хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Роздуми.. Де ж я?

  • 11.12.11, 12:39

   Не знаю, чи вдастьcя, але коротко спробую ( у розумінні чи вдасться коротко) розровісти свої роздуми, як казав відомий герой - У меня есть мысль и я её думаю..

  А думка така - Хто я, де я, коли рішення приймаю я!? Топто питання у тому коли рішення як діяти приймаю саме Я, а не інші ( у найширшому розумінні - інші). 

Релігійні мотиви відкидаються одразу - тут все ясно, Бох все верішує за мене, всім керує, все знає. І навть коли православнуті говорять про свободу вибору вони або не щирі або просто не розуміють основи віри.

 Одже просто емпіричне дослідження.

  Мені подобаеться середземноморська кухня ( це правда, не дарма я підтримую пастафаріанців) - це мій вибір? На перший погляд так. Але поглянемо глибше. Чому саме така кухня? Та тому, що так влаштована біохімія мого організму, тому, що так розташовані рецептори на мому язиці, а одже тому, що у мене такий генетичний код!

 Ганетичний код. Ви, звичайно чули, що одні люди схильні до чогось, а інші ні ( алкоголізм, ожеріння, діабет і т.д і т.п.) вони винні? Якщо людина генетично схильна до ожиріння - вона винна у тому, що товста? Чи ні? А якщо вона генетично схильна до вбивства чи педофілії?

  Що я думаю. Так у кожної людини є схильність до того, чи іншого, але... Тому ми і люди, що можено побороти заложене. Але, якщо можливість побороти і є теж заложене? 

 Я навмисне далі думку не розвиваю - ЩО ВИ З ЦЬОГО ПРИВОДУ ДУМАЕТЄ?

0

Коментарі

112.12.11, 09:56

.....заздрю Робінзону Крузо!......в ньго не було часу думати про схильності!......боротись приходилось за виживання!......але думаю про дівчину, яка робить йому вранці мінет замість будильника.....він іноді мріяв!.......Так що друже Юдзене......думати тут нічого......збирай рюкзак.....пиздуй у ліс(а краще на острів) і бори, як що хочешь заложене!....Да!....на всяк випадок діваху якусь не забудь вмовити!......бо в нашому віці - без будильника ніяк!...............ось моя ДУМКА на твої роздуми!

    212.12.11, 16:42Відповідь на 1 від Rusлан

    та я все літо покарпатах шлявся...до речі з будильником

      313.12.11, 09:44Відповідь на 2 від udzen

      І шо?......оце такі думки у бошку прийшли?.........до речі....а в Карпатах острів є?

        Гість: I23

        419.08.12, 18:50

        Бля, действительно, если так подумать, то любое предпочтение, любой выбор - результат неизбежной химической реакции в мозге, причинами которой были химические реакции, произошедшие ранее.
        Вот я написал этот коммент, а могло ли быть так, чтобы я его не написал?

          Гість: I23

          519.08.12, 18:54

          Чувак, думаю о таком лучше не думать, это как деление на ноль для компа.