччя незалежності України будуть "святкувати"  24 мільйони українців. 
      Хто є винуватцем геноциду знищення громадян? Америка? Росія? Жиди? Масони? Винуватцем смерті людей є корумповані чиновники та продажні політики які захищають інтереси бізнесових груп та злочинних угрупувань. Винуватцем вбивства кожного громадянина України є президент  - гарант. Він є резидентом безкарності та учасник кругової поруки шахраїв і злочинців. Кожен президент України приймав участь у злочинній діяльності знищення суверенітету України і злочинній бездіяльності знищення її громадян. 

   Від рядового поліцая до проезидента вся система державних чиновників та службовців злагоджено діє на знищення України. Живуть вони не згідно чинного законодавства, як розповідають нам, а завдяки пробілам і суперечностям чинного законодавства. Змінювати злочинну систему корумпованої бюрократії вони не будуть і не можуть.

     Вихід є лише в тому що самі громадяни України об'єднаються у громадянський рух обрання народного лідера серед кращих громадських діячів України. Кожен з них повинен мати конкретну програму розвитку України. 
     Не гасла, а план дій на місяць, квартал, півріччя і рік з обовязковим звітом кожних півроку. А також кримінальною відповідальністю у випадку невиконання своєї програми змін, як запорука присікання популіських порожніх обіцянок.


Спільнота Громадян України та Гайдамака Вячеслав
0

Коментарі