Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Україна-Німеччина.

  • 23.07.15, 18:47
    Враження від приїзду в Німеччину...Скажу зразу дуже люблю Україну,тому не була налаштована, думати, що у нас все погано,а тут у Європі найкраще.
     Їхала автобусом-про дороги: в Європі вони хороші ,але наша міжнародна траса також не найгірша.
     По приїзду зразу зрозуміла, що у мене помилкове перконання, що у Європі всі говорять англійською,Там можна звертатись англійською до молодих студенти(як у нас) працівники сфери обслуговуваня і це у великому місті дальше тільки німецька і в сфері обслуговуваня.( як у нас українська)
       Німці привітні, допомогли купити білет та ще я не мала дрібних монет на дзвінок і туалет, розміняти виявилось проблематично.тому мені просто дала дівчина,до якої я звернулась про допомогу 1 євро на туалет і 50 центів на дзвінок(біля туалету не було тітки з касою, а монетомат))
 Електричка звичайна, новіша,як київська.

Дальше автобус, про англійську забуваєм тому, що містечко розмірів наших райцентрів,спілкування суто німецькою.
Природа- як у нас в прикарпатті.
    Через вікно бачу-вони люблять свої машини, та і політика оподаткування, як мені пояснили спонукае купляти своє. Відмінність в тому, що у нас на автомобілях преміум класу, їздять молоді мажори, у них люди по яких видно, що вони самі досягли цього статусу і можливості купити таке авто.А молоді їздять на старих авто, понад 10 років,переважно малолітражки.От ще поліція не їздить на надто нових і суперових авто і обовязково дизельних.
   Вулиці дуже чисті,і надзвичайно красиві будинки,тому що стара архітектура і доглянута.У нас також є старі красиві будинки на жаль не доглянуті.
Що я подумала в перший же день перебуваня у нас не настільки гірше,є дещо краще ніж у них. Ми по менталітету европейці тільки, от чому до влади попадає бидло? 

Це всього лиш "IMHOTE" 
5

Останні статті

Коментарі

123.07.15, 20:28

да я тож маюсь этой дилеммой.
если мы такие классные, то почему такие оолтусы у руля?

    223.07.15, 21:20

    менетомат...монетомет....

      324.07.15, 08:41Відповідь на 1 від Мари_НКа

      да я тож маюсь этой дилеммой.
      если мы такие классные, то почему такие оолтусы у руля?
      Потому что мы классные, нам не нужно. А они - никто с ущемлённым ЧСВ, что приводит к его непомерному раздуванию в питательной среде. Я не раз, даже на родственниках, наблюдал, как резкое увеличение дохода обнажает отсутствие культуры обращения с деньгами. Собственно, я сам проходил через это Дальше уже лишь вопрос: сможет твой здравый смысл взять верх или ты продолжишь считать бабло волшебной палочкой.