хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Накласти мораторій на абонентську плату за газові лічильники.

  • 03.04.17, 16:46
НАКЛАСТИ МОРАТОРІЙ НА АБОНЕНТСЬКУ ПЛАТУ ЗА ГАЗОВІ ЛІЧИЛЬНИКИ, ЩО ВВОДИТЬСЯ З 01.04.207 РОКУ .НАКЛАСТИ МОРАТОРІЙ НА ПІДВИЩЕННЯ ПЛАТИ ЗА ЕНЕРГОНОСІЇ ТА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ.
Автор (ініціатор): Дудка Ольга Ивановна
Дата оприлюднення: 31 березня 2017
Я, ДУДКА ОЛЬГА ІВАНІВНА,ПРОСТИЙ МЕДПРАЦІВНИК З 35-літнім стажем роботи, звертаюсь до Вас від себе особисто, від імені жителів смт. Слобожанське, Зміївського району, Харківської області ТА ПРОСТИХ ЖИТЕЛІВ УКРАЇНИ В черговий раз нас, простих людей, хочуть пограбувати. На деяких будинках в нашому селищі (не тільки в нашому, а і в інших населених пунктах України) поставили загальні прибудинкові прилади обліку газу замість поквартирних. При отриманні квитанцій з розрахунком за спожитий газ, виявилось, що покази використаного газу завищені у 2-3 рази, ніж по рахункам споживачів, у яких прилад обліку газу знаходиться в квартирі. 
Згідно державної програми виконавці послуг з газопостачання зобов'язані забезпечити усіх споживачів поквартирними лічильниками спожитого газу до 2018 року.
Рішенням НКРЕП було прийнято, що для комерційного обліку газу, вигідніше встановлювати загальні прибудинкові лічильники газу. В такому рішенні явно вбачається вигода виконавців послуг по газопостачанню, котрих не хвилює фактичне споживання газу кожним споживачем окремо. Це грубо порушує право кожного громадянина України сплачувати тільки за ті послуги, які вони отримали, та лише в тих и в об'ємах, в яких спожили.
ЦЕ НЕ ОДНА БІДА ДЛЯ ЗУБОЖІЛОГО НАРОДУ УКРАЇНИ. НЕ ПІД'ЄМНЕ ПІДВИЩЕННЯ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ, КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ, А З 01.04.2017 РОКУ НКРЕП ВВОДИТЬ ЯКУСЬ ХИМЕРНУ АБОНПЛАТУ ЧИ ТО ЗА ГАЗОВІ ПЛИТИ, ЧИ ТО ЗА ГАЗОВІ ЛІЧИЛЬНИКИ. КРІМ ЗАВИЩЕНОЇ ЦІНИ НА ГАЗ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ ЩОМІСЯЦЯ КОЖНА УКРАЇНСЬКА СІМ'Я ПОВИННА ПЛАТИТИ ВІД 92,00 ГРН. ДО 140,00 ГРН.а підприємства від 700 000,00 грн. ЯК НАМ ВИЖИВАТИ? НЕМА СИЛ ТЕРПІТИ ЦІ ЗНУЩАННЯ!НАШОМУ ОБУРЕННЮ НЕМАЄ МЕЖ!НКРЕП ЗНОВУ ЗА НАШ РАХУНОК ХОЧЕ ПІДВИЩИТИ СВОЮ ЗАРПЛАТУ? ГВАЛТ!!! ДОПОМОЖІТЬ!!!
5

Коментарі

13.04.17, 19:35


Не можу зайти.
Глючить

    23.04.17, 19:50

    Ще 2 дні чекати.
    Пора Вовка розстріляти на фіг.

      33.04.17, 20:34Відповідь на 2 від Ivan_Tom

      Так Вовк тут не совсем при чём. Все решения НКРЕ «освящает» Кабмин, иначе грош цена этим решениям. И сколько бы Грося не свистел,что НКРЕ никому не подчиняется.Барыги

        43.04.17, 20:41Відповідь на 3 від Одесситка54

        Всі бариги.

          53.04.17, 21:11Відповідь на 3 від Одесситка54

          Так Вовк тут не совсем при чём. Все решения НКРЕ «освящает» Кабмин, иначе грош цена этим решениям. И сколько бы Грося не свистел,что НКРЕ никому не подчиняется.БарыгиЭто распоряжение Порошенко, а не кабмина

            63.04.17, 21:12Відповідь на 4 від Ivan_Tom

            Всі бариги.Треба не петиції підписувати, а вила брати

              73.04.17, 21:24Відповідь на 6 від ab absurdo

              вила не потрібно, їх шляшко вже зовсім дискретував потрібно брати сокири, як і було нам сказано майже 2 століття тому

                83.04.17, 21:33Відповідь на 6 від ab absurdo

                А тут не так просто.
                Взяв вила..
                Й відразу "брат"я на помащь прідут".
                І знову...
                Всіх постріляють.
                Вони ж тільки і чекають, щоб почали тут.
                У них скрізь агенти ще з них часів сидять.
                Аби тільки хтось когось бити почав.
                Тут потихеньку треба.
                Точковими ударами.

                  94.04.17, 06:56Відповідь на 5 від ab absurdo

                  Так Вовк тут не совсем при чём. Все решения НКРЕ «освящает» Кабмин, иначе грош цена этим решениям. И сколько бы Грося не свистел,что НКРЕ никому не подчиняется.БарыгиЭто распоряжение Порошенко, а не кабминаТак одна шайка-лейка.

                    104.04.17, 08:14Відповідь на 9 від Одесситка54

                    Так Вовк тут не совсем при чём. Все решения НКРЕ «освящает» Кабмин, иначе грош цена этим решениям. И сколько бы Грося не свистел,что НКРЕ никому не подчиняется.БарыгиЭто распоряжение Порошенко, а не кабминаТак одна шайка-лейка. хто би сумнівався! Україна програла в Англії суд Росії по 3 -х мільярдах ялинковича кредиту і віддавати потрібно з чогось, торгівлю з окупантом на Донбасі прикрили а відкашляти вершок гарантам та слугам народу вже нема чим! Та і кредити МВФ, перекачані в офшори, віддавати чимось треба!
                    Коротше одні проблеми у наших владноможців!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна