Сатаністи Мінфіну: наказ 666

  • 25.10.21, 19:23


Триває податковий терор і штрафний фашизм.

Податківці мало не на вулиці відловлюють людей, що колись займалися бізнесом і чесно зареєструвалися платником податків. Особливо не пощастило тим, хто колись був Суб`єктом підприємницької діяльності, згорнувся і не перереєструвався по новому Закону як фізична особа-підприємець.

Таких, нині самозанятих безробітних, звичайних менеджерів, а то і держслужбовців нараховується десь до десяти мільйонів!

І от всіх цих нещасних людей, більшість з яких платять податки за основним місцем роботи, у тому числі Єдиний соціальний внесок, наш доблесний Мінфін і податкова служба, вирішили нахабно “подоїти” – заднім числом – почали нараховувати отой злощасний ЄСВ за шість років! В середньому виходить до 50000 гривень податкової заборгованості!

Витягли зловісний наказ Мінфіну із сатанинським номером 666, і в столиці, зокрема, Київська міська податкова почала розсилати електронні листи про заборгованість з ЄСВ. Повідомлення отримують тисячі людей, не реагують, бо не розуміють, викидають у спам. А даремно!

 

У мене особисто і досі шок: вийшов на початку літа за пивом, на касі дізнався, що я давно ФОП, значусь в Реєстрі боржників, виїзд за кордон, всі нотаріальні дії, банки – блоковані. І винен 50 тис грн податку ЄСВ.

Київська міська податкова ще у травні 2019 року, тихенько-підленько надіслала у Виконавчу службу Деснянського району листа з повідомленням, що я винен ЄСВ за три роки (коли я легально працював у державних музеях, сплачував всі податки), нарахувала мені двадцять з чимось тисяч боргу, Виконавча служба накинула ще пару тисяч за свої безцінні послуги і впала в прострацію аж на два роки – ніяк мене не повідомили і лише в травні 2021 року, внесли мене до Реєстру боржників, блокували виїзд, фактично заарештували майно. На касі супермаркету дізнався – картки блокували…

На оскарження дається 10 днів. Пройшло два роки!

Написав оскарження – нема відповіді! Так і сижу блокований!
Виявилося, що згідно наказу Мінфіну №666 всіх тих, хто колись займався бізнесом і зареєстрований як платник податків, був СПД і не перереєструвався як фізична особа-підприємець, оптом зробили ФОП і заднім числом нарахували 50 тисяч грн єдиних соціальних виплат!

При тому, що ми всі або десь працювали і автоматом платили той ЄСВ, або взагалі безробітні як я.
Коли я прийшов в Деснянську районну податкову розбиратися – коли це я реєструвався ФОП, де мої реєстраційні документи, порадили йти в ЦНАП, зареєструватися ФОП, заплатити 50 тищ і закритися…

Якийсь правовий абзац!

І у мене жодного документу про ті виплати! Але, все блоковане!

Навіть на роботу не можу влаштуватися. Всі карти в бані, а зарпати готівкою практично не видають…

Ось такі “листи щастя” податкова нині розсилає електронкою. Поставтеся уважно – оскаржуйте!

Це мінімум 50 тищ!
Потім вони пишуть у районну Виконавчу службу, та вас блокує, накладає арешти і знімає лише адмінсуд. А це 1000 баків на юристів…

Наголосували…

Ось повний текст наказу №666 – мабуть якісь сатаністи писали…

http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/RE27419.html?fbclid=IwAR1Epu3pNoYEyZEo8oy2AVW9Zz78axLLVeMEy4j74PF7O5eLVF3uFSt1qww


Шановний платник податків !

Головне управління ДПС у м. Києві повідомляє, що станом на 13.10.2021 за Вами обліковується заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску.
Звертаємо увагу, що згідно з
Наказом від 24.07.2015 № 666 Міністерства фінансів України, при сплаті заборгованості з податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, тощо в розрахунковому документі у полі «Призначення платежу» зазначається код виду платежу – 140 (сплата коштів у рахунок погашення податкового боргу /заборгованості з єдиного внеску).
Приклад заповнення поля «Призначення платежу» в розрахунковому документі:
* ;140; код ЄДРПОУ/РНОКПП; погашення заборгованості зі сплати ЄСВ; ; ;
Таким чином, при заповненні платіжного доручення на сплату заборгованості в обов’язковому порядку просимо зазначати код сплати«140».
Додатково повідомляємо, що у разі несплати заборгованості,
Головним управлінням ДПС у м. Києві будуть вжиті заходи, щодо примусового її стягнення шляхом звернення до органів державної виконавчої служби.

У разі необхідності, для звірки стану розрахунків по платежам до бюджету, Ви можете скористатися електронним сервісом «Електронний кабінет платника податків», звернутись до Центру обслуговування платників податків за місцем реєстрації або зателефонувати:
520-61-85(Голосіївський р-н);
520-61-66(Дарницький р-н);
520-61-21(Деснянський р-н);
520-61-11(Дніпровський р-н);
520-61-23(Оболонський р-н);
520-61-83, 520-61-19 (Печерський р-н);
520-61-18(Подільський р-н);
520-61-74(Святошинський р-н);
520-61-82(Солом’янський р-н);
520-61-14,520-61-20 (Шевченківський р-н).

