хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Про батьківщину.

  • 08.05.12, 23:33

  Мені тут сказали, що я не вмію писати і що я пишу короткими афоризмами. Так, я не вмію писати довго я поет. Пропонували видання і я пробував, але це розжовувваня для дебілів пишу коротко і ясно.

 В мене нема батьківщини. Ні в кого її нема. Батьківщина, це слова і клімат, мені завжди хочеться спитати нацика - як визначає? Ось тут руські, а ось тут( пахне певно) ненька!

 Людина, яка не має чим пишатись, пишається тим, що від неї не залежить. Нацією, походженням, батьками, кольором шкіри. Чимось таким, головне, щоб від неї не залежало!

 Чому бідно живеш? Бухаеш, не працюєш, спиш півдня і бідно живеш. Хто винен? Масони! Жиди!

Я не розумію цього - знищити! Авангард - знищити! Супрематизм - знищити!

Патриотизм — последнее прибежище негодяя

3

Коментарі

анонім

19.05.12, 00:11

Справа ж не лише в гордості. Різноманіття національних культур - це як мінімум цікаво. І немає нічого дивного, що мені було б комфортно в тому культурному середовищі, яке було моєю Батьківщиною, оскільки у мене той самий тип мислення, що й у інших людей в тій країні.

    29.05.12, 00:20Відповідь на 1 від анонім

    Топто, ось подумайте над тим, що Ви сказали....Вам, комфортно у Вашому культурному середовищі. Ваша Батьківщина місце, культурне середовище, группа людей де Вас люблять, цінять, де Вам комфортно! На планеті Замля( а може і ні)) і нащо країни, держави???

      анонім

      39.05.12, 00:32

      вообще мне без разницы, но других нам не понять, исторически в генах у нас и склад мышления , генотип. Против природы не попрешь. Но нацики отдельный разговор, строить незалежну украину.... незалежно от россии. Нет извините но я того не понимаю. Регрессоры хреновы.

        49.05.12, 00:37Відповідь на 3 від анонім

        Ну звичайно Ви не розумієте....Не ображайтесь, але Ви не українець. Тому і не можете уявити, як можливо жити без Вашої прабатьківщини. Уявіть можна. Більше скажу. Чим далі від Росії, тим краще люди живуть))))

          59.05.12, 00:57

          В усі роки завжди було так, що як раз бухариками і нарокманами були як раз анархісти, які замість того, щоб працювати кричали, що вони поети і будували якийсь рожевий світ. І кричали, щоб їм дали ще більше свободи. Щоправда цей світ швидко закінчувався, коли замість того, як їм віщував Кропоткін "про ідеальне суспільство" їх били по голові. А держави і правопорядку не було, щоб захистити цих поетів. Парижська комуна, розпад Російської імперії...ще приклади?

            69.05.12, 01:10Відповідь на 5 від Lost_paradise

            Париська комуна не анархічний приклад, я вже не кажу про імперію. Але фіг з ним. Я про бухариків і наркоманів. Від колеса до нанотехнологій. Ви зараз сидите за компом, якой хто придумав? Бухарикі і наркомани! Ваші правельні ідіоти можуть тільки іти за вождем. А нове, заперечення, революцію роблять бухарикі і наркомани. Користуйтеся! Майте! Ми бухарикі і наркомани поведемо людство далі. А Ви будете кричати, що земля плоска, спалювати нас, концтабори посилати, але... Але думку не вбити.! Не дивлячись на церкву Ви сидите за компом, не дивлячись на Сталіна інсулін виробляеться!

              79.05.12, 01:31Відповідь на 6 від udzen

              Читайте Кропоткіна. Він казав, що "як тільки кайдани держави упадуть - всі кинуться будувати світле майбутнє, бо запрограмовані на взаємодопомогу". Кайдани Російської імперії були скинуті і що? Куди кинулись люди? Отож, не треба мріяти, бездержавного суспільства не буде існувати, хіба що як між період, в котрому знову буде той самий хаос, що навіть Ваш брат заволає про порядок.

              До речі ви історію слабеньку знаєте? Доводжу до вашого відома, що перший компьютер був створений в Третьому Рейсі інженером Конрадом Цузе, котрий аж ніяк не був наркоманом та бухариком. Ваш брат тільки здатен мазанину малювати, як Малєвич та рифмопльоти створювати як Лівшиц та іже з ними. Який з наркомана вчений?

                анонім

                89.05.12, 07:35Відповідь на 4 від udzen

                Ну звичайно Ви не розумієте....Не ображайтесь, але Ви не українець. Тому і не можете уявити, як можливо жити без Вашої прабатьківщини. Уявіть можна. Більше скажу. Чим далі від Росії, тим краще люди живуть))))О да, давай возьмем запад украины(Волынь - я там недавно был)....возьмем города и села. Одно мужское население, большинство женщин укатило в польшу, румынию на работу. Мужья ждут жен, круто да? Работы нет! Теперь возьмем центр, живу в виннице и что то да вижу, а вижу я что строиться 140млн. новая фабрика Рошен, в винницкой области в небольшом городке в котором я народился строиться на 5000 рабочих мест фабрика "нашей рябы". Когда человек сидит и не знает чем уму заняться начинаеться национальная хрень, типа хочу свое государство, в своем государстве мне будет легче жить.

                  анонім

                  99.05.12, 08:20Відповідь на 2 від udzen

                  Не скрізь на планеті Земля люди однакові. Мені не було б комфортно серед американців, що повернуті на кар'єрі. Не було б комфортно серед китайців, що їдять псів і бздять привселюдно. Не було б комфортно в Італії, де християнство викладалося б моїм дітям в школах. І так далі.