Стрічка новин на i.ua має антидержавний характер

  • 02.04.14, 09:43

Дивлюсь в стрічку новин, підбираються самі антиукраїнські і провокативні, саме цікаве що заголовок часто має провокативний і нехороший "запашок". Йде пропаганда наприклад "як відкосити від армії"... і тому подібне, обсираються всі дії і починання що зарас мають місце, а в самому низу "мнєніє експєртов" взагалі невитримує жодної критики, відверто заслані "козачки". Як замовні новини почались ще за яника, так і продовжуються. Я розумію що це політика власників сайту, но українці, треба піднімати це питання на порталі і як мінімум висловлювати свою незгоду з цією пропагандою і з цією справою речей!!! Нам плюють в очі а ми тихо далі мовчим.

А де наше СБУ дивиться доречі?

Кімната 8 (цікаво почути варіанти роздумів)

Короткометражка на 6 хв яка однозначно більшості дає стимул задуматись... Досить філософська річ. На останок запитання: а вихід є?)


Фрегат "Гетьман Сагайдачный" лякнув російський флот

  • 20.03.14, 14:13

Флагман ВМС Украины фрегат "Гетман Сагайдачный" вышел из одесского порта и прибыл в определенный район Черного моря, где обнаружил четыре военных корабля Черноморского флота России и два вертолета огневой поддержки Ми-35, передает Думская.net.


По информации командования Военно-морских сил Украины, командир "Сагайдачного" капитан первого ранга Роман Пятницкий вступил в переговоры с россиянами, которые пытались пересечь морскую границу Украины.

Нарушители покинуть территориальные воды нашей страны отказались. В связи с этим на украинском фрегате была объявлена боевая тревога, корабль сблизился с российскими единицами. В итоге россияне отступили в нейтральные воды.

Вооружение "Сагайдачного" в ходе инцидента не применялось. В настоящее время фрегат продолжает патрулировать морскую границу Украины.

http://vesti.ua/krym/43453-fregat-getman-sagajdachnyj-zastavil-rossijskie-korabli-pokinut-vody-ukrainy

Слава Україні!!!!sila bravo

Оголошено про запровадження воєнного стану

  • 17.03.14, 11:34
В Україні оголошують воєнний стан та часткову мобілізацію в армію по всій території країни. Про це повідомив в.о. президента України та спікер Ради Олександр Турчинов. Часткова мобілізація проводиться на території всіх областей України, а також в м. Київ, повідомляє ТСН.

На території АР Крим та м. Севастополя мобілізація здійснюється з числа громадян, які добровільно виявили бажання податися на військову службу, в тому числі шляхом прибуття у військові комісаріати, військові частини.

"Указом створюються умови для переведення Збройних сил України, Національної гвардії України, інших військових формувань України, оперативно-рятувальної служби цивільного захисту на організацію і штати воєнного часу", - йдеться в порядку денному.

Відповідний указ уже підписаний в.о. президента. Турчинов пояснив, що підписав цей указ "враховуючи продовження агресії в Автономній Республіці Крим, яку Росія намагається прикрити великим фарсом під назвою"референдум", який ніколи не буде визнаний ні Україною, ні усім цивілізованим світом".

"Враховуючи всю цю небезпеку, я підписав указ про часткову мобілізацію", - заявив Турчинов. Тепер Рада має затвердити указ

http://molbuk.ua/ukraine/70645-turchynov-ogolosyv-pro-zaprovadzhennya-voyennogo-stanu.html

Ну що хлопаки, йдем на війну!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!

Путін не привітав нашого параолімпійця з перемогою

  • 11.03.14, 14:55



http://tsn.ua/sochi2014/putin-ne-zahotiv-vitati-ukrayincya-yakiy-vigrav-zoloto-na-paralimpiadi-v-sochi-338769.html

Наш параолімпієць Віталій Лук'яненко виграв гонку на параолімпійських іграх. Путін мав особисто привітати переможця, але коли ним став українець - він це робити відмовився.

П.С. Гітлер в 1936 на олімпіаді.... Отак.

