хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Десенка і Небріж будуть з рибою! — Екогромада

  • 02.05.17, 18:15


Ріки міліють, а прекрасні колись озера перетворюються на болота. Стан київських водойм вимагає постійної уваги. Забруднення з каналізації, засмічення будівельним мотлохом, нелегальне скидання промислових відходів…

Чиновники щось постійно обіцяюють,але наголошують — коштів немає — у країні вічна криза.

Водойми тихо зникають. А в озерах майже не залишилося риби…

На щастя, втрутилися громадські активісти. Згуртувалися довкола ГО «Екогромада», залучили представників бізнесу — НВП «Екосервіс», екологів, міжнародні структури. Почали розчищати засмічені озера, впорядковувати пляжі.

-Один з пілотних наших вдалих проектів — порятунок озера Небріж на Харківському масиві столиці! — повідомив лідер ГО «Екогромада» Валентин Рак, — Ще недавно то було болото, залите ливневою каналізацією, з купами сміття, автошин, шматків бетону. Розчистили, поглибили, облаштували. Нині це чарівне озеро. Днями — запустили рибу. За кілька тижнів проведемо озеленення. Все силами громади, за участі небайдужих підприємців! Активісти мріють зробити тут пляж для тварин - адже в європейській столиці його ще нема! Спробуємо!

Благодійне зариблення відродженого озера Небріж відбулося!

Громадські активісти, за підтримки бізнесу продовжують, власним коштом випускати у притоки Дніпра в Києві, озера малька цінних сортів риби – білий Амур, короп, товсто лоб… Що суттєво впливає на поліпшення екологічного стану рік.

Нині спільними зусиллями закуплено десь 1500 кг малька, який публічно, під контролем активістів і преси, було випущено у Десенку на Троєщині і озеро Небріж!

Реальна добра справа, яка потребує уваги і підтримки суспільства!

Організатор ГО «Екогромада», за підтримки НВП «Екосервіс».

-Команда громадських екологів Валентина Рака, який став справжнім двигуном реального порятунку київських рік і озер, продовжує свою благородну діяльність.-зазначив лідер Самооборони Троєщини Дмитро Бричок, — Приємно, що у нас в Деснянському районі ініціативу відразу підтримали активісти Майдану, учасники АТО, фронтові волонтери. А відповідно, молодь. Район очищається! Наші пляжі повинні бути європейськими!

Долучитися може кожен — адже постійно проводяться суботники. Самоорганізуйтеся! Очистіть найближчий від вашого будинку пляж чи луг! ГО «Екогромада» допоможе!

Разом — ми сила!

Ростислав Тригуб, студент Університету «Україна»

1111

887

555

445

33

23

676

0

Коментарі