Гидота якась на лиці.

  • 02.02.11, 18:10

 Цитата з приколів: "Она может перед сном наносить на лицо и тело максимально вонючие субстанции, не заботясь, каковы это лицо и тело будут на вкус, если кто-то соберется их дежурно поцеловать."

Цей рядок змусив мене скривитися не на жарт. Я й так небагато косметики куштував на смак, але найгидкіше, що мені доводилось пробувати... Пробувати і робити при цьому вигляд, що мені приємно... Приторно-прісний і млосний амбре з трупною нотою серця. Десь так я б описав аромат тонального крему. При цьому я вже абсолютно переконаний, що смак у них від ціни не залежить. І пробачте, Софіє Михайлівно, але і від вашого крему мене верне. 

П.С. підозрюю, що кобіти користають і з більш гидких субстанцій. Варіанти в коменси.


77%, 10 голосів

15%, 2 голоси

8%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Наше кіно...Епітафія

  • 27.01.11, 22:15

 Якби на них не відмирали часточки роду, то я б любив бувати на парастасах. Зараз це чи не єдина нагода у  житті, коли відбувається зустріч поколінь. Нехай 85-річна бабця нічого не смислить в блогах та соц. мережах, але навчити так провести людину у вічну мандрівку зможе тільки вона. Їм віриш, що все життя перед очима постає не довшим, як похід в кіно. Зайшов.. і вийшов.

Світла пам'ять вам, Катерина Сiкiрcькa з роду Верба. Мені дуже болить, що у гості до вас я завтра піду востаннє.

Рік 2010

  • 31.12.10, 20:38

Візначився для сайту лише тим, що я тут все рідше почав з'являтися. 

Однак, друзі, ви не стали мені менш дорогі. Пухнастих вам мрій у Новому 2011 році. Будьте щасливі. Якщо у вас не виникло бажання зараз залишити якийсь гадський комент, то знайте: я вас люблю.

"Доброго здоров'я, помившись!" или "С легким паром!"

  • 11.12.10, 21:50

Перший робочий запуск сауни, політ нормальний. Температура всередині +85 по С. Три підходи по 10 хв. Пішов пити чай.

 beer2

Приємність

  • 05.12.10, 20:10

Я думав, що мені приємно стало тоді, коли премія без малого в півтисячі гривень знайшла свого володаря, тобто мене, через три роки після її присудження. 

Ні. По-справжньому мені приємно стало тоді, коли з паспортом і карточкою депонента я підійшов до знайомого віконечка № 2 каси університету: 

- Добрий день, мені сюди?

- Так, так. Давайте карточку... Тримайте ваші чотириста вісімнадцять грн.

- А паспорту не треба?

- Та я вас пам'ятаю. Ви ж в мене обслуговувалися. Як можна забути молодого...молоду людину з таким гарним українським прізвищем.

 omg  5 років пройшло. 

M10 vs A10 / Help !!

  • 02.12.10, 22:25

Замучився у виборі автомобільного телефона:

дві моделі від американсько-тайванського конгломерата радують примірно однаковою ціною, але один з них працює на старій добрій, надоївшій вінді 6.3.5, а інший на андроїді 2.1. Відповідно в одного дисплей резистивний (але ледь більший і краща роздільна здатність), у іншого - ємнісний з підтримкою мультитач (менший, маркіший і т.д.). Все решта фактично один в один.

Що б обрали Ви?

M10

A10


29%, 2 голоси

14%, 1 голос

57%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Аспірантське.

  • 15.11.10, 21:50

В житті кожного аспіранта настає такий момент в житті, десь ближче до кінця третього року навчання, коли відірватись на годинку-дві і посидіти в зручному кріселку дантиста здається недосяжною мрією.

А ще кажуть, що кандидатську треба вимучити, а докторська народжується сама. Пошвидше б.

Шкло | Двісті Boys

Блатняцький сільський суржик про рідне смт. по маминій лінії. Йоу


Ага. Іди сюда. Ага.

Я заберу тебе в село, Твоїм родітєлям на зло, Щитай, шо тобі повезло, Шо заберу тебе в село, ШКЛО. 2р.

Я сиджу на дискотеці і дивлю на тебе, є А глаза твої сині, як сихівське небо, Ти танцюєш одна, і ніби тіко для мене, Я бичкую попільницю і іду до бармена. Замовляю два пива, поки він наливає, Я собі представляю, як тебе обнімаю, І беру тебе за ногу, ніби ти балєрина, А ти береш мене за ( ш ш ш ), бо я мужчина. Ми танцюємо мєдляк, бистро їдем до мене, Тільки маю заплатити я за пиво бармену. Ти вже троха спотіла, а в руці сигаретка, Твої цицьки тряслися, ніби та галяретка. Я підходжу до тебе і шепоцу на вухо:  "Добрий вечір, мала, мене звати Андрюха" Ти взяла той стаканчик, і ще троха відпила Я так хочу, щоб мене полюбила. 

Я заберу тебе в село, Твоїм родітєлям на зло, Щитай, шо тобі повезло, Шо заберу тебе в село, ШКЛО. 2р.

Дай мені Оксана, я так хочу, Дай мені, царице, я сі волочу. У мене на селі програма чотка,  Зранку на городі, а вечером - водка.  Не знаєш, хто я є, а я знаменитий, Такий як в тому фільмі Челентано небритий, У мене кукурудза нижче коліна, Двіста курей і в сараї скотина, Будеш ти зі мною завжди щастила, Якщо підеш в магазин і принесеш мені пива. Тебе вже полюбила вся моя родина, Сліпий кум Богдан і цьотка Павліна. До клубу підем - будеш там курулєва,  А я коло тебе завжди буду злєва. Для тебе, мала, мені нічого не жалко, Іди до мене під одіялко.

Я заберу тебе в село, Твоїм родітєлям на зло, Щитай, шо тобі повезло, Шо заберу тебе в село, ШКЛО. 2р.

Ти така гаряча, як ватра вночі,  Я дуже хочу тебе, а ще, аличі.  Рибцьо ти моя, зозуля лісна, В тебе гарна улибка і троянда тісна.  Чи вийдеш ти за мене, Оксано, скажи? І не бійся мене, я не біс, не дрожи. Запросимо на свято Каменську, Потапа,  Ді-джея Ван Гога, гурт Мері, Остапа. У Польщі для тебе замовим обручку,  Якщо согласишся, то вдіну на ручку,  І будемо з тобою жити, як у Італії І разом працювати над збільшенням талії. Народиш ти, Оксанка, мені козака, І буде він красивий, як син Вакарчука,  А як народиш дочку - назвем її Марина, А знаєш шо? Не хочу я дитини.

Я заберу тебе в село, Твоїм родітєлям на зло, Щитай, шо тобі повезло, Шо заберу тебе в село, ШКЛО. 4р.


86%, 12 голосів

0%, 0 голосів

14%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Пропозиція адмінам

  • 12.10.10, 17:09

Іграшки/конкурси попридумували,  і щось розслабилися наші програмісти. Розділ "Блоги" цілком закинули, автори покидають розділ, інші вже наплодили сотні заміток, якими керувати стає неможливо. Коротше, в мене визріли деякі пропозиції щодо вдосконалення його роботи:

1. Створити архів блогу, який:

а) можна було б завантажити одним файлом у вигляді веб-архіву в форматі *.mht або якомусь іншому зі всіма фотками в ньому і т.д. 

б) розробити поділ архіву на розділи по роках/місяцях, або запропонувати самим юзерам розробляти ієрархію архіву.

в) розробити налаштування доступу до архіву (тільки для юзера / для друзів / відкритий доступ).

г) видалення заміток не по одній, а цілими розділами архіву (з захистом від помилкового кліку).

д) передбачити автоматичну переадресацію на сторінку архіву (якщо відкритий доступ до нього), якщо посилання на сторінку замітки застаріло.

е) передбачити можливість архівування блогу  в автономному режимі (раз в місяць чи т.п.)


59%, 16 голосів

37%, 10 голосів

4%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ребрендинг

  • 10.10.10, 23:45
Ну що ж, мене ви й так впізнаєте. Зустрічайте з новим старим ніком )) privet bokali smile