Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

поважати і любити свою країну

  • 14.05.14, 12:43
Вахтанг Кікабідзе – українцям: Дорож­­че за свободу та самоповагу нічого у світі немає Для українців головне – вистояти цей травень. Новий уряд узяв на себе багато роботи, і йому доведеться її виконувати в нинішніх жахливих умовах. Важливо, щоб українці навели лад у своєму домі та не давали втягнути себе у сварки.

Про це зазначив відомий грузинський співак, актор, режисер і сценарист Вахтанґ Кікабідзе в інтерв’ю Тиждень.ua.

Грузинський митець зазначив, що українцям потрібно попрацювати над відновленням країни.

«Тому я бажаю, щоб Майдан знову став красивим і доглянутим. Щоб мій гарний Київ відновився. Щоб люди могли спокійно ходити на роботу й планувати своє життя, свої витрати і своє майбутнє, не боялися відпускати дітей до школи та дитячого садочка. Щоб був мир. Щоб обов’язково працювала Конституція та виконувався закон і всі були щасливими. Щоб громадяни поважали власну країну, власний прапор, уряд і сусідів. Більше ні нам, ні вам не потрібно. Ми можемо їсти і білий, і чорний хліб», – зазначив В. Кікабідзе.

Митець переконаний: «Головне – вистояти цей травень, кажу зараз як українець. Новий уряд узяв на себе багато роботи, і йому доведеться її виконувати в нинішніх жахливих умовах. Звичайно, важливо, щоб ви навели лад у своєму домі та не давали втягнути себе у сварки».

Вахтанг Кікабідзе додав, що найбільша надія у побудові нової України на молодь, яка матиме геть інші думки й демонструватиме мислення, цілком відмінне від радянсь­­кого.

«У Грузії так само були люди, які почувалися вельми затишно в СРСР, однак я досі вважаю, що краще від мене ніхто не жив. У моральному вимірі. Треба правильно дивитися на речі: дорож­­че за свободу та самоповагу нічого у світі немає. Треба себе поважати і любити свою країну. Ось що головне», – наголосив грузин.

ПыСы. Один из немногих деятелей культуры на постсоветском пространстве, мнение которого я уважаю, наверное ему проще оценить наши события, он же не русский

8

Останні статті

Коментарі

114.05.14, 12:53

умный дядька

    214.05.14, 12:55

      314.05.14, 12:56Відповідь на 1 від Натик_Н

      не успел мозги слить как Баталов и Табаков

        414.05.14, 12:57Відповідь на 2 від Гала

        точно актер, певец и вообще хороший человек

          514.05.14, 13:01

          а где покаранные за то, что были побитые студенты на майдане? Если разобраться и с чистой совестью сказать, то массово люди ведь вышли не из-за Евросоюза на майдан, а из-за того, что были избиты ни за шо, ни про шо дети спящие и высказывающие в открытую свою позицию по отношению к поступку Януковича, они хотели в Евросоюз, он им обещал это в своей предвыборной программе и не выполнил обещание. Так что пока не будут покаранные виновники убийств и избиений на майдане, власть всегда будет под прицелом у народа. А народ это сила, как бы его не запугивали. Чем больше народ загоняют в угол, тем больше угроза для жизни тех, кто у власти. С понон веков так было!!!

            614.05.14, 13:10Відповідь на 5 від ТНЕ*

            так разговор о Законе и о Конституции, а не про азировщину и бандитский беспредел

              714.05.14, 13:11

              молодец!

                814.05.14, 13:11

                  Гість: kavaler

                  914.05.14, 13:11

                  дети мои - трамвай прогромыхает, пыль осядет а Привоз и дальше будет орать...

                    1014.05.14, 13:13Відповідь на 9 від Гість: kavaler

                    да будет так

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна