хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Для девушек: подсушиваем жирок на море

  • 14.06.15, 12:57
1

Коментарі

114.06.15, 13:58

мій тренер по йозі був би в шоці....йога - це ненасилля для організму...все має бути плавно, ккомфортно для організму...це швидше на гімнастику схоже...

    Гість: oksanitka

    214.06.15, 19:21Відповідь на 1 від Недурка

    мій тренер по йозі був би в шоці....йога - це ненасилля для організму...все має бути плавно, ккомфортно для організму...це швидше на гімнастику схоже...ну, фраза: Мясо у нас рыба... услышать от тренера тоже ЖЕСТЬ!)))

      Гість: Джен Эйр

      314.06.15, 19:25Відповідь на 2 від Гість: oksanitka

      мій тренер по йозі був би в шоці....йога - це ненасилля для організму...все має бути плавно, ккомфортно для організму...це швидше на гімнастику схоже...ну, фраза: Мясо у нас рыба... услышать от тренера тоже ЖЕСТЬ!)))И далее: " ХочИте, не хочИте..." После этих слов я не смогла досмотреть видео.

        Гість: oksanitka

        414.06.15, 19:31Відповідь на 3 від Гість: Джен Эйр

        мій тренер по йозі був би в шоці....йога - це ненасилля для організму...все має бути плавно, ккомфортно для організму...це швидше на гімнастику схоже...ну, фраза: Мясо у нас рыба... услышать от тренера тоже ЖЕСТЬ!)))И далее: " ХочИте, не хочИте..." После этих слов я не смогла досмотреть видео. )))))))

          Гість: Джен Эйр

          514.06.15, 19:36Відповідь на 4 від Гість: oksanitka

          мій тренер по йозі був би в шоці....йога - це ненасилля для організму...все має бути плавно, ккомфортно для організму...це швидше на гімнастику схоже...ну, фраза: Мясо у нас рыба... услышать от тренера тоже ЖЕСТЬ!)))И далее: " ХочИте, не хочИте..." После этих слов я не смогла досмотреть видео. )))))))А похудеть мне лично не помешало бы. Но не хочИтся.

            Гість: oksanitka

            614.06.15, 19:42Відповідь на 5 від Гість: Джен Эйр

            мій тренер по йозі був би в шоці....йога - це ненасилля для організму...все має бути плавно, ккомфортно для організму...це швидше на гімнастику схоже...ну, фраза: Мясо у нас рыба... услышать от тренера тоже ЖЕСТЬ!)))И далее: " ХочИте, не хочИте..." После этих слов я не смогла досмотреть видео. )))))))А похудеть мне лично не помешало бы. Но не хочИтся.сейчас лето, очень легко худеть. Но исключить жареное, мучное и копченое придется по-любому плюс физическая нагрузка!!! Удачи! Все получится! Нам же лишние КГ ни к чему?))

              714.06.15, 21:33Відповідь на 3 від Гість: Джен Эйр

              вааще все пояснювала якась вяла амеба, в якої від недоїдання невистачає сил навіть говорити задорно...

                814.06.15, 21:34Відповідь на 2 від Гість: oksanitka

                про дієту, то нічого нового...все давним - давно відомо...

                  Гість: Джен Эйр

                  914.06.15, 22:45Відповідь на 6 від Гість: oksanitka

                  мій тренер по йозі був би в шоці....йога - це ненасилля для організму...все має бути плавно, ккомфортно для організму...це швидше на гімнастику схоже...ну, фраза: Мясо у нас рыба... услышать от тренера тоже ЖЕСТЬ!)))И далее: " ХочИте, не хочИте..." После этих слов я не смогла досмотреть видео. )))))))А похудеть мне лично не помешало бы. Но не хочИтся.сейчас лето, очень легко худеть. Но исключить жареное, мучное и копченое придется по-любому плюс физическая нагрузка!!! Удачи! Все получится! Нам же лишние КГ ни к чему?))Благодарю за напутствие! Все получится!

                    Гість: Джен Эйр

                    1014.06.15, 22:47Відповідь на 7 від Недурка

                    вааще все пояснювала якась вяла амеба, в якої від недоїдання невистачає сил навіть говорити задорно...Да, с таким задором в голосе тренера заниматься и не тянет!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна