хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Из каких областей России заселяли Украину в 1933 году

  • 02.07.14, 08:45

Березки шумят в головах потомков россиянstena , которых завезли в эшелонах в 33 году. В выморенные голодом украинские села. Генетику — не обманешьdrunk

Вот статистика за 1933 год (только то что удалось установить): 

Одесская область. Из Горьковской переселены в Одесскую — 141 эшелон. Из Белорусской СССР — 68 эшелонов. 

Днепропетровская область. Из западных областей РСФСР в Днепропетровскую — 125 эшелонов.

Харьковская область, Из центрально-черноземного региона России в Харьковскую область — 188 эшелонов. 

Донецкая область. Из Ивановской в Донецкую — 147 эшелонов

Переселяли колхозами. Переселяли с лошадьми, коровами, овцами, сельскохозяйственным инвентарем. Переселяли российских учителей. Переселяли семьями, со стариками и детьми. Переселяли в пустые, вымершие от голода украинские села. 

Понятно, почему потомки переселенцев drunk , проводят референдумы о присоединении к исторической родине, строят баррикады и стреляют украинских солдат. 

Березки шумят. bazar

Генетику – не обманешь. drunk
3

Коментарі

12.07.14, 08:54

А тепер треба грузить їх в ешелони і назад на істєрічєськую родіну нафіґ відправлять! Без референдумів!

    22.07.14, 09:07Відповідь на 1 від ЛанаСкала

    Тут є така можливість саме під час АТО відправити їх на істарічєскую родіну під приводом входу ПС з метою вирізання кацапні!

      32.07.14, 09:09Відповідь на 2 від Слідопит

      Тут є така можливість саме під час АТО відправити їх на істарічєскую родіну під приводом входу ПС з метою вирізання кацапні!Нє, ну а шо всьо равно ми фашисти! То чому під шумок і не спровадить заброд. Кого як прийдеться

        43.07.14, 00:30Відповідь на 3 від ЛанаСкала

        Тут є така можливість саме під час АТО відправити їх на істарічєскую родіну під приводом входу ПС з метою вирізання кацапні!Нє, ну а шо всьо равно ми фашисти! То чому під шумок і не спровадить заброд. Кого як прийдеться.........золоті слова! Браво!

          анонім

          53.07.14, 06:59

          дуж радікально

            63.07.14, 08:16Відповідь на 4 від Слідопит

            Тут є така можливість саме під час АТО відправити їх на істарічєскую родіну під приводом входу ПС з метою вирізання кацапні!Нє, ну а шо всьо равно ми фашисти! То чому під шумок і не спровадить заброд. Кого як прийдеться.........золоті слова! Браво! Віриш, ненавиджу, як особистих ворогів! Хоча я й дуже мирна людина.

              73.07.14, 20:13

              тепер вони "карєнниє", як глисти в сраці!!!!!

                84.07.14, 01:23Відповідь на 6 від ЛанаСкала

                Тут є така можливість саме під час АТО відправити їх на істарічєскую родіну під приводом входу ПС з метою вирізання кацапні!Нє, ну а шо всьо равно ми фашисти! То чому під шумок і не спровадить заброд. Кого як прийдеться.........золоті слова! Браво! Віриш, ненавиджу, як особистих ворогів! Хоча я й дуже мирна людина.Вірю! Сам такий! З дитинства їх ненавидів за зверхнє відношення до українців! а самі то з голою сракою!

                  94.07.14, 09:41Відповідь на 8 від Слідопит

                  Тут є така можливість саме під час АТО відправити їх на істарічєскую родіну під приводом входу ПС з метою вирізання кацапні!Нє, ну а шо всьо равно ми фашисти! То чому під шумок і не спровадить заброд. Кого як прийдеться.........золоті слова! Браво! Віриш, ненавиджу, як особистих ворогів! Хоча я й дуже мирна людина.Вірю! Сам такий! З дитинства їх ненавидів за зверхнє відношення до українців! а самі то з голою сракою! Дак було б чим гордиться - п"янь подзаборна, та валяки засрані. А гордості!