хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Шукачі жертв Майдану знайшли в Броварах підозрілі безіменні моги

Члени групи "Пошукова ініціатива", які намагаються знайти місця поховання можливих жертв сутичок на Майдані, виявили в Броварах підозрілі безіменні могили.

"Одним із цікавих об’єктів було сумнозвісне Броварське кладовище. Огляд місця показав підозрілі могили без будь-якої інформації про померлого; на них хрести виглядають старішими за земляні насипи, не кажучи вже про вінки і хустинки", - йдеться у повідомленні.

"Крім цього, на цвинтарі, ми помітили величезну вигрібну яму (…) та кілька, незрозуміло для чого, свіжих ям (могил)", - зазначають шукачі.

2.04.14. Оперативна група «Пошукової ініціативи» знову завітала в околиці Броварів. Цього разу ми були на колесах всюдихідної "Шевроле Ніва". Кермував позашляховиком пан Сашко, за що йому щира дяка!.

Завдяки високій мобільності нам вдалось обстежити шматок лісу з західного боку дороги, що від Броварів до Калинівки, та найбільш проїзні грунтові шляхи з північно-західного флангу цієї ж дороги.

Також встигли оглянути дороги вздовж теплиць та нове Броварське кладовища. (Їх у міста - 2)

За один день перевірили 4 свідчення: деякі повністю, інші - частково. Також опитали місцеве населення та провели роз’яснювальну роботу.

Одним із цікавих об’єктів було сумнозвісне Броварське кладовище (див відео посилання). Огляд місця показав підозрілі могили без будь-якої інформації про померлого; на них хрести виглядають старішими за земляні насипи, не кажучи вже про вінки і хустинки.

Крім цього на цвинтарі, ми помітили величезну вигрібну яму, про яку, очевидно, йдеться на відео про кладовище та кілька, незрозуміло для чого, свіжих ям (могил).

А ось бесіда з охоронцем виявилась душевною. Розказав все як було. Однак, хто і навіщо викликав міліцію, чомусь не пояснив.

В цілому, день виявився надзвичайно плідним. Маємо що аналізувати.

Увечері 3 квітня група Євромайдан SOS повідомила, що наразі займається пошуком 144 зниклих осіб.

Станом на 6 ранку 3 квітня 2014 року з 10 години 20 хвилин 18 лютого з місця загострення сутичок у центрі міста Києва до бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров’я міста Києва за медичною допомогою звернулось 1 669 постраждалих, 1108 з них було госпіталізовано.

На лікуванні в закладах охорони здоров’я Києва станом на 06.00 3 квітня 2014 року знаходиться 128 осіб.

Згідно з оперативними даними з 30 листопада 2013 року загинуло і померло на території України 103 особи, які брали участь у масових акціях протесту.

Українська правда





3

Коментарі

14.04.14, 09:49

По поводу ямы могу сказать - это народ на кладбище песок копал могилы подсыпать. Мы на выходных тоже такое делали - и в Житомире вокруг кладбища таких ям и подсыпанных могил полно....

    Гість: О-leg-O

    24.04.14, 10:18

    то Ланс горсовет прикопал там.

      Гість: Pamadka*

      34.04.14, 10:22Відповідь на 2 від Гість: О-leg-O

      то Ланс горсовет прикопал там.ребята..не смешно...

        Гість: modus vivendi

        44.04.14, 10:38

        Грешно издеваться над умершими,если конечно вы все в Бога верите.

          Гість: О-leg-O

          54.04.14, 10:43Відповідь на 3 від Гість: Pamadka*

          от того шо ми заплачемо -- нічого не зміниться.Человеческое горе — это состояние лжи, состояние эгоистической самовлюбленности индивида, это его лень и нежелание изменяться вместе с меняющимися вокруг обстоятельствами. Тесны врата и узок путь, ведущие в жизнь, и немногие находят их

            Гість: Pamadka*

            64.04.14, 10:47Відповідь на 5 від Гість: О-leg-O

            от того шо ми заплачемо -- нічого не зміниться.Человеческое горе — это состояние лжи, состояние эгоистической самовлюбленности индивида, это его лень и нежелание изменяться вместе с меняющимися вокруг обстоятельствами. Тесны врата и узок путь, ведущие в жизнь, и немногие находят ихно и шутить как то на такую тему не хочется...кто зна..может там ребята которых замучили яныки.....

              Гість: О-leg-O

              74.04.14, 10:52Відповідь на 6 від Гість: Pamadka*

              ясно одно, ребятам уже хорошо, а те кто єто сделал расплатятся отдельно. Все будет как должно біть -- ми нічого не міняємо своїми бажаннями керувати світом. він давно керуємий своіми законами котрі ми не хочемо признавати і сунему йому свої. Я за те -- що для сумування і сліз у цьому житті --взагалі немає ніяких причин. Ще раз повторюся..Человеческое горе — это состояние лжи, состояние эгоистической самовлюбленности индивида, это его лень и нежелание изменяться вместе с меняющимися вокруг обстоятельствами. Тесны врата и узок путь, ведущие в жизнь, и немногие находят их

                84.04.14, 11:25

                то не могили зниклих людей, в такому випадку приховують буть які ознаки захоронень щоб невиявили. А підозрілі ями - люди беруть грунт для підсипання могил, сам так робив.

                  Гість: Stop_Putin

                  925.04.14, 11:58Відповідь на 1 від JulAntoshka

                  А чего ты оправдываешся?