The First Museum in Troyeshchyna!

  • 26.06.14, 09:22

Have you already been to the first museum in Troyeshchyna district called the Museum of Ukrainian Propaganda?

hai-nyzhnyk.in.ua - Павло Гай-Нижник

It has been recently opened on the second floor at 8, Dreizer street.

News on BTB

Pavlo Hai Nyzhnyk, the Doctor of History, is the founder of the museum together with Victor Tryhub, 

the Museums of Ukraine magazine editor.

                                         

Роман Круцик в музеї на Троєщині


Зустрічі музеєтворців завжди цікаві. Особливо з дослідником світового рівня, яким є директор Музею совєтської окупації, Голова КМО "Меморіал" Роман Круцик. Він відвідав Троєщину, де успішно діє перший музей Лівого берега столиці - Музей української пропаганди.

Пан Роман долучився до створення вже другого музею при журналі "Музеї України". Його виставка стала першоосновою Музею плакату України в Нацмузеї Пирогів, що приймає відвідувачів понад два роки. А нині, на базі матеріалів "Меморіалу" створена унікальна експозиція в Музеї української пропаганди. Виставка "Від Сталіна до Путіна".

Пану Роману сподобалося наше світле приміщення, форма подачі матеріалу. Відразу зауважив, що ми почали з двох столів, 8 стільців і шафи. Свого часу він не мав і того... Нині Музей совєтської окупації має цілий поверх у Голосіївському районі на вулиці Стельмаха.
http://www.memorial.kiev.ua/

Щороку заклад відвідують 15-20 тисяч школярів та студентства. Накопичено чимало архівних матеріалів, фотографій, плакатів, документів, відео...

Київська міська організація Всеукраїнського Товариства "Меморіал" ім.В.Стуса є однією з найдієвіших громадських організацій столиці.

Київський "Меморіал" нараховує більше 400 членів різного віку та соціального стану. Членами "Меморіалу" є професори, пенсіонери, студенти, робітники і службовці, журналісти і інженери, політичні і громадські діячі.

Основними напрямками діяльності Київського "Меморіалу" є дослідницький і просвітницький.

Дослідницький

Київський "Меморіал" займається дослідженням репресій і геноциду українського народу в 20 ст. Результатами дослідницької роботи стали десятки публікацій, віднайдено масу архівних документів. Ця робота вилилась у створення трьох експозицій:

Експозиції

1. "Забуттю не підлягає. Хроніка комуністичної інквізиції 1917-1991". Експозиція дає максимально повну хронологію про перебіг, темпи, розмір і логіку комуністичних репресій в Україні. Виставлялась в Україні, Росії, країнах Заходу, де отримала високу оцінку громадськості та урядів країн.

2. "Київський мартиролог". Експозиція містить інформацію про знищені в 20 ст. архітектурні споруди Києва, їх зображення.

3. "Українські соловки". Експозиція зроблена на базі грунтовного фоторепортажу та історичного дослідження про комуністичні табори на Соловках, їх історію, побут, вигляд. Подано інформацію про долю українців. ув'язнених в таборах на Соловках. Окремо приділено увагу "розстріляному відродженню" - плеяді молодих українських митців та яскравої інтелігенції, знищеної більшовиками

Відеотека

Київський "Меморіал" зібрав відеотеку з більше як ста найменувань документальних стрічок та художніх фільмів на історичну тематику досліджуваного періоду.

Бібліотека

В бібліотеці Товариства є близько двох сотень книжок на репресивну тематику та раритетних книг, виданих в діаспорі в рамках спроб протидіяти більшовицьким репресіям в Україні.

Просвітницький

Вище названі експозиції та відеотека доступні для вільного безкоштовного перегляду в приміщенні Київського "Меморіалу". Щомісяця десятки організованих груп зі шкіл, середніх та вищих навчальних закладів відвідують музей.

Експозиція "Забуттю не підлягає" видана в плакатному варіанті і розповсюджена по всіх областях, історичних музеях та переважній більшості ВУЗів України.

Переглянути експозицію можна на у нас на сайті www.memorial.kiev.ua/expo або для українського сегменту Інтернету на сайті www.represii.org

Експозиція розповсюджується в електронному варіанті на CD-диску.

В приміщенні Київського "Меморіалу" діє відеозал, де для відвідувачів на замовлення можна подивитись будь-який фільм з відеотеки Товариства.

-Я щиро тішуся з того, що найбільший житловий масив України - Троєщина, нарешті отримав музей! - зазначив член редколегії журналу "Музеї України" Роман Круцик, - Та ще й такого патріотичного звучання! Нагадую, що поруч відбулася трагедія планетарного рівня - звірячі розстріли сталінськими катами ста тисяч людей у Биківні... Розповідь про це починає експозицію... Погано, що такі потужні суспільні ініціативи тримаються виключно на ентузіазмі. Хоча минула київська влада знайшла можливість щедро фінансувати ряд радянських та комуністичних організацій, чиї активісти ганебно проявили себе в Донбасі, підтримуючи терористів... Попри все і "Меморіал" і Музей української пропаганди успішно діють, присутні в інформаційному просторі, всіляко підтримують одне одного. І перемагаємо!

-З подивом помітив, що різко піднявся статус як Троєщини, так і Деснянського району! - зауважив фундатор Музею української пропаганди, доктор історичних наук Павло Гай-Нижник, - Тепер масив згадують не лише як сусіда гігантського базару, а як і резонансну музейну територію, де щотижня щось відбувається. І це лише за місяць діяльності! Будемо продовжувати!

Приємно, що до музею на Троєщині завітала знімальна група телеканалу "Культура", зняли цілий фільм, великий сюжет. Готують матеріали блогери, газетярі, пішли репортажі на радіо... Для чисельних журналістів, що живуть на Троєщині стало справою честі відвідати музей на масиві і щось написати. Гарна ініціатива!

В Музеї української пропаганди очікують нове керівництво Деснянської РДА, чий офіс поруч, мріємо поспілкуватися з народним депутатом Володимиром Яворівським...

Найближчим часом відбудуться чергові резонансні пресові зустрічі в першому музеї Троєщини...

Віктор Тригуб, редактор журналу "Музеї України", куратор Музею української пропаганди

Звідки взялися "проблеми" Криму та Донбасу?

  • 24.06.14, 11:28


Розберемо лінію поведінки президента РФ. Чого чекати від Кремля Україні? Зустріч з пресою дослідника тоталітаризму Романа Круцика.

25 червня 2014 року, о 13-00 Музей української пропаганди

Київ, Троєщина, вул.Драйзера,8, 2 поверх

Відомий дослідник сталінських репресій, Голова київського "Меморіалу", директор Музею совєтської окупації Роман Круцик, спираючись на історичні факти, пояснить психологію офіцера КГБ Путіна. Вихований на радянських імперських міфах, просякнутий сталінською пропагандою, Путін перетворився на трагічне гальмо Росії. Фактично, РФ вже впритул наблизилася до своїх єдиних стратегічних партнерів - КНДР, Куби, Китаю...

На жаль, Україна перетворилася на поле битви демократії з тоталітаризмом...

Саме про це журналісти поговорять з дослідником та експертом Романом Круциком серед вражаючих експозицій Музею української пропаганди.

Ведучий - редактор журналу "Музеї України" Віктор Тригуб.

25 червня 2014 року, о 13-00 Музей української пропаганди

Київ, Троєщина, вул.Драйзера,8, 2 поверх

Їхати від метро Чернігівська, Дарниця, Петрівка (Троєщина, перше коло, недалеко від Деснянської РДА, поруч з Макдональдсом і Сільпо). ТЦ "Радосинь"

Контакт - [email protected]

Через гравитацию – в молодость: Константин Стасюк


Совпали мечты с реальностью. ХХІ столетие генерирует новые технологические стандарты. Прогресс достигнул небывалых высот. И теперь уже не удивляет то, что еще вчера казалось нереальным. А именно – вернуть молодость.

Международная программа «За пять дней в молодость» Благотворительного Фонда «Обновление человека» Константина Стасюка триумфально продвигается и дает сенсационные результаты. Видео -  http://stasuk.com.ua/

Многие изотерические группы и направления были на пути осознания реальности возврата молодости. А именно московская группа, тюменская, группа Улан-Удэ и другие.  

Никого не удивил факт появления Константина Стасюка с новой биогравитационной концепцией преобразования человека. К этому все уже были готовы.

 Желаемое становится реальностью.

Любой человек в возрасте, пройдя курс биогравитационного преобразования в течении 5-10 дней, возвращается на 10-20 лет назад во всех проявлениях.

 Подлыми косметическими операциями можно временно нарисовать красивое личико, но организм остается старым, дряблым и больным. Ведь труп в гробу тоже можно сделать красивым…

…И «звезды» умирают «молодыми»…

Вся правда выходит.

 После сеансов Стасюка люди удивляются сами себе. Восстанавливается и молодеет ВСЕ! От кончиков пальцев ног до корней волос…

В начале апреля 2014 года, в информационном агенстве УНИАН Киева, состоялась презентация международной программы «За пять дней в молодость». С той поры скептиков и оголтелых критиканов уже просто нет. Массовые оздоровления и омоложения фиксируемые в десятков городов нескольких стран, опровергнуть невозможно!

Международная программа «За пять дней в молодость» только в начале пути.

 Киев, Одесса, Кисловодск, Наария (Израиль), Барселона (Испания), Нюренберг (Германия), Ростов-на Дону, Москва, Тюмень…

 Десятки городов многих стран в ожидании…

Мир дуален. И то что вчера казалось сказкой, сбылось…

Пресс-служба  Благотворительного Фонда «Обновление человека»

Віктор Тригуб: негайно евакуювати головні музеї Донбасу!

  • 21.06.14, 13:42


Музеєтворець звернувся до влади з чітким меседжем - негайно розпочати евакуацію культурних цінностей з музеїв Донбасу! В Музеї української пропаганди на Троєщині відбулася зустріч головного редактора журналу "Музеї України", творця чотирьох музеїв Віктора Тригуба з читачами та журналістами.

Віктор Тригуб народився і виріс в Донецькій області, гарно орієнтується у ситуації, отримує інформацію безпосередньо від співробітників музеїв.

Якщо коротко, музеї у зоні АТО фактично залишилися без охорони. Що можуть бабусі-вахтерки та вже беззбройні 2-3 міліціонера проти десятка обкурених сепаратистів з АКМ? Це диво, що ще не почалися здичавілі пограбування культурних цінностей з державного музейного фонду.

-Перш за все, слід сховати, чи вивезти у безпечне місце всі облікові документи фондів! - радить В.Тригуб, - Відповідно, всі цінні експонати, особливо з вмістом золота, срібла, стародруки, ікони, старовинну зброю... надійно приховати. Може навіть за стінами закладу. Гопники-терористи не розуміються на тих речах, тому, те, що не золото, можуть просто знищити чи виміняти на дозу наркотиків... А народ втратить важливу частину свого минулого... Цьому треба запобігти!

Редактор нагадав, що на Донбасі чимало скіфських курганів, які дослідили археологи, знайшовши і передавши до музеїв просто неймовірні речі! Як приклад згадав скіфський парадний головний убор, викопаний під містом Сніжне. 600 грам золота найвищої проби, чеканка... Шедевр рівня пекторалі. І добре, що він нині в Києві у безпечному місці... Аукціонна вартість - захмарна. Хоча, не продається. Належить державі. А примітивних людей з автоматами цікавить лише вага золота... Саме такі варвари можуть знищити музеї Донбасу!

-Особлива увага до картин. Їх найскладніше переховувати у відповідних умовах! - розповів історик, член редколегії "Музеїв України" Сергій Пархоменко, - Хоча, якщо навіть їх викрадуть, продати полотна на легальних аукціонах буде неможливо. Відповідно, вартість суттєво знизиться. Те саме й з скіфським золотом, бронзою, зброєю. Засвічені експонати державних музеїв викрадені у такій ситуації, автоматично перетворюються на речові докази в прокуратурі. Збути їх майже нереально.

Активісти журналу "Музеї України" будуть звертатися до Президента П.Порошенка і Уповноваженої Ірини Геращенко з проханням терміново вивчити питання, створити комісію і спробувати вивезти чи якимось іншим чином врятувати культурні цінності з головних музеїв Донбасу.

Музеї Донбасу створювалися десятиліттями, а можуть бути знищеними за кілька тижнів!

23 музеї в Донецькій і 15 в Луганській областях…

Просимо Президента України, Уряд, Міністерство культури України, Донецьку ОДА, Луганську ОДА негайно проінспектувати державні музейні заклади в зоні АТО. Це можна зробити навіть у телефонному режимі. Достатньо зконтактуватися з директорами… Якщо є проблеми, спробувати надати підтримку. Хоча б, на перших порах, моральну.

-Порятунок духовних скарбів музеїв Донбасу повинен стати одним з головних пріорітетів Президента. Як територіальна цілістність і безпека громадян! - переконаний редактор Віктор Тригуб.

Журналісти і музейники чекають оперативної і дієвої реакції Ірини Геращенко.

ОПАД

Морок тоталітаризму, вогнище патріотизму


13 червня в Музеї української пропаганди в Києві відбулася виставка «Від Сталіна до Путіна». Експозиція відображає насильницько- кривавий шлях комуністичних реалізаторів світової революції, який нині творчо продовжують реінкарновані з минулого злочинні за своєю суттю будівничі великого «русскаго мира» на чолі з колишнім полковником КДБ Путіним.

Цей громадський музей на Троєщині, де досі немає ні театру, ні картинної галереї, ні стадіону, перший і досить незвичайний. Не тільки за назвою, а й за приналежністю. Це музей при журналі «Музеї України», який багато років підтримував музейну справу в країні, про яку держава давно практично забула. В атмосфері панування у сфері ЗМІ й донині зиску та заказухи провідників великого капіталу друковане видання патріотів на чолі з головним редактором цього журналу Віктором Тригубом через брак коштів зупинилось. Але журнал існує в електронному варіанті, продовжує знайомити читачів з широкою гамою матеріалів, сповіщає про власні проекти та ініціативи однодумців. Музей відкрився наприкінці травня і нинішня експозиція вже друга.

Світле і просторе, як на нинішню суто прагматичну добу, приміщення з вдвох частин надали господарі популярного на Троєщині торгового центру «Радосинь». Поки що відкрито один зал, але й цього було досить, щоб виставлені експонати: географія смертельного павутиння ГУЛАГу, примітивні поліграфічні витвори сталінської пропаганди і маленькі, кричущі задавленою правдою, листівки спротиву ОУН-УПА підступності нкаведистів.

На стінах плакати – німі реєстратори бездоганно прорахованої системи винищення носіїв українства з допомогою Голодомору, систематичного вбивства патріотів у Биківні, Сандормоху, на Соловках та багатьох інших сумно знаних місцях країни Рад.

Основна експозиція буквально приголомшили перших відвідувачів: особисто запрошених громадських діячів, письменників, істориків, журналістів, а також мешканців масиву, які довідались про цю подію з радіо та інтернет-анонсів , пронизливим трагізмом пережитого радянським, у переважній більшості українським народом, часу. Доби великих завоювань соціалізму, за якої життя і смерть незліченних тисяч громадян радянської країни, де, як співалося «так вольно дышит человек», вирішувала політична доцільність і маніакальна ідея ленінської гвардії про світову революцію пролетаріату.
Органічним і величним доповненням антитоталітарної експозиції сприймаються поки що нечисленні свідоцтва подій недавньої Революції гідності, яка змінили свідомість українського суспільства. Глибоко символічно і вражаюче виглядає на запрошенні обличчя дівчини з рисочками національного прапору на щоках і чолом залитим кров'ю. В плані висвітлення історичних подій на Євромайдані багато роботи попереду, розповідає фундатор музею - доктор історичних наук з Інституту українознавства Павло Гай-Нижник. Поки що не до цього,бо кожен день дає нам нові й нові свідчення, що боротьба українського народу за своє світле майбутнє з зимового майдану тільки почалася. В країні багато сил політичних, бізнесових і військових, які не сприймають ідей народовладдя і справедливості, за які полягла Небесна сотня. Захоплення путінськими неоімперіалістами Криму і професійна організація ними братовбивчої війни в Донецькій і Луганській областях під облудливою вивіскою багаторічного прагнення економічної самостійності та захисту російської мови стануть новим розділом в цьому музеї.

До великого жалю маємо додати, що й підла зрада в українському військовому середовищі, в наслідок якої наступної ночі після відкриття музею в Києві російськими найманцями за чорні гроші проклятого народом на століття втікача – президента під Луганським аеропортом було збито військово-транспортний літак з загоном десантників – патріотів, теж знайде відображення в матеріалах виставки «Від Сталіна до Путіна».

Значну організаційно-ідеологічну допомогу в організації музею надав Центр зовнішньополітичних досліджень «ОПАД», виконавчий директор якого Сергій Пархоменко веде активну роботу на Троєщині. Показовою відмінністю путінської пропаганди, яка наслідує набутки геббельсівських і сталінських майстрів міфів і наших підходів, каже він, в тому,що в Москві шукають зовнішніх і внутрішніх ворогів, а у Києві пишуть про героїзм своїх синів і дочок попри незаперечне багаторічне вільне існування в Україні «п'ятої колони».

Неоціненною у створенні експозиції музею є участь науково-виробничої фірми «ТАНАЇС» на чолі з Василем Панасенком, яка проводить розкопки на місцях битв Великої Вітчизняної і почала передавати для експозиції частину своїх знахідок, які допомагають створенню історично-правдивої фону для розповідей про той важкий і героїчний час.

Привітати організаторів виставки прийшли представники Міжнародної організації «Козацтво України», яку з редакцією журналу і Центром «ОПАД» пов'язують роки співробітництва. Адже важко представити якусь важливу для українського суспільства справу без участі козацтва, сучасних носіїв його кращих традицій, тим більше, коли йдеться про історію народу і відсіч агресору.

Начальник штабу «Козацтва України» генерал-полковник козацтва Петро Чорновіл наголосив на винятковому значенні створення виставок такого глибоко-патріотичного для виховання молоді, розширення їх світогляду і вироблення рис характеру,необхідного для захисту своєї родини, своєї Батьківщини, чим насамперед уславлені наші героїчні козацькі попередники. Він розповів про нещодавнє створення спілки «Об'єданне козацтво України», яке очолив відомий економіст, громадський ліричний Валентин Соколовський. Завдання нового козацького утворення акумулювати сили і ресурси сотень козацьких товариств, яким поодинці не під силу в нинішніх умовах виконувати свою історичну роль – бути захисником інтересів і свободи народу. Присутні тепло сприйняли передане від Верховного отамана ОКУ Соколовського вітання організаторам виставки та відвідувачам, побажання її розвитку і служіння правді та добру, миру та злагоді в українській державі.

Віктор Тригуб сподівається, що ідеологічно-мистецький наступ на Троєщині на укорінену байдужість значної частини мешканців масиву продовжиться, що місцева влада нарешті долучиться до створення там сучасного культурного середовища. Наступна вершина, яку він з однодумцями і бізнесменами-спонсорами збирається подолати – створення на улюбленому,але все ще спальному районі, Дитячого театру.

Зичимо, пане Вікторе й надалі успіху, а наше козацьке слово й діло допомагатимуть вам. Перемагаймо разом!

Микола Нємцев
Прес-служба
«Об'єднаного козацтва України»

http://moku.org.ua/proekti/zakhodi/item/114-pam-yat-totalitaryzmu-vohnyshche-patriotyzmu

Зустріч з пресою “Врятувати музеї Донбасу! Евакуація?”

  • 19.06.14, 22:48

 20 червня 2014 о 14-00 в Музеї української пропаганди.

Київ, Троєщина, вул.Драйзера,8

Бої в Донецькій і Луганській областях несуть пряму загрозу збереженню колекцій, приміщень, життю співробітників…

У зоні боїв сконцентровано чимало культурних цінностей, певна частина яких вже розграбована, інші фактично залишилися без охорони чи зберігаються завдяки особистій ініціативі музейників. Це – неприпустимо! Музеї Донбасу створювалися десятиліттями, а можуть бути знищеними за кілька тижнів!

Просимо Президента України, Уряд, Міністерство культури України, Донецьку ОДА, Луганську ОДА негайно проінспектувати державні музейні заклади в зоні АТО. Це можна зробити навіть у телефонному режимі. Достатньо зконтактуватися з директорами… Якщо є проблеми, спробувати надати підтримку. Хоча б, на перших порах, моральну.

Взагалі, варто розглянути питання про термінову евакуацію цінних експонатів державного музейного фонду з Донбасу у безпечне місце поза зоною конфлікту. Україна повинна зробити все, аби врятувати народне надбання від розграбування і знищення!

Просимо Президента України підписати відповідне доручення чи Указ, вивчивши питання.

Операція порятунку культурних цінностей має надзвичайне стратегічне значення і повинна забезпечуватися на вищому державному рівні!

Команда журналу “Музеї України” готова сприяти у цій святій справі!

Віктор Тригуб, редактор журналу “Музеї України”

Зустріч з пресою “Врятувати музеї Донбасу! Евакуація?” 20 червня 2014 о 14-00 в Музеї української пропаганди.

Київ, Троєщина, вул.Драйзера,8  2 поверх   (поруч з Макдональдсом і Сільпо) ТЦ “Радосинь”.

Їхати від метро Чернігівська, Дарниця, Лівобережна чи Петрівка.

Повідомляйте про участь!  [email protected]

В музеї на Троєщині поговорили про Сталіна-Путіна

  • 14.06.14, 05:43


Світогляд диктатора Путіна сформовано на ідеології диктаторів Леніна, Гітлера, Сталіна. Більше того, саме ці криваві персонажі є зразком для наслідування недоімператора Расєї. На фоні окупації Криму і війни в Донбасі, матеріали про комуністичні злочини звучать аж занадто актуально.

В Музеї української пропаганди на Троєщині презентували виставку "Від Сталіна до Путіна".

Фундатор музею, доктор історичних наук Павло Гай-Нижник провів паралелі між діями Сталіна і Путіна. Логіка одна... Тож Україні не варто очікувати мирного вирішення конфлікту, реального втручання стурбованої міжнародної громадськості. Терористи можуть бути або знищені, або вигнані з нашої землі. Путін не зупиниться. Його стримає лише сила.

Історик, дослідник Голодоморів і репресій, директор центру ОПАД Сергій Пархоменко згадав про страшне місце, що знаходиться поруч з київською Троєщиною - Биківнянський ліс. Саме там у 1936-41 роках, звірі НКВС розстріляли понад сто тисяч "ворогів народу". Є і таємні поховання кількох тисяч польських військовополонених. Важливо, аби школярі, студенство знали про трагедію, розуміли важливість недопущення до влади тоталітарних структур...

Василь Панасенко, директор фірми "Танаїс" розповів про пошук затонулих танків, розкопки на місцях боїв, представивши деякі знахідки з своєї колекції...

До Музею української пропаганди завітала відома письменниця, громадський діяч Наталя Безсонова, що подарувала свою книгу... Передала свої книги і яскрава авторка Антоніна Спірідончева... Треба започаткувати бібліотеку...

Дуже здивувало, що до першого реально діючого музею району не прийшли чиновники Деснянської РДА, хоча сидять поруч, запрошення отримали.

Взагалі, потрібно розробити культурну стратегію розвитку одного з найбільших житлових масивів України. Це ганьба, що майже півмільйонний район має два кінотеатри і одну бібліотеку! І ніхто якось не переймається проблемою!

Ми отримали нових керівників району, Київраду, міського Голову. Тож привертаємо їх увагу до того, що Деснянський район вже найближчим часом має отримати повноцінний державний краєзнавчий музей. Чому не створити тут муніципальний театр? Хоча б дитячий... Поблизу Десни збудувати невеликий етнопарк...

Кошти і можливості є. Відсутнє бажання і відчуття перспективи.

Активісти Музею української пропаганди планують запросити мера Києва В.Кличка, аби надати свої пропозиції з розробки культурної стратегії, почути його думки з цього приводу.

Поки що перший музей Троєщини існує як виклик чиновникам. Без жодної бюджетної чи спонсорської копійки, домовилися про приміщення, урочисто відкрилися 23 травня, змонтували виставку. Отримали прекрасну пресу. Щиру підтримку мешканців району, студенства, творчої інтелігенції. Розширили експозицію, за пару тижнів презентували ще одну резонансну виставку. Про музей знають, до нього йдуть люди, молодь...

Що заважало колишнім керівникам району та міста, при їх бюджетах і можливостях, зробити щось подібне? Двадцять років будують базарі, магазини, ріжуть землю...

Ентузіасти дуже сподіваються на увагу В.Кличка до культурної розбудови Троєщини. Будемо писати, привертати увагу. Можливості у нас є.

Чекаємо мера в гості!

А Музей української пропаганди планує нові акції!

Вдячні художнику Юрію Нерослику за плакат музею!

Віктор Тригуб, куратор Музею української пропаганди при журналі "Музеї України"

Відвідуючи музей української пропаганди

  • 13.06.14, 21:56

Ми – Нація!
Наші серця – Майдани прагнень волі,
У венах – пульс до змін без вороття.
Наше життя – багряний згусток крові,
Що зве на чин, а не до каяття.
Наші долоні стислись в кулак долі,
В раменах – меч, а не рабів ниття.
Ми – є Народ, що правду несе в Слові,
Ми – Нація, що творить Майбуття
Рішучо й праведно. Немає в нас сваволі.
Ми – є Любов і Смерть, як закляття
Для друга і тирана, для зерна в полові,
Святої справедливості буття
І честі лицарів. Ми – Люди хліба й солі,
Ті, що не знатимуть ніколи забуття!
Павло Гай-Нижник
5 січня 2014 р.


   

Відвідуючи музей української пропаганди

 

13 червня 2014 року я побувала на виставці "Від Сталіна до Путіна"  у м. Києві в першому музеї, який відкрився на житловому масиві "Троєщина"  з ініціативи Доктора історичних наук Павла Гай-Нижника та за сприяння редактора журналу "Музеї України" Віктора Тригуба. 

Україна, Київ, вул.Драйзера,8, поверх 2  центр "Радосинь" 

Про музей, його плани Віктор Тригуб та Павло Гай-Нижник безпосередньо розповідають на наступному відео, сподіваючись, що нова влада піде назустріч, і цей музей стане першим кроком в набутті Троєщиною нового духовного образу.

Музей, за словами Павла Гай-Нижника, важливий для патріотичного виховання молоді та для інформаційного протистояння в сучасних умовах. Цікавою є перспектива відкриття спортивних та креативних гуртків, виставок картин і т.п.

Відвідуючи музей української пропаганди

       Музей безкоштовний, працює виключно завдяки ентузіастам, патріотам України. В прагматичне 21 сторіччя це залишає особливе щемне відчуття.

 

Відвідуючи музей української пропаганди

Як вчитель бачу створення такого музею важливою справою. Думаю, що вчителі можуть зробити його ще більш привабливим за рахунок проведення там уроків історії, виховних годин.

   

Відвідуючи музей української пропаганди

Цікаво було б залучити школярів до проекту по проведенню там екскурсій силами самих учнів, які могли б розбитись на групи по вивченню представлених в музеї тем з подальшими екскурсіями старшокласників для молодших школярів.  Можлива також підготовка англомовних екскурсії для гостей із шкіл-побратимів з інших держав.

Відвідуючи музей української пропаганди

Зміни у суспільстві починаються з малого,  з нас самих. Віктор Тригуб і Павло Гай-Нижник знають, як це робити.

Спасибі їм за це.

   P.S.

       Інформація про засновників музею.

Павло Гай-Нижник       Віктор Тригуб. 

   Рзташування музею на карті Києва

http://mapia.ua/ru/search?city=kiev&on_map=true&what=er=u8vz23wq01eb&zoom=17

   Україна, Київ, вул.Драйзера,8, поверх 2  центр "Радосинь"

Панацея – устранение причины всех заболеваний человека

  • 12.06.14, 16:39

                          

  (Каждый орган человека имеет 7 уровней прочности, только 7-й уровень сообщает болью о начале конца жизни).

Во всех толковых словарях Мира понятие слова  «Панацея» определено совершенно неправильно. Записано, что дочь бога-лекаря Эскулапа Панацея, была «Всеисцеляющей»  или, что это лекарство от всех заболеваний придуманное алхимиками. В действительности Панацея была  повитухой, целительством она не занималась. Она и такие как она повитухи, 4300 лет назад после приёма родов выравнивали пальцами рук нервные волокна  в седалищном нерве слева на бедре, что есть абсолютно у всех на Земле. Этот приём обеспечивал всем жизнь на протяжении 900 и белее лет без заболеваний и старости. Эта информация имеется в Библии. В это трудно поверить. Но это открытие обеспечит новые возможности для человека будущего.

Все открытия на Земле имеют два направления – уничтожение человека и обеспечение его комфорта. Я предлагаю новое направление – обеспечение гарантированного здоровья, отсутствие зла, старости и бессмертие!

Все рождающиеся на Земле люди имеют в седалищном нерве слева на бедре «Капсулу адвоката Рукаса». Эта точка болит при надавливании, справа такой болевой точки нет. Боль возникает при надавливании на изогнутые в клубочек нервные волокна. На месте изгиба имеется отек. Этот изгиб волокон не случаен, он заложен Сатаной при Сотворении и выполняет функцию Программы «Болеть и умирать», исключающую здоровье и долголетие.  Через этот изгиб нервных волокон до рождения человека в левую нижнюю конечность не протекает полноценно часть спинномозговой жидкости для питания нервных клеток. Та часть, что не протекла в конечность, поднимается по позвоночнику вверх и вытекает по канальчикам на  отростки позвонков. Жидкость проходит через мышцы и кожу наружу и испаряется в пространство, а сухие фракции жидкости не испаряются. Они остаются на позвоночнике между позвонками и в межпозвоночных дисках. Из них образуются горбик на шее, остеохондроз. Из-за количества скрученных волокон зависит здоровье и продолжительность жизни каждого. У кого скручено 2-3 волокна, те живут за сто лет, у кого много скручено, те до 30-ти не дотягивают. В среднем каждый житель Земли, из-за этой капсулы, за один день жизни утрачивает 15 дней жизни, за один год – 15 лет. В настоящее время средняя продолжительность жизни людей на Земле составляет 23000 дней, а после внедрения открытой методики «панацея», будет составлять  328500 дней. Скептики в это поверить не смогут, а умные, понимающие условия детерминизма, разберутся в условиях – есть причина, будет следствие, нет причины, не будет следствия. У всех мужчин и женщин есть причина простатита, и аднексита, миомы,  аденомы, фибром, кисты и рака. Этого не знает никто. Эту причину можно и необходимо убирать.

Эта Капсула единственная причина всех заболеваний, она причина остеохондроза. А  из-за остеохондроза передавливаются, выходящие из спинного мозга нервные волокна, идущие к органам и  частям  тела. Из-за этого нарушается функция органов и частей тела и нарушается питание клеток органов и частей тела. Нарушение питания клеток приводит к возникновению раковой опухоли. Рак возникает при делении голодающей клетки. В момент деления такой клетки выпячивается ген мутации из двойной спирали ДНК и появляется новая форма жизни, как омела на деревьях. Потому надо убирать «Капсулу адвоката Рукаса», исчезнет остеохондроз и рак не возникнет. Без такого устранения, все обречены дожидаться свой рак.  

Из-за этой Капсулы у всех изменено состояние тела и частей тела, у всех сколиоз, кифоз и левая нижняя конечность короче правой. У всех новорожденных левая ножка короче правой. Причины этого не знает ни один врач-ортопед мира и никто это не может изменить. Оказалось, необходимо всего лишь убрать причину и тело в течение  одного часа становится абсолютно ровным и симметричным независимо от возраста.

