хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Спортсмени для вас цінніше і рідніше, чим ваші сім'ї

  • 10.08.21, 22:14

Для підготовки до олімпіади було виділено з ваших податків 28000000 грн. 
До цього додаються ще й виплати після олімпіади:
Михайло Романчук і Людмила Лузан отримають з ваших податків по 135 000 доларів (по 3645000грн. кожному)
Жан Беленюк отримає з ваших податків 125000 доларів (3375000грн.)
Марта Федина та  Анастасія Савчук отримають з ваших податків по 110000 доларів (по 2970000грн. кожному)
Парвіз Насібов, Анжеліка Терлюга, Анастасія Четверікова, Олександр Хижняк, Олена Старікова отримають з ваших податків 80000 доларів (по 2160000 грн. кожному)
Дарина Білодід, Ігор Рейзлін, Олена Костевич, Олег Омельчук, Еліна Світоліна, Алла Черкасова, Ірина Коляденко, Станіслав Горуна, Ярослава Магучіх, Єлизавета Яхно, Владислава Алексєєва, Марина Алексєєва, Аліна Шинкаренко, Ксенія Сидоренко, Катерина Резнік отримають з ваших податків по 55000 доларів (по 1485000 грн. кожному)
Це тільки те, що мені відомо.

Всі ці кошти ви відали їм, а не своїй родині на безкоштовне лікування. І якщо захворіють ваші діти, або ви, то не плачте, що вам не хватає коштів на лікування, вони пішли на спортсменів. Як виявилось, ви обрали свій пріоритет. Спортсмени для вас цінніше чим ваша родина! 
Ви погодились з рішенням нашої влади і президента! А хворіти будуть і ваші діти, і ви! А в цей час спортсмени будуть за кордоном розкошувати, їздити на розкішних іномарках, розважатись в дорогих ресторанах та крамницях. На безкоштовну медицину у держави коштів немає, а на утримання спортсменів кошти є! Ось вам і отримуйте по вашім цінностям, і не плачте з протягнутою рукою "на лікування"! 
Дратують журналісти на телеканалах, вони так підносять спортсменів, прямо культ звели. Їх Бог нічому так і не навчив, боліють раком і ще будуть боліти і не тільки раком, і їх рідні будуть боліти, бо це ж кара Бога, це не я віршую, я тільки доношу до відома. А просять допомоги на лікування в простого народу, а не задумуються і не пояснюють на що держава витратила ті кошти, котрі могли б піти на безкоштовне лікування. Знають же ж що Бог не зупиниться, а все частіше і частіше буде їх карати за це, це я гарантую, але упертість і не віра в кару штовхає їх на те, щоб і далі задурювати людям голови, що важніше утримувати спортсменів за кошти податків, чим направити ці кошти на безкоштовне лікування доступне для всіх. Лікування повинно бути безкоштовне для всіх українців! Не страхове, а абсолютно безкоштовне!   


13

Коментарі

110.08.21, 22:42


Спорт профи уже давно бизнес.
Как и война, политика, медицина, культура....

    210.08.21, 22:53Відповідь на 1 від Logic_man


    Спорт профи уже давно бизнес.
    Как и война, политика, медицина, культура....
    спасибо вам большое за понимание, а то было подумала, что сейчас забросают меня негативом, как всегда

      310.08.21, 22:56

      Меня всегда возмущал тот факт, что если у человека нет денег, то хоть сразу умирай.

        410.08.21, 23:01Відповідь на 3 від Микола Казкар

        Меня всегда возмущал тот факт, что если у человека нет денег, то хоть сразу умирай.ага, полностью с тобой согласна и такое уже есть, 8.08.21 утром, в моем районе города, взявшись за ручку выпрыгнули муж и жена, пенсионеры, не было у них денег на жизнь и на поболеть в старости, а выживать, это не всегда выносимо , жили долго и умерли в один день

          510.08.21, 23:54Відповідь на 4 від Кат*Ери*На

          Меня всегда возмущал тот факт, что если у человека нет денег, то хоть сразу умирай.ага, полностью с тобой согласна и такое уже есть, 8.08.21 утром, в моем районе города, взявшись за ручку выпрыгнули муж и жена, пенсионеры, не было у них денег на жизнь и на поболеть в старости, а выживать, это не всегда выносимо, жили долго и умерли в один деньПрошу посилання на новину.

            611.08.21, 00:08Відповідь на 5 від Syrena27

            Меня всегда возмущал тот факт, что если у человека нет денег, то хоть сразу умирай.ага, полностью с тобой согласна и такое уже есть, 8.08.21 утром, в моем районе города, взявшись за ручку выпрыгнули муж и жена, пенсионеры, не было у них денег на жизнь и на поболеть в старости, а выживать, это не всегда выносимо, жили долго и умерли в один деньПрошу посилання на новину.зачем?

              711.08.21, 02:07

              Даремно Ви так...краще б пройшлися по зарплатах чиновників, чи по митниці, ось це те точно, через що недофінансовується освіта і медицина

                811.08.21, 03:38

                Поддерживаю! Спорт, конечно, дело хорошее, но глупо тратить на это столько денег, когда есть гораздо более важные вещи. Да, печально, когда каждый день умирают люди, потому что нет денег на лечение, на операции, а государство отдает эти деньги спортсменам. Получается, что для государства человеческая жизнь ничто, гораздо важнее выплатить награду спортсмену. А ведь все эти игры не более чем развлечение. Было бы справедливым выдавать победителям вместо денег лавровые венки! Ну а со стороны тех же победителей действительно достойным поступком было бы отдать эти деньги тем, кто больше всего в них нуждается, это была бы действительно стоящая победа, а так... все эти победы просто не имеют смысла, развлечение и показуха.

                  911.08.21, 05:22

                  Болеете..

                    1011.08.21, 07:08Відповідь на 1 від Logic_man


                    Спорт профи уже давно бизнес.
                    Как и война, политика, медицина, культура....
                    Согласен.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна