хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Про дарунок ...

Кожна людина у своєму житті неодноразово і отримувала і дарувала…

Енциклопедичне визначення цієї категорії може мати таке значення:

ДАРУНОК, ПОДАРУНОК, ГОСТИНЕЦЬ - це річ, яку дарувальник за власним бажанням безкоштовно віддає у володіння іншої особи з метою задовольнити її вподобання.

 Інше значення випливає з кожного окремого випадку події, враховуючи особисті приоритети осіб та традиції в духовній та матеріальній сфері суспільних стосунків.

ДАРУНОК – таке визначення переважає у випадках коли людина наділена якимось здібностями, хистом або талантом. Пара закоханих щасливі у своїх почуттях одне до одного. Сім’я має продовження роду у нащадках. Батьки доживають до віку довгожителів оточені піклуванням та увагою дітей. Все це відноситься до духовної сфери життя людини і може визначатись як ДАРУНОК ДОЛІ.

ПОДАРУНОК – це матеріальна річ або дійство, яке на думку дарувальника має забезпечити здійснення бажання або мрії іншої особи. Подарунки мають бути визначені та обрані дарувальником заздалегідь на підставі розуміння смаку, вподобань та звичок отримувача. Улюблені квіти для коханої. Подорож до омріяного місця. Книга - за жанром та автором. Шкарпетки правильного кольору. Подарунки дарять родичам, друзям, близьким людям, колегам, переважно до урочистих дат та на свята. Коханим бажано і без нагоди просто для задоволення та сюрпризу. В традиціях великих свят – весілля, ювілей, день народження дарувати гроші, це полегшує для дарувальника процес обрання підходящого подарунка, а для отримувача вирішує питання компенсації витрат на організований захід.

ГОСТИНЕЦЬ – це такий різновид подарунку який має суто символічний характер і його бажано дарувати коли приходиш у гості не на урочистий захід, а просто заради спілкування. Пляшка вина, коробка цукерок, сувенір або власноруч приготований смаколик-пиріг - будуть у нагоді.

А Ваша думка яка?
3

Коментарі

17.12.18, 00:08

з гостинцями)

    27.12.18, 00:23Відповідь на 1 від OlesiЯ

    тому і вигідно ходити у гості з пляшкою, бо сам же з неї і будеш вживати...
    "кава"_"кава"

      37.12.18, 06:35

      а ти просто напитись не міг

        47.12.18, 16:59Відповідь на 3 від скіпіріч 78

        лєхко: "бабє - цвєти, дєтям - морожено..."