хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Як Антифашист2 посперечався із Степаном (stepan) у 2010 р.

  • 04.12.10, 15:28
З чого почалося...

Экс-министр экономики Богдан Данилишин просит президента Виктора Януковича обеспечить выполнение законодательства при расследовании дела против него


stepan 18:12, 27.10.2010 
Так як це зеки судити людей зібрались по яких поняттях? Яке право мають бандити з руками по лікоть в людській крові судити хоч когось? Парадокс в Україні! Геть бандюки на нари!

Антифашист2  19:29, 27.10.2010 
"з руками по лікоть в людській крові"
Это ты о ком? 
Наверное, о "дерьмократах", которые с 1992 г. терзают и обворовуют народ Украниы?


tepan  20:57, 27.10.2010  Ответ на от Антифашист2:
Ось підтвердження цінності життя про яке ви всі чомусь забули! 


Антифашист2  22:29, 27.10.2010  Ответ на от stepan:
Спасибо за ссылку. Посмотрел. А также посмотрел фильм "Нищий Донбасс. Достижения Партии Регионов". Смотрел и думал - а кто проплачивает эти не дешевые фильмы? И главное - для чего? Не для того ли, чтобы самим сесть в руководящие крексла и грабить так же Украину? 
Национал-фашисты были 5 лет у власти. И если бы они любили Украину и свой народ, то "бандит" Янукович не выиграл бы выборы. Но померанчивые - такие же бандиты. И ранее судимых там можно найти, и педофилов, и просто - казнокрадов.
А всё вместе - это капитализм. Таков его бандитский лик, капитализма.

stepan 23:37, 27.10.2010   Ответ на от Антифашист2:
Якщо зараз зека ЮВТ не зіпхне, ми уже вибору не матимемо. 
Потрібно вибирати з двох зол менше.


Антифашист2  19:48, 28.10.2010    Ответ на от stepan:
Нет, НОРМАЛЬНЫЕ люди не могут прийти до влады. Нормальные - это люди, живущие по совести, по справедливости. А таким нет места при любой власти. Даже при советской, лучшей из властей, и то НОРМАЛЬНЫХ вырезали ещё в 30-х годах. С ними подлецам неудобно. А именно подлецы составляют ВЛАСТЬ. Она их притягивает. Вот как г*вно в воде всплывает наверх, так и подлецы "всплывают" во власть. Причём, чем подлее, беспринциплнее претендент, тем легче ему попасть во власть. Сейчас я не знаю, за какую партию голосовать. 
Я поддержал бы партию УМНЫХ. ДОБРЫХ и справедливых людей. Но такая партия, если бы и существовала, то никогда не пришла бы к власти.
Вспомним марксизм: государство - это аппарат насилия правящего класса над народом. Украинский капитализм это доказывает наилучшим образом.


_mysuperass_   02:09, 28.10.2010     Ответ на 4от Антифашист2:
И если бы они любили Украину и свой народ, то "бандит" Янукорвич не выиграл бы выборы. Но померанчивые - такие же бандиты.
згоден
А всё вместе - это капитализм. Таков его бандитский лик, капитализма.
Капіталізм може бути дуже сильною рушійною силою для суспільства, глянь на капіталістичний комуністичний Китай. Просто вони обрали практичнішу модель, ніж наші ідеолісти і зараз тільки починають пожинати плоди.

Антифашист2  19:57, 28.10.2010   Ответ на  от _mysuperass_:
"Капіталізм може бути дуже сильною рушійною силою для суспільства, глянь на капіталістичний комуністичний Китай. Просто вони обрали практичнішу модель, ніж наші ідеолісти і зараз тільки починають пожинати плоди"
Не хочу идеализировать советский строй. Но нужно помнить, что СССР была ПЕРВОЙ страной социализма, которой не было у кого учиться, не было у кого перенять опыт. А Китай уже может избежать многих ошибок СССР. 
Но не всё так просто. Я думаю, что Китаю ещё предстоит пережить свои "померанчивые" (буржуазные) "революции" (шабаши). Сейчас закладываются условия для этого. Ведь там происходит социальное расслоение. Возникают классы с антагонистическими (неразрешимими) противоречиями. 
В тоже время будущее не за капитализмом, потому, что он основывается на бандисткой (правой) идеологи.


stepan  20:02, 28.10.2010    Ответ на от Антифашист2:
Ми напевно не зрозуміємо один одного, тому що виховувались на різних цінностях, я на любові до батьківщини і всього українського, ти на космополітизмі. Попробую пояснити. Націоналісту Україна миліша за всі блага земні. Це не наш менталітет красти й боятись, люди життя віддавали без шансу на виживання не задумуючись, лишень щоб згадка про визвольну боротьбу нам була і вони своє завдання виконали подарували нам Україну Нам прищеплюють чужі риси однак ми нащадки гордої незалежної нації і ніколи з нас стадо не зроблять, хоча пошматували комуністи нас добре, ось поки що результат на чолі держави (хто був ніким той стане всім), але нація прозріває, голубі бандитські відморозки самі того не відаючи пробуджують українців з заходу до сходу. Я вірю, що любов до батьківщини переможе. Щасливо.

антифашист2  20:35, 28.10.2010    Ответ на от stepan:
Это верно. Мы разные. Я люблю человека, людей живых. А ты "любиш" нацию? Я оцениваю людей по их делам. А ты? По национальности? По цвету кожи? По форме носа, по длине члена? То то и оно.
Мать, которая пришла бы в школу и заявила бы классу, что её чадо - самое, самое, она только сделала бы это "чадо" несчастным. Дети "заклевали" бы её "чадо". 
Так и с националистами. Наш националистический урод из Нафтогазу Украины поехал в Москву с переводчиком (на русский). И я понимаю россиян, которые не захотели с ним иметь дел. Другой "нашист" (Ющ) в роли Президента Украины довел русско-украинские отношения до замораживания. Удовлетворил свои фашистские "хотелки". Но причинил много бед всему украинскому народу, связанному "пуповиной" с братским российским народом. 
Таков он - национализм, идеологическая основа фашизма.

stepan  23:59, 28.10.2010    Ответ на от Антифашист2:
Ти багато налукавив, чомусь націоналістів прирівняв до фашистів і на цьому побудував свої тези. ющ це регіонал, він для регіоні зробив більше чим герман + чечетов + шуфрич разом узяті, він команду регіонів вернув в Україну і до влади привів та вибори їм виграв, він на інфляції 2009 на кидку курса нацбанком зробив ахмеда найбагатшою людиною Європи, а що він зробив для ЮВТ окрім поганого, то хто такий ющ якщо по справах а не тріпотні судити не твій любий голубий регіанал? Хазяї капіталісти це зараз всі регіонали в Україні, там простих людей взагалі нема. Розумна ЮВТ будучи президентом краще б за дурного зека з руками по лікоть в людській крові (чи може він розумний? чи злочинів тяжких не робив?) створила собі умови для праці і не позорила щоденно державу на всіх рівнях.

stepan00:14, 29.10.2010     Ответ на от Антифашист2:
Факти в фільмі приведені як думаєш правда чи ні?
ти цей жах коректно обійшов стороною, а якраз в цьому різниця між ЮВТ і регіаналами. 
прокоментуй будь ласка фільм, мені цікава твоя думка.

stepan   00:15, 29.10.2010    Ответ на от Антифашист2:
Націоналісти українці по своїй суті їм не цікаве коріння людини, вони не ділять суспільство для них всі білоруські-українці, російські-українці, грузинські-українці ... всі українці! однак коли все українське ненависне то чого така людина і до себе не заслуговує такого ж відношення? Голубі комуністи бояться пробудження української свідомості їм голуба біомаса потрібна, голубі розуміють що національно свідомий український народ не терпів би їх а давно на гілляках порозвішував, кожну копієчку украдену в України відробляти трьом поколінням довелось би от вони і зводять схід і захід крутять політичну сантабарбару, головне щоб награбоване відстояти. А зек вже залишив чорний слід в історії України ставши зеком президентом, а на більше регіоналам розуму не вистачить, що ми і бачимо.

Антифашист2   17:31, 29.10.2010    Ответ на от stepan:
stepan. На такой коммент нужно бы обстоятельно ответить. Но тут мало места. А общаться напрямую не имеем возможности.
Конечно, чвары националистов помогли ПР победить. Но я не думаю, что Юля или Ющ хотели победы ПР. Просто они не могли побороть свою мерзкую сущность, свою алчность к власти. А что так оно и будет, что ПР просто нужно дождаться, когда "трупы" её политичкеских противников "проплывут" мимо по "реке политики", так это было ясно ещё в 2005 -2006 г. И об этом не раз писали журналисты. Так оно и случилось.
Есть факт - Янукович - Президент Украины. И давай не будем лить грязь на него, капать яд ненависти под разговоры о "умной" Тимошенко (Не глупая, иначе не была бы на вершине политики). А давай, если не поддержать, то спокойно понаблюдать за результатми работы Януковича и его команды.


_mysuperass_   22:46, 28.10.2010   Ответ на от Антифашист2:
В тоже время будущее не за капитализмом, потому, что он основывается на бандисткой (правой) идеологи.
можливо майбутнє не за капіталізмом, але капіталізм може бути і при правих і при лівих ідеях. Розрізняй трохи

антифашист217:47, 29.10.2010     Ответ на от _mysuperass_:
"можливо майбутнє не за капіталізмом, але капіталізм може бути і при правих і при лівих ідеях. Розрізняй трохи"
Втягивает меня в дебри теории. Я хотел бы видеть общество, где было бы взято всё лучшее как от капитлизма (эфективность производства на основе свбодной инициативы), так и от социализма - идеология гуманизма в основе устройства общества, социальная защита нуждающимся в ней, забота и защита прав труженика, в первую очеедь - об алчного работодателя-капиталиста, равенство всех перед Законом и т.д. 
Но не получается так. Как только допускаешь социальное расслоение, так сразу общество меняется. Для одних - все блага, а для большинства народа - каторжный труд и бесправие. Мы критиковали СССР, но до сих пор не можем достичь уровня 90-х годов. Однако хотим лишить народ пенсии (поэтапно)...

_mysuperass_   19:41, 29.10.2010    Ответ на от Антифашист2:
Я за швудсько-норвежзьку систему. Демократія, розвинений капіталізм з розумним соціалізмом. Але нас ведуть не ті і не туди. Створи свою партію шолі? :))


Антифашист2   20:13, 29.10.2010      Ответ на от stepan:
Факти в фільмі приведені як думаєш правда чи ні?
ти цей жах коректно обійшов стороною, а якраз в цьому різниця між ЮВТ і регіаналами. 
прокоментуй будь ласка фільм, мені цікава твоя думка.
Посмотрел. Интересно. Но не факт, что всё, сказанное за кадром, это - правда. К тому же подобное можно было бы снять и о Львовских бандитах, и - Одесских, Киевских, Тернопольских, Харьковских, Днепропетровских и так далее. И рассказывать всей Украине о них. А здесь мы видим иное - вот какие они, донецкие... А какие львовские? А такие же. Таков капитализм. Бандитский, грабительский.
"До влади намагається прийти кримінал" - цитата из фильма. Нет, он давно пришел, он с 1992 г. у власти в Украине. Меняются только группировки у гос. кормушки.

stepan  22:58, 29.11.2010     Ответ на от Антифашист2:
Дивитись за результатами ще довго плануєш ?
Ми не можемо бо срср за плечима і у владі, а ти з Європою порівняй чого вони змогли досягнути нормального життя, а ми не можемо ?

Антифашист2   01:09, 30.11.2010     Ответ на от stepan:
Ой, Степане, Степане. 
Ну і що такого досягла Європа? 
Населення її скорочується. І не за горами час, коли в Європі все більше буде народу з Азії та Африки, із своїм способом життя, своєю вірою та новими, своїми хворобами. 
Да, нині Європа сита. Та це - сьогодні... А ти спробуй заглянуди далі.
За СССР я їв ковбасу із мяса, а не таку, як нині ми їмо (та й Європа). 
Мені нині сниться "Одеська" ковбаса радянських часів. 
Була простокваша (дуже люблю її), а нині її просто не має. 
Капіталізм ні у нас, ні у Європі не може навіть простокваши запропонувати. 
Я нині молока боюся купити. Бо - не молоко воно.
І так - кругом...
Ми їли нормальну їжу, ми жили нормальнім життям. Та не розуміли цього. 
Слухай, дам я тобі ссилку на свій блог.
Будь здоров.

stepan   02:49, 30.11.2010      Ответ на от Антифашист2:
І ти не хворій, переглянув я твій блог стараєшся правильно говорити однак однобоко комунізм страшніше фашизму, Україна це вже пережила криваво. А ковбасу з людського м'яса я б ніколи не їв, не забувай чого та ковбаса коштувала українцям. А в Європі є все хочеш якісне хочеш неякісне такого вибору ніколи й не було в срср та багато чого не було, простоквашу сам собі зроби як руки не ліві це просто не європейський продукт, подивись моє відео там багато про твою ностальгію є.
Тримайся.


stepan  02:54, 30.11.2010     Ответ на от Антифашист2:
Ось твій зек та минуле в усій красі, нічим крити? 
Але ти всеодно не розблокуєшся, щасливо.

Антифашист2   13:56, 04.12.2010     Ответ на от stepan:
"Ось твій зек та минуле в усій красі, нічим крити? 
Але ти всеодно не розблокуєшся, щасливо."
Точно, "не розблокуюся ", націоналістом не стану.

stepan   22:39, 29.11.2010     Ответ на от Антифашист2:
А ти кого б вибрав якщо б вибору не було.: 1. ЮВТ, 2.ющ, 3.Зек, 4.симоненко, 5.Тягнибок, 6. ?

Антифашист2   00:50, 30.11.2010    Ответ на от stepan:
Я не люблю, коли у мене немає вибору.
Та у нинішній ситуації я проголусав би за Януковича. 
І от чому. 1, 2 та 5 - ні, бо не сприймаю націонал-фашизм, бачу в ньому страшну загрозу. 
Симоненко - ні, бо він, прийшовши до влади, нічого не здатен зробити, однак заваливши справу, він дескридитував би саму ідею справедливості, рівності та братерства.

stepan   8.11.10 12:18
Люди триндять про срср просто як про дитинство, а згадувати те що сиділи кожен в своїй коробці безправні і слово сказати боялись навіть в хаті, а побут був на рівні Ефіопії чогось не хочуть пам'ятати.

Антифашист2  4.12.10 14:41     
Дякую за відео. 
А от щодо твого коменту, то тут ти брешеш!
Це ти змошеш таке заливати тим, хто народився після СРСР і не бачив нічого. 
Ті повірять (може.., а може й ні...).
Бо розумна людина не може не запитати себе: Якщо "там" було так погано, то чому ж люди "там" не боялися дітей народжувати? А тепер, при капіталізмі - бояться. 
Навіть 03.12.2010 р. у ВРУ антикомуніст Тібіпко С. змушений був визнати, що й на 20 році незалежності економіка України ще не досягла рівня України Радяньскої 1990 року.
Хоча, якщо правда, що тобі всього 29 років, це може бути й поясненням.
Ти радянських часів не бачив, а нині все радянське обріхує ціла зграя представників другої найдревнішої професії. За гроші, звісно. (Хоча серед журналістів є антикомуністи й за поглядами).

Антифашист2   14:59, 04.12.2010     Ответ на от stepan:
Заглянул я на твой блог
посмотрел видео. 
Ну. если такое видео формирует твоё мировозрение, то оно и понятно.
Только я знаю, так такие видео делаются. И для чего они делаются.
СССР нет уже 20 лет, а буржуазия до сих пор боится СССР, боится памяти народа о Советском Союзе. И денег не жалеет, чтобы промывать мозги подобной заказухой. А за деньги всегда найдутся люди, готовые выполнить любой заказ. Если закажут, то и не такое снимут.
А ты не забывай, что революцию 1917 г. в России породили богатые своей безудержной алчностью. 
В своём блоге я выложу свою статью к 7 ноября (2010 г.). Почитай.

10

Коментарі

Гість: Эхинопс

14.12.10, 16:19

Ты прав.Но оппонентик то проплаченный. Не трать на него время.

    25.12.10, 04:05Відповідь на 1 від Гість: Эхинопс

    А ти хоч скажеш в чому він прав, чи так тявкнув щоб було ?

      35.12.10, 04:06

      Я достатньо побачив, добре що не більше. Хіба зараз не комунізм ? "Хто був ніким той стане всім.." -забув уже? Хто зараз керує державою ? Хто ненавидить свою країну та людей як учили за срср ? (але всі були щасливі) неможливо побудувати щастя на кістках людських. комуністичний режим винищив набагато більше людей чим фашистський, особливо жорстоко він поводився з українцями на відміну від фашистського, я не виправдовую фашизм але комунізм ще гірше фашизму. Фільми ці ще м'яко описують комунізм, я знаю з розповідей мого батька та його батьків, вони разом були вивезені в амурьську область, в товарняках, де у батька в 4 роки ноги відмовили, їсти не було що, багато померли в товарняках, а потім викинули на вже замерзлу землю-цілину, люди землянки рили і так виживали-помирали, а ти триндиш.

