хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Громадянин! Дай гідну відсіч оскаженілим свідомітам!

Громадянин України! Дай гідну відсіч оскаженілим свідомітам! Не дай ім згвалтувати свій вибір! Захисти свої переконання!

ОТВЕТКА: Tor!  Одинадцяте травня час для твого особистого рішення http://blog.i.ua/community/2177/459775/

Пане «патріот», ваша особиста та «загальновидова» свідомітська біда в тому, що ви спочатку кажете, а вже потім – думаєте. Проте, щастя України в тому, що ви спочатку - кажете, потім – думаєте, АЛЕ НИКОЛИ НЕ РОБИТЕ. П‘ять років «нацсвідомої» псевдодіяльності для поміркованої більшості громадян України, гадаю, буде достатнім на десятиріччя (щонайменше) щепленням від «влади нацпатріотів». Звісно, «проффесійна» робота влади «регів» МОЖЕ викликати певні нарікання і навіть жорстку критику. І навіть – ПОВИННА викликати! Проте, при всіх їх вадах, Боже, збережи Україну від повернення помаранчевого гармидеру. Так що, ваше (не особисте, а видове) місце - біля плінтусу. Сподіваюсь - в найближчий час буде сформована нормальна конструктивна раціональна опозиція (спочатку громадянська, а згодом – політична), і в Україні про свідомітський шабаш початку 21го століття у майбутньому будуть згадувати лише у підручниках історії, на кшталт доби кінця 17го.

Тепер по суті – щодо «здачі Криму» і всього, що пов‘язане із «пактом М-Я», ви щонайменше «злісно некомпетентний». Якщо хочете аргументів – будь ласка: http://blog.i.ua/user/646090/456579/

Щодо «Голодомиору, який «не геноцид», ви двічі злісно некомпетентний. Про те, що ця трагедія України суто юридично не має ніякого відношення до поняття «геноцид» вже писано-переписано, вчить хлопче «матчасть». Кратко повідомлю, що за міжнародним правом «геноцид», це дії, спрямовані на знищення або обмеження життєдіяльності певної суспільної групи людей за РЕЛІГІЙНОЮ, РАСОВОЮ, НАЦОНАЛЬНОЮ або ЕТНИЧНОЮ ознакою. Факт «геноциду» ОБОВ‘ЯЗКОВО супроводжується двома факторами: «релігійною, расовою, національною або етнічною» сепарацією жертв і наявністю пари «народ-жертва» і «народ-кат». Характерні прикладе геноцидів: «євреї-німцями», «вірмени-турками», «індіанці-білошкірими» тощо. Закономірність схвачуєте? В Україні ж в добу Голодомору НЕ БУЛО ані сепарації за вказаними ознаками (за СОЦІАЛЬНИМ СТАТУСОМ знищувалися представники різних національностей і у різних частинах Союзу), ані пари «жертва-кат» (представники різних етносів були не тільки і жертвами, і катами одні до інших, але й самі до своїх). Тому Голодомор - як Трагедія народу України - визнаний вже давно і всюди (ГА ООН, ПАСЕ, Европарламентом і т.і., включаючи, неодноразово, РФ). А от у якості «геноциду» - тільки сателітами піндосів часів «бушменів», що вочевидь не мало ніякого проукраїнського, а лише антиросійське підґрунтя, оскільки у такому тлумаченні саме російський етнос становився у положення ката по відношенню до українського. Такий підхід – «Голодомор, як антиросійська зброя» - особисто мене, як громадянина моєї Батьківщини, принижує. Тем більш, мене принижує намагання «рахуватися» жертвами, виставляючи закатованих українців більш вартими жалю, ніж знищених представників інших етносів – як в Україні, так і в інших республіках (доречи, вам відомо, що у процентному відношенні казахи у ті часи були винищені більше українців, а їх самобутня кочова культура так вже від тих подій і не оговталася?). І вже поза межею приниження я вважаю «натягування» кількості жертв Голодомору до числа, яке б перевищило шести мільйонну кількість жертв Холокосту (шляхом, зокрема, прямих підтасовок і фальсифікацій, як це робив трипалець із поплічниками). Невже 8-10 мільйонів людей, знищених у наджорстокий спосіб, можуть хоч на яких терезах перевісити 3-4 мільйони безвинно загублених. І це лише один приклад вашої і ваших нацсівомих «соратників» недолугості та морального каліцтва.

І наостанок. Раджу закарбувати – «патріотизм», «любов до Батьківщини», «українська Свобода і Честь» тощо, не можуть бути приватизовані ані ким. Тому, пам’ятайте, - якщо ви вважаєте когось або щось «антиукраїнським», це не значить, що так воно відразу і є. Не забувайте про те, що самі ваші спроби силоміць усунути тих, кого ви вважаєте «антиукраїнцями», і насадити те, що ви самовпевнено оголошуєте «істино українським», для багатьох громадян цієї Країни (незалежно від їх відношення до «біло-синіх») у свою чергу Є АНТИУКРАЇНСКИМИ. І подібні спроби гарантовано отримають гідну та жорстку відсіч. Так чи варто вам ризикувати?

 

5

Коментарі

16.05.10, 16:09

Да не обращайте внимания. Это платные кликуши .
Давно пора их игнорить и вообще не комментировать их убогие истерики.
Блоги- для людей, а не для аниматоров и "фокус-групп"!

    26.05.10, 16:25

    Прокомтю сам себя. Воопчето это был комт в блоге некого Tor-нацика, на его призыв присоединится к протестам т.н. "объединенной оппозиции" против "антиукраинской" политики постпамаранчевых, сиречь, Проффа и Ко. Просто мой ответ с моими аргументами.
    Однако, ответ сей оказался, видимо, не в формате указанного блога и посему был удален, дабы не искушать его патриотические позывы посторонней мыслю (а может, и мыслью в принципе). Да и в целом доступ мне в сие кубло наднацпатриотов был закрыт. Поэтому, еси у кого будет возможность и желание, можете тиснуть ему в блог или гостевую ссылочку на этот пост. Шоб не расслаблялся.

      Гість: RALF007

      36.05.10, 16:26

      бред какой-то.

        46.05.10, 16:48Відповідь на 3 від Гість: RALF007

        бред какой-то. рассмешил.себя почитай

          Гість: Malef(banned)

          56.05.10, 16:50

          Плюс! Вот если бы ещё Миф под названием "холокост" не упоминали - было бы совсем чудесно.. Но и так гуд!

            Гість: Не зли меня))

            66.05.10, 17:17

            Этот Тор и остальные его шайки-лейки, больные по всей голове .

              Гість: Ром@н_Сергеич

              76.05.10, 17:23

              Да и ХУ.. на этого тога.

                Гість: Ром@н_Сергеич

                86.05.10, 17:25

                Был уже один ГАЛИЗЕН (только в ник на латинице) на 27 апреля народ агитировал.

                  Гість: АлеУтка

                  96.05.10, 17:35

                  А мне надоело нервы мотать, и нациков уже жалко.
                  В стране всё становится на свои места потихоньку...
                  Поднимать сейчас кипиш - играть на руку оппозиции. Как же - её заметили, с ней борятся!

                  "Лучшая месть - забвение, оно похоронит врага в прахе его ничтожества."

                    107.05.10, 15:26

                    Читал бред на странице Тора .Спорить с ними - идти по пустыне.