хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Кольоротерапія (червоний колір)

  • 17.07.12, 20:37

       У сучасному світі кольоротерапія - це один з розділів психотерапії. Методів колірного впливу-безліч. Це може бути і медитація на колір, коли людина довгий час дивиться на певну гаму. Ефект від кольоромедітаціі міг відчути будь-який, хто довго дивився на оранжево-жовте полум'я багаття. Застосовувати кольоротерапія можна не тільки з подачі та допомогою фахівців, але і самостійно. Для цього необхідно лише знати який колір яким дією на людину володіє.

Червоний - колір дії. Він стимулює і підкірку головного мозку, і безпосередньо клітини кори головного мозку. Вплив на підкірку відбувається у вигляді підвищення тиску, температури, рухової активності і сексуальної активності. Що ж стосується впливу на клітини кори головного мозку, то червоний спонукає додії. Неважливо, буде це робоча активність чи просто підвищена збудливість. Червоний колір може подарувати радість, активізувати і порушити, тому в дитячій кімнаті його використання слід обмежити, в іншому випадку він буде причиною неспокійного дитячого сну. А при гіперактивності дитини радиться взагалі не використовувати червоний колір.

Червоний  - дуже потужне джерело енергії, сприяє швидкому виведенню отрут з організму, допомагає знищити різні віруси і значно знижує запалення в організмі. Це колір активного захисту життєвої сили (візьміть з собою за неприємну розмові червоний предмет і це вам допоможе). Однак це не означає, що все слід розфарбувати в червоний колір. Зловживати їм не слід. Колір несе сильний енергетичний заряд, і всі вечірки і сімейні посиденьки в кімнаті, де переважає червоний колір, будуть закінчуватися суперечками і сварками.

Пам'ятайте, що протягом півгодини червоний колір дає величезний заряд енергії, наш мозок активізується, але потім бадьорість змінюється стомлюваність і дратівливість. А якщо у вас багато червоного кольору в спальні, то відпочити вам не вдасться. Червоний приємний, але не спокійний, викликає агресію, стомлює нервову систему.  Психотерапевти не рекомендують використовувати червоний колір протягом довгого часу. Це загрожує побічними ефектами, такими як перевтома і втому.

8

Останні статті

Коментарі

117.07.12, 20:47

Колір несе сильний енергетичний заряд

    217.07.12, 20:48Відповідь на 1 від nebosklon

      316.08.12, 22:02

        416.08.12, 23:21Відповідь на 3 від лопухастик