Що нас чекає... Господи бережи нас

  • 01.03.14, 16:43

Під Словацьким кордоном з нашої сторони стоять танки. Ще за часів початку заворушень, родичі що перетинали кордон їх бачали (як починались заворушки на Грушевського). Росія вводить війська в Крим, наказ військ в торгнення в Україну вже наданий (змі) для "стабілізації ситуації" Це означає повалення сьогоднішньої влади. США мовчить і по заявах Обами і спільноти видно що втручатись в ситуацію більше ніж на словах "ми сильно стурбовані" не будуть. РФ мовчить в шматку перед усім світом - недобрий признак, признак повномаштабних бойових дій.  Ті танки що в тилу - невіддомо кому ще підпорядковуються, моє припущення що чекають команди на штурм тилу. Чому небуло реакції і інфи що вони там у повній бойовій готовності - неясно, чи елементарно прошляпили. 

І слова жиріновського що віддамо захід полякам - не відповідяють дійсності, ніхріна не віддадуть це "чечня"! і про великий поділ України вже можливо мова навіть не стоїть. Громадянка починається фактично вже зарас - спровакована РФ, і цей план реалізовувався ще з часів економічних з нами війн. 


Греко-католицьку церкву хочуть заборонити

Мінкультури пригрозило УГКЦ позбавленням реєстрації через майдани - глава церкви (ДОКУМЕНТ)

http://ua.comments.ua/life/218789-minkulturi-prigrozilo-ugkts-pozbavlennyam.html

пс Таке враження що чиркають на бензин в якому мокрі bazar



Влада наспіх ліквідувала Західний військовий округ!!!

http://www.newsru.ua/ukraine/10dec2013/likvidyvalu_zok.html

Влада нашвидкоруч ліквідувала Західний військовий округ, перенісши командні центри з Львова в Рівне та Дніпропетровськ.

Нас готують до військової окупаці... Це повний п*дець. ....



Антимайдан, готовиться громадянське побоїще

http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/12/7006521/


http://blog.i.ua/user/481663/1322339/

Друзья, есть очень важная информация, которая требует максимального распространения. Сегодня я имел беседу с человеком из системы. А тот в свою очередь общался со мной по просьбе из Киева. На выходных там готовится масштабное побоище. Власть свозит с столицу очень большое количество народу - несколько десятков тысяч человек из Восточной Украины на оплачиваемый митинг в поддержку Януковича, который будет атакован провокаторами-титушками с молотками и в масках, обмотанными символикой ЕС и оппозиционных партий. Будет провокация и драка, что-то вроде той, что была под Администрацией президента, только гораздо более масштабная и кровавая. Цель - устроить столкновение шахтеров, организованно доставленных в Киев, с людьми на Майдане, людьми из Западной Украины. Устроить массовые гражданские беспорядки в Киеве, стравить людей, расколоть общество, ввести ЧП без участия "Беркута" и солдат ВВ

Минобороны собирается объявить мобилизацию на "антимайдан"

http://ru.tsn.ua/video/video-novini/minoborony-sobiraetsya-obyavit-mobilizaciyu-na-antimaydan.html

БУДЬМО ПИЛЬНИМИ, НЕ ПІДДАВАЙМОСЯ НА ПРОВОКАЦІЇ ЦИМИ ВИХІДНИМИ!!!!!!!


Революція? Почиатйте і зрозумієте.

Не все так райдужно в переспективах повалити владу,звір чекає розпаленого загострення щоб холоднокровно обіграти його, сценарій подій був розроблений ще коли росія починала з нами "торгівельну війну", а безпосиредньо план вступив в хід коли Путін зненацька самим першим так категорично заявив що Україна начебто відвернулась і йде в Європу - зауважую що я вже тоді цій театральній мульці неповірив. І відворот раптовий від підписання асоціації став таким ж награним - по плану. Дивлячись як на камеру Янукович зарас всміхається з спокійним виразом і "на автоматі" як соняшник лускає - реакції Путіна і всіх подій з беркутом і закидань провокацій стає очевтидним що розігрується план передбачено і згідно графіка. Чекають результат - розвязання кривавих безпорядків і жорстокого їх придушення, можливо і при допомозі Росії.


Чому зарас влада тільки накаляє ситуацію? А заява Гриценка з записами наказів беркуту це підтверджує - все починалось свідомо згори.


Це зробили упередивши майдан що міг виникнути під час виборів президента. Спеціально щоб контрольовано вичерпати ситуацію на користь фактично Росії.

http://blog.i.ua/user/650984/1318134/?p=7#p0