хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Максим Тимошенко: Світова прем’єра – допомога китайському народу

  • 28.02.20, 12:45

Планета схвильовано спостерігає за перебігом боротьби китайського народу з незнаним досі короновірусом, що реально загрожує існуванню нашої цивілізації. Люди повинні перемогти епідемію!

Потрібна будь-яка підтримка, перш за все моральна!

Це добре розуміє колектив Національної музичної академії України імені П. І. Чайковського. Нещодавно тут зібрали гуманітарну допомогу для Китаю – маски, респіратори, окуляри, рукавички, захисні костюми…

А нині в стінах Академії написано музичну баладу про драматичні події сьогодення.

-Це світова прем‘єра  балади «Я з тобою», музику до якої написав легендарний композитор, завідувач кафедри та викладач НМАУ Мирослав Скорик, диригент – наш викладач Володимир Шейко, оркестр – випускники та студенти Академії. Ця пісня – це наша духовна підтримка китайського народу в боротьбі зі страшним лихом, яке їх спіткало. Баладу виконала випускниця консерваторії Лілія Гревцова. – розповів ректор НМАУ Максим Тимошенко.

Вже традиційно у програмі “Важливо PRO” ректор Національної музичної академії України імені П. І. Чайковського Максим Тимошенко поділився головними подіями з життя консерваторії.

Нещодавно відбулась світова музична прем’єра твору Мирослава Скорика “Я з тобою” (слова Вана Юнчана), який було записано у творчій співпраці з Симфонічним оркестром Українського Радіо (диригент – Володимир Шейко) та солісткою Національної опери України Лілією Гревцовою за сприяння Музичної Академії спільно з компанією Юнчанледі (президент – Чжао Юнчан).

Пісню, яка має стати символом незламності та своєрідною моральною підтримкою, видатний композитор сучасності присвятив китайському народу, який протистоїть епідемії коронавірусу.
Керівник Академії розповів також й про найбільш очікувану подію найближчих днів – візит відомого на весь світ тенора Вітторіо Гріголо, який дасть майстер – клас у Великому залі НМАУ ім. П. І. Чайковського вже 28 лютого.

 

0

Коментарі