        45.12.10, 04:06

        Кажеш були умови??? Хіба що в керівної верхівки комуністичної, а що-до машини чи холодильника чи телевізора, чи квартири людської (не багатосімейки) ти тоді й мріяти не міг, а закордоном це вже була не розкіш а предмети побуту. А за срср все йшло в зброю, а трохи людям перепадало тому в побуті срср відстав як мінімум на 20 років. Так зараз економічно гірше чим в 90-х срср але це тому що не можемо позбутись бацил комуністичної чуми. Дешеву ковбасу і не згадуй тому що ця ковбаса за такого режиму фактично з людей була зроблена і те що тебе нею годували не означає що ти за кістки батьків та дідів повинен совісно служити комуністичним хазяям.
        Боюсь тобі вже не зрозуміти написаного, надто сильна ступінь ураження мізків ком-пропагандою.

          55.12.10, 10:04Відповідь на 4 від stepan

          Ну, в кого мiзки ураженi, це ще питання... Вы все время кроете СССР голодомором, бред несете на счет колбасы из мяса человеческого, но не видите, как сейчас, Ваша любимая ТЮВ, и все, кто у власти, загнали наших людей на три поколения в рабство такое, что СССР Вам скоро покажется сказкой. Почему Вы, ради справедливости, молчите о делах ЮВ, когда ее ловили с долларами в Запорожском аэропорту, когда она закупала автомобили по завышенным ценам, когда брала кредиты у МВФ загоняя нас в рабство... так у кого и чем запудрены мозги?

            65.12.10, 19:29Відповідь на 5 від Prostofilya

            Приветстую, Prostofilya.
            Думаю, не стоит реагировать на коменты "stepan". Во всяком случае после того, как он договорился о колбасе из человеческого мяса, у меня попало желание вести с ним диалог. Ещё он пишет, что "...за срср все йшло в зброю...", но не понимает, что и это - на совести антикоммунистов. Ведь СССР была в состоянии постоянной угрозы. Он пишет "... були вивезені в амурьську область, в товарняках, де у батька в 4 роки ноги відмовили, їсти не було що, багато померли в товарняках, а потім викинули на вже замерзлу землю-цілину, люди землянки рили і так виживали-помирали...". Так пусть и это он отнесет на счёт антикомунистов.
            Не было бы многовековой несправедливости, то не было бы ни революции 1917 г., ни всего другого. Но Степан не понимает этого, он заказные фильмы смотрит

              75.12.10, 19:31Відповідь на 4 від stepan

              Думаю, не стоит реагировать на коменты "stepan". Во всяком случае после того, как он договорился о колбасе из человеческого мяса, у меня попало желание вести с ним диалог. Ещё он пишет, что "...за срср все йшло в зброю...", но не понимает, что и это - на совести антикоммунистов. Ведь СССР была в состоянии постоянной угрозы. Он пишет "... були вивезені в амурьську область, в товарняках, де у батька в 4 роки ноги відмовили, їсти не було що, багато померли в товарняках, а потім викинули на вже замерзлу землю-цілину, люди землянки рили і так виживали-помирали...". Так пусть и это он отнесет на счёт антикомунистов.
              Не было бы многовековой несправедливости, то не было бы ни революции 1917 г., ни всего другого. Но Степан не понимает этого, он заказные фильмы смотрит

                85.12.10, 20:15Відповідь на 5 від Prostofilya

                Ага ЮВТ це нічний переляк голубих, а що ви їй інкримінуєте ? Ну давайте що вона натворила ??? З зеками порівнюйте теперішніми при владі і любий закид в сторону ЮВТ закидуйте голубим і давайте собі чесні відповіді і все зрозумієте. срср було зборищем мас для підтримання однієї маси тому таке об'єднання ніколи не матиме шансів на існування.

                  95.12.10, 20:20Відповідь на 7 від Тарасенко3

                  Хто такі ленін, коба, троцький ... та решта комверхівки, якщо хоч трохи читати вмієте то це бендюки на подобі теперішніх, хто зеків з тюрм випускав для встановлення комладу (може й наші додумаються скоро)? Вам всі сусіди говорять що витворяли комуняки, а ви своє торочите, от дійсно ковбаса була за срср непростою тож облизуйтесь і далі, а такого що було за срср вже не вдасться слава богу вам попробувати.

                    Гість: sansen

                    1019.12.10, 23:34

                    Ответ stepan. Я из России, русская. Согласна с тобой в том, что нужно гордиться своей национальностью, созидать свою страну. Мне всегда были не понятны украинцы, которые не знают свой родной язык, историю, литературу. Но если "щирый" украинец не имеет денег для приобретения продуктов питаня, холодильника, лекарств, оплаты учёбы, нужны ли ему твои идеалогические призывы? Люди всех национальностей должны иметь жизненные блага. Не о том ты думаешь...