З повагою,
Головне управління ДПС у м.Києві

Днями подібний лист отримала і моя безробітна дружина – теж числиться платником податків, теж 50 тисяч ЄСВ заборгувала як ФОП, яким ніколи не була! Добре, хоч ще не в Реєстрі боржників – але то справа часу…

Головне управління ДПС у Києві (чи ДФС – не зрозуміло, як вони насправді називаються), на листи і скарги ніяк не реагує, продовжуючи незаконно здирати гроші у людей, які ніколи не реєструвалися як ФОП і платники ЄСВ першої групи! Фактично, фальсифікують документи!

Такі дії порушують Конституцію, права людини і взагалі Закон! Залишається шанс отримати пояснення від Міністра фінансів… Хтось же повинен навести лад в Київській міській податковій…

Публічне звернення до Міністра фінансів України Марченка Сергія Михайловича

Шановний пане Міністре!

Просимо публічно пояснити суть Наказу від 24.07.2015 № 666 Міністерства фінансів України, що у такій релігійній країні як наша, однозначно сприймається як сатанинський. Чи може Міністерство видати наказ під іншим номером?

Прикриваючись цим сатанинським номером, податкові органи, у тому числі ГУ ДПС у м.Київ, розпочали справжній податковий терор, масово оголошуючи платників податків з числа колишніх СПД, самозанятих, які ніколи не реєструвалися як ФОП, не значаться у відповідних реєстрах, не оформлювалися як платники ЄСВ першої групи боржниками з виплат ЄСВ, заднім числом, незаконно, нараховуючи до 50 тисяч гривень боргу!

Вже відомо, що під ці неконституційні податкові репресії потрапили десятки відомих журналістів, політиків, громадських діячів…

На чисельні скарги і звернення, ГУ ДПС Києва не реагує, продовжуючи направляти до районних відділень Виконавчої служби дивні листи про незаконний позасудово призначений борг, після чого жертви фінансового терору, яких ніхто не повідомляє про такі зміни у особистому житті, вносяться до Єдиного реєстру боржників з блокуванням банківських рахунків, нотаріальні дії, заборона виїзду за кордон…

Просимо провести негайну інвентарізацію Реєстрів підприємців і страховиків, визначити, хто дійсно має сплачувати ЄСВ, зробити звірку виплат Єдиного страхового внеску – адже люди платять податки за основним місцем роботи – маємо подвійне оподаткування!

Просимо прояснити незаконні дії податкових органів з нарахування ЄСВ і припинити це свавілля!

З повагою,

Віктор Тригуб, редактор журналів “Нова Січ” і “Музеї України”

Легендарний альбом Гітлера майже знайшли

  • 16.10.21, 19:00

Легендарний альбом Гітлера майже знайшли. І він знову зник…

Хоча виникла ксерокопія однієї сторінки з Архіву СБУ!

Розслідування історії з альбомом акварелей створених рукою Адольфа Гітлера, подарованого Ріббентропом агенту радянської розвідки, художнику Миколі Глущенку у 1940 році, триває.

Той альбом  роздивлявся Сталін і все політбюро. На початку 90-х, альбом зник. Але, про нього чомусь всі пам’ятають!

Ключова особа – секретар ЦК КПУ з ідеології Олександр Капто. Його тоді хотіли перевести до Москви. Саме Капто, за озвученою версією, забрав альбом…

Сумнівно, що функціонер такого рівня ризикнув зберігати малюнки фюрера. До того ж, він поїхав послом СРСР в КНДР і на Кубу…

Олександр Семенович (2009) працював у одному московському інституті. Більше місяця ми намагалися його зловити у телефонному режимі. Так і не змогли поговорити особисто. Вже помер…

Нарешті його секретар Катерина Фурцева, передала коротку відповідь. “Я здав альбом Гітлера!”. І все. Де здав? У Москві чи Києві? Кому?

-Можливо, в органи… – припустила секретар.

https://www.museum-ukraine.info/?p=11481

Редакція журналу “Музеї України” направила два інформаційних запити в колишні архіви ЦК КПУ і КГБ УССР. І відразу отримала відповіді, що нас навіть здивувало – люди доброзичливі!

Згідно офіційного листа директора архіву СБУ, альбома у них нема!

Ми дали запит до архіву Служби зовнішньої розвідки України – ніякої реакції, відповіді нема.

Коло знову замкнулося!

Однак, у вересні 2021 року, на сайті Історична правда, виходить сенсаційна для нас стаття Анни Олійник, яку варто процитувати.

 

“У березні 1991 року Голова КҐБ УРСР Микола Голушко погодився передати частину документів про роботу Глущенка до Центрального архіву-музею літератури і мистецтв України. У супровідному листі він написав:

Низьким поклоном від чекістів України зустрічаємо вашу пропозицію доповнити архівні фонди про життя і діяльність М.П. Глущенка документами, які стосуються його роботи у радянській розвідці. Як розвідник, він заслуговує на найвищу похвалу, бо при надзвичайно складних і ризикованих обставинах успішно виконував свій громадянський обов’язок перед Батьківщиною.[..]

Тож хай документи [.. ] красномовно і переконливо розповідають нинішньому й прийдешнім поколінням про людську самовідданість, одержимість, достоїнство й благородство“.

У результаті КҐБ передав ЦДАМЛМ всього 8 документів на 12 аркушах. Серед них — фото акварелі з альбому Гітлера, “подарованого власником Глущенку”. Куди зник весь альбом — досі загадка.

https://www.istpravda.com.ua/articles/2021/09/13/160148/

 

Джерело: Архів СБУ

 

Джерело: Архів СБУ

 

Фото акварелі з альбому Гітлера

Джерело: Архів СБУ”.
Залишається зрозуміти, хто і де сфотографував сторінку з альбому Гітлера? Для чого? Чи не зберігається оригінал альбому акварелей приблизно у тих же фондах, де залишається як ми розуміємо, і оригінал фото, переданого чомусь до Центрального архіву-музею літератури і мистецтв України? Чи можна отримати копію того фото у нормальній якості?
На міжнародних аукціонах альбом не виникав, аби десь “засвітився”, інформація миттєво б просочилася – занадто уважно за антикварним ринком слідкують великі спецслужби…
Версія про те, що альбом розшили і продали листочками не витримує жодної критики – різко падає ціна…
Значить, альбом Гітлера продовжує десь тихо лежати у темних закапелках архіву СБУ.
…Писав я сину Капто у Москву – лікар. Не ВІДПОВІВ… Просто лікар…
Інформаційний запит редакції журналу “Музеї України”
Галузевий державний архів Служби безпеки України
Директору пану Андрію Когуту
вул.Золотоворітська, 7 Київ
Шановний пане Андрію!
Журнал “Музеї України” дякує за співпрацю у пошуках альбому Гітлера, що опинився в розпорядженні секретаря ЦК КПУ О.Капто.
Однак, у вересні 2021 року, сайт Історична правда опубікував ксерокопію фотографії сторінки з аквареллю з альбома Гітлера, з фондів Архіву СБУ, переданих генералом М.Голушко до Центрального архіву-музею літератури і мистецтв України.
Чи збереглося оригінальне зображення того фото в нормальній якості? Де і ким воно було зроблено, коли? Можливо, десь поруч зберігається і сам альбом? Можливо з супровідним листом О.Капто?
Маємо надію, що Ваші співробітники перевірять цю інформацію і дадуть відповідь.
Вибачте за мимовільні клопоти!
Успіхів і процвітання!
З повагою,
Віктор Тригуб, редактор журналу “Музеї України”

Час ліквідувати Єдиний реєстр боржників!

  • 12.10.21, 23:33





В Київській міській податковій (ГУ ДФС Києва) і в Деснянській районній податковій працюють досвідчені рекетири!

Тихо, у 2019 році, проголосили мене ФОП і заднім числом нарахували 50000 грн податку ЄСВ за кілька років!

Мене про такі переміни у МОЄМУ житті, ніхто не повідомив!

Міська податкова тихенько написала листа в Деснянську виконавчу службу, яка блокувала всі мої рахунки, закрила виїзд за кордон.

Внесли в Єдиний реєстр боржників!

Пишу оскарження – відповіді нема! На руках жодного офіційного документу!

Що в Законі: ФОП має подати особисто (надіслати
рекомендованим листом з описом вкладення) або через уповноважену особу
до контролюючого органу за місцем свого постійного проживання:

заяву за формою №5-ОПП;

заяву про взяття на облік платника єдиного внеску за формою №1-ЄСВ;

копію документа, що підтверджує право фізичної особи на провадження незалежної професійної діяльності…

Відповідно, я ФОП не реєструвався, заяв не подавав!

Як ФОП банківських рахунків не відкривав, фінансово-господарської діяльності не вів.

В Реєстрах відсутній!

А 50000 гривень незаконного податку маю сплатити.

Три роки безробітний! Де взяти такі гроші?

Якби легально працював, всю зарплату б блокували. Нині коли пропонують гарну роботу з білою зарплатою – відмовляюся.


Що за фашисти наприймали такі закони?

Глобальне порушення прав людини!

Чи не час депутатам ВРУ вивчити це питання і змінити законодавство?

Хто опинявся в подібній ситуації? Кажуть, лише суд…

Час ліквідувати Єдиний реєстр боржників!

Віктор Тригуб, безробітний журналіст, фігурант Реєстру боржників





Сатаністи оголосили війну красивим жінкам!?

  • 10.10.21, 16:39

З Днем художника!

Мені, як редактору сайту Музеї України, періодично доводиться писати гумористичні рецензії на окремі картини чи цілі художні виставки.

Чомусь відразу виникають шкандалі і дружний регіт колег-журналюг.

Згадати лише це – Картина Веры Донской-Хилько “Wrestling”, по слухам, может оказаться на большом аукционе со стартовой ценой от миллиона долларов!

Пророча картина, де Обама і Пу міряються чимось…

У Пу виявилося два…

Написав рецензію, дав фото. Купа банів у соцмережах, кількох блогах…

Кілька великих сайтів передрукували як є на оригіналі, кілька заретушували…

Вордпрес і Факебук періодично банять красивих дівчат Юрія Неросліка. Тоді ми їх поширюємо через Твітер…

Банили картини Володимира Матвейцева…

Забороняли Жору Ключника…

Але, найцікавіші оголені жіночі образи у Костянтина Шипті.

Їх чомусь не банить Факебук, але відразу блокує цілі сайти Вордпрес.

Забанили цілий Музей плакату, нині Універсальну газету…

Такі картини миттєво стають знаковими…В результаті, через свої сайти, разом з Твітером і Факебуком мочимо Вордпрес…

Не здивуюсь, що і після цієї замітки, особливо, за фото картин, знову забанять Вордпрес і Факебук. Продублюю на захищені сайти…

З цією шизофренічною цензурою художніх образів оголеного тіла, треба щось робити.

Як мінімум протестувати і писати статті, що я і роблю.

Окрема тема – тотальна заборона жіночого тіла в кіно! Актрисам не дають повністю самовиразитися!

“Затисли” фотомоделей!

Дійшло до того, що обкладинку чоловічого журналу “Плейбой” прикрасив негр-трансгендер… Вишукане знущання для людей з нормальною орієнтацією… А вплив тієї дегенерації на дітей досліджували? Когось покарали?

Сатаністи оголосили війну красивим жінкам!?

Пропаганда всіляких гомосексуалістів, лесбіянок, трансгендерів та інших збочень стає загрозливою для глобальної безпеки людства…

Ось такі у мене думки до Дня художника.

З святом, цінителі прекрасного!

Любов переможе!

Віктор Тригуб

 

І стаття з далекого 2013…

После этого шоу в цирк можно не ходить!

Молодые художники, рискнувшие изысканно поиздеваться над мировыми правителями, в одночасье стали знамениты. А два малоизвестных питерских музея и какой-то странный депутат, вошли в историю. Очень веселую геополитическую историю. С участием самых могущественных людей планеты. Картина Веры Донской-Хилько “Wrestling”, по слухам, может оказаться на большом аукционе со стартовой ценой от миллиона долларов! Не сомневайтесь – заберут американцы!

Переговоры на грядущем саммите в Питере будут насыщенными…

А журнал “Музеи Украины”, который единственным публично встал на защиту художников и музеев, получил из России слова благодарности. У нас сложилось впечатление, что адекватных деятелей при власти у соседей просто не осталось. Одни правослабные. Беспокоят те, кто может нажать на кнопки пуска ядерных ракет. Мало ли кто за рубежом еще чего-то нарисуют…

А ведь можно было просто не заметить…

Добрый день! Виктор!

Спасибо большое за поддержку!

Вчера вечером цензоры закрыли еще один наш музей

Музей Эротического Искусства Точка Джи

и вынесли картину с Путиным и Обамой

С уважением,

Александр Донской

 

 

 

В Петербурге только что опечатали и закрыли музей Эротического Искусства Точка джи, расположенный на Невском 61. Об этом сообщили в пресс-службе музея.

Как рассказали сотрудники музея, директор Музея Власти снова арестован, ранее наряд полиции нагрянул в Музей эротического искусства Точка джи Невский 61, который депутат Милонов также обещал закрыть.

Они сообщили, что с выставки изъяли картину “Реслинг”, на которой Путин и Обама сравнивают свои мужские достоинства.

Напомним, накануне в Петербурге закрыли скандальный Музей Власти. После визита депутата Виталия Милонова полиция опечатала музей и увезла часть картин.

http://www.spb.aif.ru/society/news/146494

 

Полиция провела выемку картин в петербургском Музее эротики. Об этом сообщается на странице музея “ВКонтакте”.

В сообщении говорится, что полицейские изъяли картину, на которой изображены Путин и Обама. В комментарии “Газете.ру” адвокат Антон Шальков, находящийся на месте событий, предположил, что “следственные действия вызваны картиной, на которой изображены двое обнаженных мужчин – белый и афроамериканец. Черты их лица могут отдаленно напоминать внешность некоторых представителей власти”.

Музей эротики в Петербурге принадлежит Александру Донскому, другое детище которого – Музей власти – ранее привлекло к себе внимание муниципальных властей и правоохранительных органов из-за выставки Константина Алтунина “Правители”.

Путин с двумя членами “не соответствует законодательству РФ”

 

Мы как в воду глядели – зачем было устраивать примитивный цирк и вновь позорить Россию? Теперь остается только получать удовольствие…

Заявление журнала “Музеи Украины”

Редакция выражает протест против действий власти и силовых структур Российской Федерации в отношении директора Музея власти Т.Титовой (Петербург).

Конфликт музейщиков и современного художника К.Алтунина с властями начался после размещения в экспозиции сатирических картин на злободневные темы. Подчеркнем – музей частный, представленные работы есть собственностью автора, выражающие его личное понимание исторического момента. Поэтому преследование художника, вынужденного искать убежища за рубежом, изъятие картин, давление на директора музея и ее арест, есть постыдным явлением примитивной цензуры, нарушением прав человека, ограничением свободы творчества, самовыражения, стандартов демократии.

Призываем высших руководителей РФ прекратить преследование художника и директора Музея власти и не позорить великий русский народ на весь мир в очередной раз!

Редактор Виктор Тригуб

І лише система Вордпрес увімкнула цензуру і забанила

  • 08.10.21, 13:38

Стьоб довкола невдалої покупки електроплити Грета (Дружківка) триває.

Написав гумористичне оповіданнячко про плиту без шнура і лампочки у духовці.

Проілюстрував двома фото картин красивих дівчат авторства видатного українського художника Костянтина Шипті.

Розмістив на кількох сайтах, в ФБ, все нормально.

Ось стартова публікація –

Женюсь на електроплиті Грета!

І лише система Вордпрес увімкнула цензуру і забанила старий сайт Універсальної газети.

Красивих оголених жінок ніззя категорично!

Лише трансгендерів можна і якихось…?

Оскаржили.

