хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Гарно написано...

  • 25.04.14, 10:48

Система «5.10» покликана зупинити тисячолітній відплив грошей і вивезення сировини з території України і запустити зворотній процес, коли на території України буде вигідно жити і працювати. З метою створення умови для стрімкого економічного зростання України та збагачення її громадян, вся територія країни має стати безмитної зоною для людства. А щоб остаточно розбити голову корупції та надати громадянам України можливість купувати товари за найвигіднішою ціною в світі, мита, акцизи на ввезення повинні бути скасовані. На нашій території повинні вільно обертатися гроші з усього світу, безперешкодно обмінюючись і забезпечуючи кредитування, обмін і розрахунки.

Тільки у випадку насичення території України товарами і грошима у громадян України з'явиться можливість мати високооплачувану роботу, свій бізнес і можливість справжньої соціального захисту.

 5.10 - це економічна система, заснована на кардинальних реформах, яка здатна зробити країну інвестиційно привабливою, підвищити ВВП і рівень життя.

Сайт партії 5.10

Система 5.10 передбачає наступні кроки:

Скасування всієї податкової системи України (скасування ПДВ, акцизів і мит ) і введення простої зрозумілої системи: 5% з продажів, які платять споживачі товарів і послуг, і 10% соціального податку, які оплачуються одержувачами зарплати. Детальніше про нарахування податків

Вільний обіг валют. Розрахунки в Україні повинні проводитися в будь-якій зручній громадянам валюті без будь-яких обмежень.

Вільне, без обмежень проходження товарів і вантажів через митницю, повне відкриття економічних кордонів України. Митний контроль здійснюється тільки з метою виявлення зброї та наркотиків.

Принцип економічної свободи, якою повинен бути наділений кожен громадянин країни. Йдеться про права і можливості заробляти гроші без відповідних дозволів від державних органів.

При введенні 5,10 буде встановлена мінімальна заробітна плата 5 доларів на годину, і за законом 90% працюючих на будь-якому підприємстві повинні бути виключно громадянами України.

Проста реєстраційна система для реєстрації власності. 1% збір на реєстрацію акцій, нерухомісті.

На будівництво доріг громадяни України будуть платити дорожній збір, включений у вартість  бензину.

Україна має оформити статус території безмитної торгівлі, прийняти відразу і не менше ніж на 40 років без можливості його зміни. Саме така стабільність викличе особливу довіру підприємців всього світу.

Скоротити державну машину на 80%, відмовившись від практично всіх державних витрат. Держава стає арбітром, що забезпечує законність.

 Все це в сукупності забезпечить громадян України небаченими досі доходами.

 У нас не буде контрабанди, бо не буде мит і акцизів. Митниця, скорочена в п'ять разів, нарешті займеться тим, чим їй належить займатися - зброєю і наркотиками. Всі інші товари повинні перетинати кордон України безперешкодно, перетворюючи нашу країну в чудову, найкращу в світі транзитну зону. Тільки на кордоні, коли товар переупакованої, оброблений, буде йти на експорт, буде стягуватися 5% -й податок.

 Низька ділова активність на території України, бюрократія, корупція є наслідком заплутаної податкової та дозвільної системи, які потрібно скасувати і впровадити просту і зрозумілу систему взаємовідносин з державою. 5% з продажів, які платить покупець, реалізую принцип «купуєш - платиш» і 10% соціальний податок, який платить сам одержувач заробітної плати.

1

Коментарі

Гість: Malef(banned)

125.04.14, 10:56

демагогия от Балашова

    Гість: Мартышка Чита

    225.04.14, 11:10Відповідь на 1 від Гість: Malef(banned)

    демагогия от Балашова Говорили-балакали... а потім сіли й заплакали