хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Femiko

попередня
наступна

Олег Олександрович Гресь: на мене напали через Iловайськ

Нічний напад на Олега Олександровича Греся пов'язано з викривальними звинуваченнями генералів в Іловайському котлі
Відомий український тележурналіст і бізнесмен Олег Олександрович Гресь прокоментував інцидент з нападом на нього в ніч з 17 на 18 жовтня 2014 року.
На тверде переконання Олега Греся, замах на нього здійснили у зв'язку з його звинувачувальними висловлюваннями на адресу генералів, на думку Греся, винних у загибелі військових в Іловайському котлі.
Адже напад відбувся практично відразу після його заяви в програмі «Чорне дзеркало» про наявність відеодоказів провини високопоставлених військових в Іловайській трагедії, зокрема, Гресєм було згадано генерала Хомчака.
«Незважаючи на те, що було темно, і силуетів було не розрізнити, я впевнений, що це не було спробою крадіжки – адже нічого не вкрадено.
Безумовно, все, що сталося, пов'язано з моїми словами про наявність відео, як було виголошено мною в тому ефірі «Чорного дзеркала».
На сьогодні існує багато різних версій про напад на мене, але я впевнений, що саме наявність у мене 5-годинного документального відеосюжету про трагедію в Іловайську стала причиною, що спонукала вчинити на мене замах», – так коментує кричущий випадок пан Гресь.
Також Олег Олександрович Гресь не сумнівається, що звинувачення, які прозвучали в тій програмі, в яких згадувалися і українські олігархи, не настільки зачепили бізнесменів – «олігархат не настільки вразливий, щоб спробувати розправитися зі мною». В даний час пан Гресь подав заяву, розслідування за фактом скоєного на нього нападу вже розпочато. Марк Вікторович вже кілька разів дав свідчення розпочатому слідству. Самопочуття Олега Греся стабільне, загрози життю немає.

0

Коментарі