А яка ваша позиція?

  • 24.03.14, 13:30
Соціологічне опитування




Якби референдум щодо проголошення державної незалежності України був дійсним, то як би Ви на ньому проголосували? (регіональний розподіл)






ЗахідЦентрПівденьСхід
Підтримав би незалежність України87.755.729.638.6
Не підтримав би незалежність України3.721.039.126.3
Не брав би участі в референдумі3.912.117.114.1
Важко відповісти4.711.214.121.0

90%, 45 голосів

4%, 2 голоси

0%, 0 голосів

6%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

У багатьох монастирях України та Росії почали плакати ікони

  • 10.03.14, 09:52
У багатьох монастирях України та Росії почали плакати ікони

ikony-plachu.jpgТакі випадки почали фіксувати в Одесі, Рівному, Ростові-на-Дону та Новокузнецьку.

Як повідомляє Укргазета, в православній традиції плачуча ікона вважається знаком з верху, який закликає людей до покаяння. Також це може бути попередженням до наближення важких часів.

Останній раз, аналогічні явища в Росії та в Україні, відбувалися за часів Жовтневої революції та перед розпадом Радянського Союзу.

Такий випадок можна оцінити як Боже застереження, - пише польський журналіст Томаш Терліковський (Tomasz P. Terlikowski) на сайті Fronda.pl.

"Чи не хоче нас Бог таким чином попередити перед надходженням важких часів і закликати до покаяння? Молитви ніколи не буває забагато, а міжнародна і цивілізаційна обстановка не схильні до надмірного оптимізму... Отже, до вервиці, до молитви і до покаяння! Кожна така подія є для християн закликом до зміни життя і знаком прийдешнього", - зауважив Терліковський.

слабе-бідне-обіжене

  • 03.03.14, 23:36
Навіщо так нагло брехати в камеру? Як же ти тварюко потім спати будеш? А як людям в очі зможеш дивитися?

Ситуація в Криму

  • 02.03.14, 11:14
Що ви думаєте про події в Криму? Я вважаю, що Крим повинен залишитися в складі УКраїни, а війна якої хоче Путін - лишня!!!!
Він взагалі немає права вводити свої війська на тереторію іншої держави без її згоди, хіба що в разі війни, він робить страшенну помилку!











Фальшивування виборів

  • 01.03.14, 08:51
Демократія по-регіоналівськи: в тячівському
офісі регіоналів самооборона знайшла печатки усіх місцевих дільничних
комісій. Так фальшувалися АБСОЛЮТНО ВСІ вибори в Україні.

Який жах!!

  • 27.02.14, 16:17
У Маріїнському парку козакам-активістам Майдану відрубували голови і знімали скальпи !!!

Козак Четвертої сотні Майдану Михайло Гаврилюк розповів про страшні події, що відбувалися в Маріїнському парку 18 лютого.

За словами активіста, над яким свого часу познущалися спецпризначенці, після боїв між майданівцями, "Беркутом" і тітушками, не повернулися понад півсотні людей, передає http://www.pravda.com.ua/photo-video/2014/02/26/7016338/ Українська правда.

"Ми досі не знаємо, де вони перебувають", - сказав козак.

"Звідти приповз побитий  чоловік наш, він бачив, як  тітушки відрубували голови нашим  козакам - двом козакам відрубали голову, двом людям знімали скальпи", - розповів він.

Правильно!!

  • 26.02.14, 20:13

правильно, хто не хоче жити в Україні, щасливої дороги

Ляшко!

  • 26.02.14, 15:48
Ляшко)) Багато хто каже, що він був би добрим призедентом, а яка ваша думка?

44%, 70 голосів

7%, 11 голосів

49%, 79 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

При попытке задержания Януковича

  • 25.02.14, 22:34
При попытке задержания Януковича его охрана открыла огонь

Вчера, 23 февраля, при попытке задержания экс-президента Виктора Януковича на территории Крымской автономии произошла перестрелка.

Не исключено, что есть погибшие.

Об этом сообщает LB.ua со ссылкой на собственные источники.

Пытаясь предотвратить задержание (о выдаче ордера на арест Януковича стало известно ночью – ред.), люди из кортежа экс-президента отстреливаясь, ранили, по имеющейся информации, несколько человек. Не исключено, что есть погибшие.

Отметим, что по данным LB.ua, территорию Киева экс-президент покидал вместе с главой своей Администрации Андреем Клюевым, также - с гражданской женой Любовью Полежай, ее дочерью и сестрой (личным поваром Януковича) Надеждой Маринцевой. Однако женщины, по данным издания, в данный момент уже находятся в Арабских Эмиратах.

Лист до Юлії Тимошенко

  • 24.02.14, 16:12
Шановна Юлія Володимирівна. Розглянули ваше резюме на вакансію «Президент України». Зазвичай ми не деталізуємо відповіді претендентам, але в даному випадку вирішили зробити виняток.

Ми віддаємо собі звіт, що співробітник, недавно з тріском звільнений з цієї посади, раніше надійшов до вас несправедливо (не тільки до вас). І швидше за все, у вас є якесь відчуття реваншу, бажання отримати компенсацію за ці позбавлення. Поспішаємо повідомити, що це помилкові очікування, жодних зобов’язань з цього питання перед вами ми не несемо.

Для початку, звертаємо вашу увагу на недоречність і неприйнятність використання при співбесіді фраз, що позиціонують вас як уже прийнятого або переважного співробітника. Наприклад «виступлю гарантом», «виконаю вимоги» і т.д. Це дуже впадає в очі і явно видає ваші справжні наміри.

Справа в тому, що на цю позицію ми хочемо вибрати здобувача, який відповідав би дуже суворому ряду критеріїв. Наприклад, не будував корупційних схем у минулому, не брав участь у змовах з Росією, як в 2009 році. Раніше пред’явлені до вас звинувачення, хоча і є надмірно роздутими, але все ще залишаються дуже серйозними і кримінально караними.

Враховуючи вищесказане, щоб не псувати ваш імідж відмовою, просимо відкликати свою кандидатуру самостійно. Просимо так само не відправляти резюме на вакансію «прем’єр міністр» або інші вакансії у виконавчій владі. В іншому випадку, нам доведеться застосувати до вас процедури професійної люстрації. Зі свого боку, пропонуємо розглянути вельми почесну вакансію «лідера фракції» на позачергових виборах Верховної Ради 25 травня 2014.

Будь ласка, поставтеся до відповіді з повагою, а ще краще – допоможіть просуванню на цю позицію більш молодих, здібних і компетентних кандидатів.

З повагою, Народ України з Майдану.
Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна