Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

пра кошек

  • 15.11.16, 13:04

Я не люблю старые советские книги для массового потребителя, тираж таких от трехсот тысяч и больше. Неубиваемые переплеты в рыжых пятнах времени свидетельствуют немым укором: "жизнь-тоска". И даже заполучив экземпляр бесплатно во временное пользование, оттягиваю моменты погружения в словесно-буквенную жижу. 

Но книги эти обладают особой хитростью. Они могут лежать на подоконнике неделями и тихо, но настойчиво - слегка закрученными вверх боками - манить к себе: "открой... ну открой... интересно будет, открой..." 

И в одну из пятниц ты, наивная, подходишь посмотреть в окно на серую реальность, и пападаешь в ловушку старой книги. Открываешь её  без намерения, а она уже готова забросить крючок в той расслабленный мозг.

Так было и с этой гессеновской. Она забросила пару цепких крючечков в мою голову. 

 

Книги как кошки... сложно удержаться от прикосновения к ним. )))


4

Коментарі

115.11.16, 13:23

Саме тому я кажу, що епістолярний жанр існуватиме завжди. Всі оці електронні листи, чати, переписки - це, звичайно, чудово, надшвидкісно і мегавигідно. Але - нічого не зрівняється з емоціями від дотику до розкритого паперового, написаного від руки, листа чи розгорнутої друкованої книги...

    215.11.16, 13:35

    Саме тому я кажу, що епістолярний жанр існуватиме завжди. Всі оці електронні листи, чати, переписки - це, звичайно, чудово, надшвидкісно і мегавигідно. Але - нічого не зрівняється з емоціями від дотику до розкритого паперового, написаного від руки, листа чи розгорнутої друкованої книги... дай ка я тебя потрогаюакуратно, будь ласка.
    я в одному екземплярі...

      315.11.16, 13:46Відповідь на 1 від Ми Ла

      Саме тому я кажу, що епістолярний жанр існуватиме завжди. Всі оці електронні листи, чати, переписки - це, звичайно, чудово, надшвидкісно і мегавигідно. Але - нічого не зрівняється з емоціями від дотику до розкритого паперового, написаного від руки, листа чи розгорнутої друкованої книги...
      а запах старых книг? ммм...

        415.11.16, 13:54Відповідь на 3 від bagheera

        Саме тому я кажу, що епістолярний жанр існуватиме завжди. Всі оці електронні листи, чати, переписки - це, звичайно, чудово, надшвидкісно і мегавигідно. Але - нічого не зрівняється з емоціями від дотику до розкритого паперового, написаного від руки, листа чи розгорнутої друкованої книги...а запах старых книг? ммм...о да!!!! тільки не тих, які відкривають, одягаючи фланелеві перчатки. А ті, яких до тебе торкалися сотні рук...
        У чоловікової тітки є старезний "Псалтир" старослов'янською, з таким коричневим від часу папером, випуклими буквами, які можна "читати" пальцями, як шрифт Брайля. Більш теплої аури від книги я ще не відчувала.

          515.11.16, 13:59Відповідь на 1 від Ми Ла

          Саме тому я кажу, що епістолярний жанр існуватиме завжди. Всі оці електронні листи, чати, переписки - це, звичайно, чудово, надшвидкісно і мегавигідно. Але - нічого не зрівняється з емоціями від дотику до розкритого паперового, написаного від руки, листа чи розгорнутої друкованої книги...Вже років 10 я не отримувала паперових листів. Платіжки не рахуються ))) Останній був від мого діда, зберігаю його досі. Це так атмосферно - читати того листа і повертати, хоч і в уяві, те життя і тих людей.

            615.11.16, 14:02Відповідь на 4 від Ми Ла


            согласна. у нас дома много книг, которые читали сотни людей. папа в своё время много ездил по Союзу по работе. и с каждой командировки привозил чемодан книг. была хорошая библиотека, в которой паслись все друзья-знакомые. когда бываю дома, обязательно открываю книжный шкаф и листаю старые книги .

              715.11.16, 14:03Відповідь на 5 від Nina Marinina

              Саме тому я кажу, що епістолярний жанр існуватиме завжди. Всі оці електронні листи, чати, переписки - це, звичайно, чудово, надшвидкісно і мегавигідно. Але - нічого не зрівняється з емоціями від дотику до розкритого паперового, написаного від руки, листа чи розгорнутої друкованої книги...Вже років 10 я не отримувала паперових листів. Платіжки не рахуються ))) Останній був від мого діда, зберігаю його досі. Це так атмосферно - читати того листа і повертати, хоч і в уяві, те життя і тих людей.а новорічні вітання? а Різдвяні листівки? Немає такого?

                815.11.16, 14:05Відповідь на 4 від Ми Ла

                А я люблю запах старих книг, яких дуже мало читали. Якось в бібліотеці я взяла томик Фолкнера. З семидесятих, коли його видали, до 2016-го його брали всього кілька людей. Гортати таку книжку приємно )))

                  915.11.16, 14:06Відповідь на 7 від Ми Ла

                  Такого немає вже давно )) і я за тим не сумую. Я сумую за листами про життя.

                    1015.11.16, 14:08Відповідь на 8 від Nina Marinina

                    А я люблю запах старих книг, яких дуже мало читали. Якось в бібліотеці я взяла томик Фолкнера. З семидесятих, коли його видали, до 2016-го його брали всього кілька людей. Гортати таку книжку приємно )))я ж не кажу за книги, які читали, обідаючи))))
                    цікаво, що б сказали старі бібліотекарі, послухавши нашу розмову про запах старих книг?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна