холостяцьке їдло
- 20.04.15, 12:05
чоловік навчив!
ділюсь:
- лаваш персидський
- сир твердий
начинка на ваш смак
- печериці
- цибуля
- майонез (за смаком)
- кетчуп (за смаком)
гриби з цибулею підсмажити.
всі інгредіенти змішатию
намазати на лаваш.
(хвастаюсь! ось та гілочка з квіточками, то українська сакура Дмитрик мамі, тобто мені, подарував )
скрутити . в духовку хвилин на 10 при 180 град. випікати.
зверху можна ще жовтком примазати. Для краси)))
(помічниця намалювалась тут як тут )
Смачного!!! було смачно !
10
Коментарі
Гість: Джокки
120.04.15, 12:21
с начинками можно разные вариации придумывать. мне больше всего нравится тунец из банки с зеленым луком и укропом
ЛУКАВИЙ
220.04.15, 12:23
знущаєшся?
як сложно і довго.
а по проще можна?
Al KazlOFF
320.04.15, 12:24
шаурма.
КорицЯ
420.04.15, 12:27Відповідь на 1 від Гість: Джокки
так ! з тунцем смачно!!
балувані діти. ))) тунець тільки мама з татом любить.
можна ще грудинку впихнути. але трішки))))
Гість: Мартышка Чита
520.04.15, 12:28
Холостяцьке їдло це яєшня й пельмені
Гість: Зубчёнок
620.04.15, 12:28
много всего и долго
картошка, разрезаешь , внутрь сало и в фольгу, полчаса в духовке .что на природе перекус перегрыз барбекюшный на дому
Котятина
720.04.15, 12:30
Клево!
Люблю вариации на тему лавашей и начинок
КорицЯ
820.04.15, 12:30Відповідь на 2 від ЛУКАВИЙ
печериці підсмажуються з цибулею, щоб смачніше.
а взагалі. хоч сирими можна їх їсти. а тут в духовці протушаться. )))
ковбаса з сиром і зеленню.
чи той же тунець! відкрив банку і намастив))
КорицЯ
920.04.15, 12:30Відповідь на 3 від Al KazlOFF
аха . щось таке
КорицЯ
1020.04.15, 12:31Відповідь на 5 від Гість: Мартышка Чита
зараз холостяки пішли балувані. вони руколлу і сьомгу купують...