Сайт поки лежить…

Збоченці у Вордпресі якісь…

Віктор Тригуб

https://unqaz.wordpress.com/

Публікація про творчість Костянтина Шипті

Женюсь на електроплиті Грета!

  • 07.10.21, 12:23

Тихо стібуся з процесу вибору електроплити з духовкою, який почала Жона, залучивши Малого. Видатні фахівці з електротехніки.
На сайті Комфі знайшли плиту Грета, як виявилося, з майже рідної Дружківки.
Питаю, там шнур є?
У відповідь отримую гнівні тиради і випадаю з процесу.
Привозять.
Без шнура!
Починають шукати – а нема!
І в інструкції грізно зазначено, що в комплект шнур не входить!
Жінка телефонує на якусь гарячу лінію, свариться, а щоб повернути ту Грету, тре найняти транспорт аж у Велику Димерку!!! Бо в договорі там адреса.
Такий елегантний розводнячок…
…Зрозумів, що у нас з Сусідом є привід для легального випивона.
Веду Жону в магазин, беру пляшку, гарну закусь і дивлюся як вона те все обурено оплачує. Мовчки!
Виникає Сусід з виглядом заклопотаного експерта.
Знімаємо шнур з старої плити, модернізуємо, ставимо на нову.
Легальний випивон.
Рано вранці у Жони швидкісний Хюндай – відрядження. Випробувала плиту – зробила сніданок.
Я мирно сплю.
Прокидаюся від запаху горілого металу.
Виявилося, там регулятори комфорок не помічені фарбою.
Вертикально – може бути вимкнено, а може і увімкнено.
Тож вона просто механічно поклала кришку від кастрюлі на комфорку, думала, що вимкнуто і пішла собі на комп.
Коли я зайшов і кришка і комфорка були розпечені до червоного…
А якби вона поїхала, а ми б з Малим продовжували спати…
Жінка мовчки принесла лак для нігтей і особисто, червоним, помітила регулятори.
Потім виявилося, що у духовці лампочка не передбачена… Грета…
Весела пригода вийшла…
Коли берете електротехніку, питайте, чи є шнур!
Зрадив Мультиварці з електроплитою Грета…
Женюсь на електроплиті Грета!
Віктор Тригуб,
(гумористична бувальщина)
Мал.К.Шиптя

ГУ ДФС у Києві покриває фальсифікаторів і здирників?

  • 20.08.21, 12:38

Публічне звернення до керівництва ГУ ДФС Києва про протиправні дії Кочерова Ростислава Сергійовича

Публічно інформуємо керівництво ГУ ДФС Києва про попередні результати журналістського розслідування стосовно  порушень законодавства співробітником ГУ ДФС.

Ростислав Кочеров, на нашу думку, сфальшував документи на редактора сайту “Музеї України”, безробітного, Тригуба Віктора Вікторовича, самовільно і незаконно присвоївши статус ФОП і платника ЄСВ. Користуючись невідомими критеріями оцінки, нарахував Тригубу В.В. 21030,9 гривень заборгованості з ЄСВ, передавши ці фальшиві дані до Виконавчої служби Деснянського району Києва, яка, після двох років очікування, розпочала виконавче провадження, незаконно внісши Тригуба В.В. до Єдиного реєстру боржників, взявши за основу сфальшовані документи ГУ ДФС Києва.

Ми провели звірку державних реєстрів, що є в публічному доступі, і не знайшли підтвердження реєстрації Тригуба В.В. ФОП і платником ЄСВ. З тих же реєстрів зрозуміло, що у нього відсутня податкова заборгованість.

Таким чином, у діях співробітника ГУ ДФС Києва Кочерова Ростислава Сергійовича є всі ознаки злочинів.

Вимагаємо провести службову перевірку і відновити справедливість щодо відомого журналіста Тригуба В.В.

Повідомляємо, що ця історія має великий резонанс у журналістському середовищі України і може мати негативні наслідки для іміджу ГУ ДФС Києва.

Редакція журналу “Музеї України”

ГУ ДФС у Києві покриває фальсифікаторів і здирників? Афера з псевдо-ФОП

Я не очікував такого брутального і безграмотного наїзду від податкової Києва! Хоч у журналістиці більше 30 років.

Довелося взятися за власне розслідування. І тепер вже ГУ ДФС Києва має відповісти на мої неприємні питання, відсторонити сумнівного співробітника, провести службове розлідування і покарати. Хоча, там здається має бути кримінальне провадження, прослідкуємо…

Суть: я три роки безробітний, до того працював у двох музеях, у тому числі в Другій лінії оборони АТО-ООС, автоматично спачував всі податки із заробітної плати. Раптово дізнаюсь про блокування моїх рахунків, заборону виїзду за кордон, внесення мене до Єдиного реєстру боржників і про те, що я виявляється Фізична особа – підприємець (ФОП)!

Все почалося з Заяви про відкриття виконавчого провадження Головного управління ДФС у Києві 9\26-15-10-05-19. Підпис уповноваженої особи – Ростислав Кочеров. Все це відбувалося 10 травня 2019 року!

Виконавча служба Деснянського району блокувала мої рахунки у червні 2021! На оскарження всього того дається 10 днів! Два роки затримки!

Київська податкова “коронувала” мене безробітного, високим званням підприємця, однак ніяк офіційно не повідомили про те, що я вже  ФОП і платник ЄСВ! І боржник! Винен 21030,9 гривень!

Я ніколи ФОП не реєструвався, групу, згідно якої сплачують ЄСВ, не обирав, банківський рахунок не відкривав, звітності не здавав і взагалі не розумію як таке могло статися!

Піднімаю офіційні реєстри.

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ
Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань
Тригуб Віктор Вікторович № псп
На жаль, за Вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте змінити критерій пошуку.
Після чого можна більше нічого не робити – Я НЕ ФОП!
Хочеться спитати у Кочерова Ростислава Сергійовича, заступника начальника відділу ГУ ДФС у м. Києві, що сфальшував мою справу – ви це бачили?
Просто перевірив себе на сайті ДФС УКРАЇНИ
Державна податкова служба України
Офіційний вебпортал
Станом на 11.08.2021
щодо платника податків ТРИГУБ ВІКТОР ВІКТОРОВИЧ наявна інформація: «ПЕРЕБУВАЄ НА ОБЛІКУ В ОРГАНАХ ДОХОДІВ ТА ЗБОРІВ»
Станом на 17.08.2021
платник податків не має податкового боргу.
*Увага! Стан розрахунків платника податків з бюджетом може змінюватись щоденно.
Електронний кабінет Державної податкової служби
Реєстр страхувальників
Тригуб В.В.
Станом на 19.08.2021 відсутня інформація за критеріями пошуку.
Кочерова Ростислава Сергійовича, заступника начальника відділу ГУ ДФС у м. Києві, вже можна звинувачувати у рекеті, підробці документів, злочинній недбалості?
Керівництву ГУ ДФС у Києві взагалі більше нічим зайнятися, ніж “кошмарити” бідного безробітного блогера?
“Скруток”, конвертацій, хабарів, відкатів, повернень ПДВ вам мало? За безробітних взялися? Не вистачає?
Совість відсутня повністю!
Податківці до раю не потрапляють!
Здається, тут організована злочинна схема – адвокати беруться за подібні справи не менше ніж за 1000 доларів. Є посередники, які можуть “порішати” з податковою. Різні тарифи. Але, хтось же це все організував! Хто?
Дуже хочеться почути офіційний коментар на цей матеріал від керівництва ГУ ДФС Києва…
Хоча, мабуть варто писати заяву до правоохоронних органів…
Прошу вважати цей матеріал як публічне повідомлення про злочин.
Віктор Тригуб, безробітний, блогер

Податківці до раю не потрапляють!

  • 19.08.21, 14:31

Я не очікував такого брутального і безграмотного наїзду від податкової Києва! Хоч у журналістиці більше 30 років.

Довелося взятися за власне розслідування. І тепер вже ГУ ДФС Києва має відповісти на мої неприємні питання, відсторонити сумнівного співробітника, провести службове розлідування і покарати. Хоча, там здається має бути кримінальне провадження, прослідкуємо…

Суть: я три роки безробітний, до того працював у двох музеях, у тому числі в Другій лінії оборони АТО-ООС, автоматично спачував всі податки із заробітної плати. Раптово дізнаюсь про блокування моїх рахунків, заборону виїзду за кордон, внесення мене до Єдиного реєстру боржників і про те, що я виявляється Фізична особа – підприємець (ФОП)!

Все почалося з Заяви про відкриття виконавчого провадження Головного управління ДФС у Києві 9\26-15-10-05-19. Підпис уповноваженої особи – Ростислав Кочеров. Все це відбувалося 10 травня 2019 року!

Виконавча служба Деснянського району блокувала мої рахунки у червні 2021! На оскарження всього того дається 10 днів! Два роки затримки!

Київська податкова “коронувала” мене безробітного, високим званням підприємця, однак ніяк офіційно не повідомили про те, що я вже  ФОП і платник ЄСВ! І боржник! Винен 21030,9 гривень!

Я ніколи ФОП не реєструвався, групу, згідно якої сплачують ЄСВ, не обирав, банківський рахунок не відкривав, звітності не здавав і взагалі не розумію як таке могло статися!

Піднімаю офіційні реєстри.

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ
Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань
Тригуб Віктор Вікторович № псп
На жаль, за Вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте змінити критерій пошуку.
Після чого можна більше нічого не робити – Я НЕ ФОП!
Хочеться спитати у Кочерова Ростислава Сергійовича, заступника начальника відділу ГУ ДФС у м. Києві, що сфальшував мою справу – ви це бачили?
Просто перевірив себе на сайті ДФС УКРАЇНИ
Державна податкова служба України
Офіційний вебпортал
Станом на 11.08.2021
щодо платника податків ТРИГУБ ВІКТОР ВІКТОРОВИЧ наявна інформація: «ПЕРЕБУВАЄ НА ОБЛІКУ В ОРГАНАХ ДОХОДІВ ТА ЗБОРІВ»
Станом на 17.08.2021
платник податків не має податкового боргу.
*Увага! Стан розрахунків платника податків з бюджетом може змінюватись щоденно.
Електронний кабінет Державної податкової служби
Реєстр страхувальників
Тригуб В.В.
Станом на 19.08.2021 відсутня інформація за критеріями пошуку.
Кочерова Ростислава Сергійовича, заступника начальника відділу ГУ ДФС у м. Києві, вже можна звинувачувати у рекеті, підробці документів, злочинній недбалості?
Керівництву ГУ ДФС у Києві взагалі більше нічим зайнятися, ніж “кошмарити” бідного безробітного блогера?
“Скруток”, конвертацій, хабарів, відкатів, повернень ПДВ вам мало? За безробітних взялися? Не вистачає?
Совість відсутня повністю!
Податківці до раю не потрапляють!
Здається, тут організована злочинна схема – адвокати беруться за подібні справи не менше ніж за 1000 доларів. Є посередники, які можуть “порішати” з податковою. Різні тарифи. Але, хтось же це все організував! Хто?
Дуже хочеться почути офіційний коментар на цей матеріал від керівництва ГУ ДФС Києва…
Хоча, мабуть варто писати заяву до правоохоронних органів…
Віктор Тригуб, безробітний, блогер

Хроніки концтабору Єдиного реєстру боржників

  • 17.08.21, 14:16


Два роки тому, Київська міська податкова підленько і таємно, оголосила мене ФОП (цікаво, чи не 3 групи?), і платником ЄСВ.

Хоча я ніколи ніяких заяв не писав, свідоцтв про реєстрацію не маю і головне, у відповідних реєстрах не перебуваю. Три роки безробітний. Ніяких дотацій чи субсидій не отримую.

Доблесних податківців це не зупинило.

Вони сфальшували виконавче провадження до Деснянської виконавчої служби Києва з двох нікчемних папірців, без будь-якої доказової бази, рішення суду і нарахували мені сплату 21 000 грн якогось ЄСВ.

Виконавці нарахували ще пару тисяч за свої унікальні послуги, блокували всі мої рахунки і заборонили виїзд за кордон – внесли до Єдиного реєстру боржників.

Епопея почалася 2019 року, і я навіть не здогадувався про такі чудові зміни у власному житті.

Влітку 2021, я мирно вийшов за пивом і на касі дізнався всю жахливу правду про своє таємне життя в статусі ФОПа і боргові перспективи. Тепер розумію шпигунів…

Тяжко захворів, впав у депресію, почав морально страждати…

Така кричуща несправедливість і безвідповідальнісь влади вимагає мирної участі у виборах Партії снайперів, яку колись придумав…

І ось у цей темний період, коли хворію, жінка теж безробітна, син студент, в кишені 100 грн, знаходиться практично не знайомий мені мій читач і симпатик, який вже колись підтримував і перераховує 3000 грн на вирішення ситуативних проблем – головне з хворобами.

Гроші помилково падають на заблоковану картку Приватбанку.

Оцініть рівень приколу!

Помилковий платіж. Платник це розуміє і просить повернути кошти, що для банків є звичною справою.

Мені телефонує якась баришня-менеджер Привату і приємним голосом щось починає випитувати. А що тут питати? Помилковий платіж, платник вимагає повернути, при чому тут я?

І тут дєфачка видає геніальну фразу – поверніть йому готівкою!

Абзац! Оце рідний банк! Ось кращий фінансовий друг!

Коли давній клієнт потрапляє у скрутну ситуацію, Приватбанк, виявляється, ДОБИВАЄ!

Мій дзвінок оператору @privatbank теж нічого не дав. Дєфачка вже зробила у файлику якусь позначку. Я так і залишився хворий і без грошей!

Хоча цю дрібну проблему, з тією незначною сумою, але, такою важливою нині для мене – не зміг купити навіть ліки, можна було вирішити за хвилину – я дізнавався.

Добити клієнта – захмарна підлість Приватбанку!

Вимагаю від керівництва Приватбанку пояснити цю ганебну ситуацію, повернути платнику помилковий платіж, вибачитися і покарати винну.

Якими саме статтями яких Законів чи інструкцій регламентується така антилюдська поведінка?

Віктор Тригуб, редактор журналу “Музеї України”, автор Партії снайперів – майже колишній клієнт Приватбанку

“Концтабір” Єдиного реєстру боржників

  • 11.08.21, 11:41

Вийшов за пивом. На касі дізнався, що я ФОП і всі мої рахунки заблоковані!

Так я став фігурантом Єдиного реєстру боржників. Ніколи не реєструвався як Фізична особа-підприємець! Три роки безробітний.

Почав розбиратися.

“Концтабір” Єдиного реєстру боржників

Приватбанк повідомив: “На ваші рахунки накладено арешт виконавчою службою або приватним виконавцем. Усі операції за рахунками будуть доступні після нового запиту про зняття арешту.
Контакти та детальнішу інформацію ви можете знайти на сайті Міністерства юстиції в єдиному реєстрі боржників”.

Зайшов я на той Реєстр боржників. Дійсно, я в базі!

Деснянський відділ державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) 61155140 стягнення коштів на користь держави

Пишу на вказаний ємейл. Присилають електронні копії Заяви про відкриття виконавчого провадження Головного управління ДПС у Києві 9\26-15-10-05-19. Підпис уповноваженої особи – Ростислав Кочеров. Все це відбувалося 10 травня 2019 року!

Виконавча служба Деснянського району блокувала мої рахунки у червні 2021! На оскарження всього того дається 10 днів! Два роки затримки! Яка кара за такі порушення передбачена?

Більше того, ніхто мене ніяк офіційно не повідомив про те, що я вже виявляється ФОП і платник ЄСВ! І боржник! Винен 21030,9 гривень!

Яке покарання передбачене для посадових осіб за такі порушення? Хто винний?

Їду в Деснянську районну податкову. Жіночка звіряє мій паспорт, код і радісно повідомляє, що я виявляється винний майже 50 тисяч гривень! Типо чекай… Папал!