Как возникают заболевания, не знает никто. Оказывается, это все так просто:  Каждый орган и часть тела имеют  семь уровней прочности. Это как любая деталь двигателя автомобиля. Но в отличие от деталей двигателя человеческие части тела и органы имеют свойство постоянного обновления. Только в этом процессе тоже есть пределы.  Если б не было остеохондроза, процесс обновления был бы бесконечным, а так уровни прочности уходят в ускоренном темпе. Когда уходят 1-й, 2-й, 3-й, 4-й и 5-й уровни, боль в органах и частях тела не возникает. Когда уходит 6-й уровень прочности органа или части тела возникает болевой симптом. 7-й, последний уровень прочности, сообщает о начале конца жизни. Он кричит болевым симптомом, - «Иди к врачу, проси лекарство, мне плохо!». Пришли вы к врачу, а он не знает причины заболевания и не должен её убирать, он должен вас «лечить». Он не знает, что, не убрав причину вылечить вас невозможно. Его учили семь лет, как обезболить и какое дать допинг- лекарство, чтобы создать лучшие условия доживания вашего больного тела при хроническом заболевании. Кончается такое «лечение» положительно, с плюсом. Только плюсы ставят на кладбище. Извините за черный юмор. Но помните, что единственной причиной всех заболеваний человека является Капсула. Других причин заболеваний не существует вообще. Нет наследственных заболеваний, но  есть повторение за счет формы тела.

Мой многолетний положительный опыт устранения причины заболеваний дает мне право утверждать, что после манипуляции «панацея» сделанной детям заболевания вообще не возникают, кроме обычных детских, что формируют иммунитет, а которые уже есть у взрослых, часто исчезают. Исчезает радикулит и боль в спине.  После 2-х инфарктов больной забывает, где сердце и где та кардиология, третьего инфаркта быть не может, исчезает сахарный диабет, гастрит, колит, язвы, геморрой, простатит, аденома, проблемы женских органов, шизофрения, кроме травматической, варикоз, артрит, полиартрит и многое, многое другое. Эффекта от устранения причины не бывает только в том случае, когда больной очень долго  «лечился» и 7-й уровень прочности  органа опустился ниже половины. В этом случае наступает необратимый процесс. Орган необходимо удалять или наступает смерть. Поэтому, мой совет каждому – не ждите наступления болевого симптома. Он обязательно скоро у вас появится. Никто не может знать, сколько уровней прочности ушло у ваших внутренних органах и частях тела. Далекое далеко очень близко! На пересадку органов не надейтесь, не убрав причину, отчего свой орган пропал, надеяться, что приживется новый здоровый орган не надо. Ему не хватит питания от пережатого остеохондрозом нерва. Потому пересаженный орган скоро погибает.

Необходимо еще знать, что указанная Капсула является антенной контакта с ангелами Темных сил, которые часто управляют людьми. По их команде люди совершают негативные поступки, зло, преступления, катастрофы и суицид. Кто-то в это поверить не может, но это точная наука. Пример: 17 ноября 2013 года штопором врезался в Землю пассажирский самолет в Казани. Причина – человеческий фактор. А на самом деле, ангелы Темных сил через «капсулу адвоката Рукаса» отключили сознание пилота и дали команду совершить суицид, подняв самолет на 750 метров вверх, затем перевести положение самолета в штопор и ускорить работу двигателей. Через 48 секунд произошел взрыв. 49 пассажиров оказались обреченными. То же самое совершил в январе 14 г. водитель маршрутки в Сумской области, который остановился перед закрытым шлагбаумом на ЖД переезде.  Вдруг, перед самым приближением поезда он завел двигатель, объехал шлагбаум и выехал на пути, где произошло столкновение с гибелью 19 человек. Он остался жив, но он ничего не помнит. Я предлагаю всем, ответственным за жизнь людей, убрать эту капсулу.

Манипуляция длится всего один час, один раз в жизни. Мне известна причина головных болей, опухоли в голове, эпилепсии, гидрофилии мозга, язв на голове, болезни Бехтерева, болезни Альцгеймера, Паркинсона, склероза, старческого маразма и шизофрении. Она убирается, эти состояния исчезают. Обычно они не лечатся. Причины алкоголизма не  знает ни один врач-нарколог мира. Оказалось, причина его сколиоз. При устранении  сколиоза, исчезает алкоголизм.   

Академик УАН, Академик РНАН, Григорий Иванович Рукас  Полтава. Шевченка 27,

оф. 38, +380501440365+79857872683,

Bg0886491929, Новосибирск  89938686016 
http://rukas.at.ua/