Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

98 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Ковід мовою чисел

Швець В. Т.          

  «Рушниця породжує владу» - у свій час сказав «великий кормчий Китаю» - Мао Цзе Дун. Я б узагальнив цю фразу: «Страх породжує владу», а рушниця лише частинний випадок того страху у найбрутальнішій формі, характерній для тоталітарної системи. Страх породжує владу тих, хто керує цим страхом. Детальніше про це у наступній статті, а в цій безпосередньо про КОВІД.

            На думку більшості дослідників – це продукт таємної дослідної лабораторії у китайському місті Ухані, який вийшов за межі лабораторії. Символічно, але не дивно, що батьківщиною цього вірусу стала саме ультракомуністична країна. Є дані, що лабораторія мала фінансування не лише від китайського уряду. Можливо цим пояснюється той факт, що проти Китаю з боку світового співтовариства не висунуто жодних офіційних обвинувачень. Кого найбільше вражає цей вірус – людей похилого віку. Оскільки КОВІД-19  - штучний вірус, створений рекомбінацією вже відомих природних штамів, то так він очевидно і задумувався. А для чого у майбутньому світовому концтаборі, про який мріють ортодоксальні комуністи, ця категорія людей? Витрат на підтримку їх здоров’я необхідно більше, ніж на підтримку здоров’я працездатних людей, а користі від них жодної. Проте смерть літніх людей має налякати і всіх інших і тут ми повертаємось до першого абзацу  статті.

            Наскільки небезпечним є цей вірус? Небезпечний, але наскільки сказати важко. Коли людина хворіє грипом, а помирає від інфаркту, то причиною смерті вважають інфаркт. Якщо людина хворіє КОВІДОМ, а помирає від інфаркту, то причиною смерті за нинішньою медичною практикою вважають КОВІД. Оскільки інших даних у нас немає, то візьмемо за основу саме такі дані [1].  Результати обробки деяких з них наведені нижче в таблиці Вони відповідають 8 лютому 2022 року. Насправді ми провели розрахунки для 125 країн світу. У більшості країн світу смертність складає соті відсотка від населення за весь період поширення хвороби, а рівень щепленого населення у більшості таких країн менший, ніж в Україні (в більшості африканських країн він становить лише декілька відсотків). Смертність становить у Пакистані, Кенії, Сомалі – 0.01%, Венесуелі – 0.02%, … . Розглянемо детальніше європейські країни, де рівень щеплення перевищує рівень щеплення в Україні. Країни з рівнем смертності вищим за рівень смертності в Україні це: Бельгія, Латвія, Румунія, Польща, Словенія, Литва, Молдова, Словаччина, Чехія, Боснія, Македонія, Угорщина, Болгарія. В Болгарії він найвищий - 0.49%. У цьому переліку найбідніші країни Європи, крім Бельгії. У решти європейських країн, а це якраз найбагатші країни Європи, рівень смертності нижчий, інколи набагато нижчий. Так у Швеції, знаменитій тим, що вона не практикувала локдауни, не вводила суворих обмежень на життя і працю громадян, рівень смертності склав 0.16%. У Білорусі, де так звана пандемія була повністю проігнорована відсоток летальних наслідків є лише 0.07%.

 

Країна

Населення

Кількість, що захворіли

Кількість, що померли

Кількість, що щепились

Україна

41208001

10.60%

0.25%

37.60%

Польща

37780000

13.83%

0.28%

59.27%

Сполучені штати

334998398

23.29%

0.28%

69.00%

Велика Британія

65761117

27.07%

0.24%

75.00%

 

            Наведені дані свідчать про те, що прямого зв’язку між рівнем щеплення населення і його смертністю немає. Швидше навпаки. Я далекий від думки вважати, що у так званих щеплень існує мета, далека від турботи про здоров’я людей, хоча і не виключаю таку можливість. Після масових щеплень пройшло надто мало часу, щоб робити такі песимістичні висновки. Якщо за кілька років смертність у країнах з високим рівнем щеплення суттєво зросте, то конспірологи матимуть рацію. Правда насторожує той факт, що існує декілька видів так званих вакцин з різними малозрозумілими революційними механізмами дії і та швидкість, з якою ці вакцини з’явились, що абсолютно не характерно для цієї галузі медицини. Таке враження, а саме так вважають конспірологи, що подібні вакцини існували ще до появи знаменитого вірусу і зараз іде їх випробовування на безпрецедентно високій кількості людей. Звичайно, таким людям платять за право експериментувати з їх здоров’ям, але тут все відбувається на безоплатній добровільній або і примусовій основі. Існують сумніви і щодо того, чи те, чим щеплять людей, взагалі є вакциною з огляду на її неефективність.

            Проте певну закономірність серед європейських країн можна спостерігати. У країнах з високим рівнем життя і відповідно якістю медичного обслуговування відносна смертність значно нижча, ніж у решти країн Європи. Так що магістральний шлях подолання цієї і майбутніх епідемій не у примусовій вакцинації, як це практикує наша влада, а у радикальному покращенні медичного обслуговування людей.

        

1

Коментарі