Абзац!

Питаю, а де моє реєстраційне свідоцтво ФОП і платника ЄСВ? А нема! Але, плати! І посилає мене до ЦНАП.

Іду до Центру надання адміністративних послуг. Відсутній я у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань! Нема мене і у реєстрі платників ЄСВ!

А от у Єдиному реєстрі боржників, з незаконної подачі Деснянської районної податкової і Головного управління ДПС у Києві я є! І так розумію, що на мене, як на самопроголошеного ФОП щомісяця нараховуються якісь податки і відповідно штрафи…

У ЦНАПІ порадили – ми тебе миттєво зареєструємо ФОП, потім проси милості у податкової, з їх дозволу закриємо… Оригінально! Це рекет зараз такий для безробітних волонтерів АТО-ООС? Чи спецоперація ФСБ проти патріотів України?

І як ту  вакханалію зупинити?

Як довести, що я не ФОП і не платник ЄСВ? Чи не верблюд…

Чи не час ліквідувати абсолютно антиконституційний Єдиний реєстр боржників? Які ідіоти його придумали? І для чого? Вимагаю поіменний список авторів тією правової дурниці! І відповідного покарання. Навіть народного. Щоб більше нікому не хотілося…

Адже, нині до того безглуздого реєстру вносять навіть за фальшивими протоколами ментів, за порушення правил дорожнього руху! Згадаємо історію з поліцейським генералом Аброськіним в Одесі!

Це вже навіть не смішно. Все це нагадує електронний концтабір, про який багато говорять конспірологи.

Блокувати рахунки і забороняти виїзд за кордон громадянам України – антиконституційно! Вимагаю від народних депутатів негайно внести відповідні правки до законодавства!

Відповідно, час поговорити про розмір штрафів! Україна – найбідніша країна Європи. Більшість населення на межі виживання. А штрафи напридумували якісь космічні. Відчувається олігархічний стиль. Накрали купу грошей, а тепер гноблять бідний народ…

З Вікіпедії:

Єдиний реєстр боржників — систематизована база даних про боржників, що є складовою автоматизованої системи виконавчого провадження України та ведеться з метою оприлюднення в режимі реального часу інформації про невиконані майнові зобов’язання боржників та запобігання відчуженню боржниками майна.

Єдиний реєстр боржників утворюється відповідно до Закону України «Про виконавче провадження» від 2 червня 2016 року (набрав чинності 5 жовтня 2016 року) та Положення про автоматизовану систему виконавчого провадження від 5 серпня 2016 року (набирає чинності 5 січня 2017 року).

Відомості про боржників, включені до Єдиного реєстру боржників, є відкритими та розміщуються на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України.

Реєстрація боржника в Єдиному реєстрі боржників не звільняє його від виконання рішення.

Відомості про боржника вносяться до Єдиного реєстру боржників одночасно з винесенням постанови про відкриття виконавчого провадження. Не вносяться до реєстру відомості щодо боржників, якими є державні органи, органи місцевого самоврядування, боржники, які не мають заборгованості за виконавчим документом про стягнення періодичних платежів більше трьох місяців, та боржники за рішеннями немайнового характеру.

Час поговорити про відповідальнісь вищих органів влади і депутатів, за всі ті дурнуваті антинародні закони і постанови, що вони наприймали. І про відповідальнісь влади, податківців, митників, прокурорів, ментів, суддів та інших негідників.

Легендарна Партія снайперів, яку я віртуально очолюю, давно вимагає змін…

Аби стати нормальною країною, треба прийняти два Закони – “Про особливу відповідальність вищих органів державної влади”, що передбачить три кари для корупціонерів, арешт, народний трибунал, пожиттєве, конфіскація і розстріл. Починаючи від голови тергромад і до Президента України.
Закон “Про народний трибунал” випише процедуру обрання суддів, просту процедуру винесення рішень. Спершу арешт негідників, блокування майна і рахунків у них і оточення, винесення вироків про конфіскацію, пожиттєве чи розстріл.
Судді трибуналу розстрілюються навіть за думки про хабарі…
Ми все повернемо, а винні будуть покарані!
Партія снайперів
Однак, то жанр гумористичної літератури, а діяти треба зараз і негайно. Хоча, Партія снайперів, ще скаже своє слово на виборах…
Публічне звернення
Президенту України В.Зеленському, Голові Верховної Ради України Д.Разумкову, Секретарю РНБО О.Данілову, Голові Виконавчого комітету Національної ради реформ України М.Саакашвілі, народним депутатам, членам Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики
Шановне товариство!
Як громадянин України, привертаю Вашу увагу до антиконституційної діяльності Єдиного реєстру боржників.
Ця структура, що діє при Міністерстві юстиції України, оприлюднює персональні дані громадян без їх дозволу, на основі сумнівних доносів, у тому числі дивних приватних виконавців та відвертої мафії, без рішення суду блокує рахунки, забороняє виїзд за кордон… Тим самим грубо порушує базові права людини.
Вимагаю ліквідувати Єдиний реєстр боржників як юридичне явище. І відповідно, розпочати кримінальне переслідування авторів відповідного законопроекту, як ворогів України і накласти на них санкції РНБО.
З повагою,
Віктор Тригуб, редактор журналу “Музеї України”, лідер Партії снайперів
Благодійна підтримка боротьби – картка Приватбанк – 4149499344447394