Творці справжнього хлібу на ТРК «Україна»
- 01.08.14, 10:45
Прес-конференція дослідників древньої трипільської їжі в Музеї української пропаганди на Троєщині відбулася! Були Канал «Культура», ЮБР, радіо Ера. Пропонуємо сюжет програми «События».
http://sobytiya.tv/episode/32486/
Учасники – дослідник автентичних рецептів страв з натурального борошна і випічки Ірина Артеменко та історик, дослідник Трипільської цивілізації Вадим Перегуда.
Сучасні фізіологи відкрили, що гормони радості серотонін і ендорфін синтезуються у кішківнику із пшеничної клітковини.
Тільки хліб із цільного зерна на натуральній заквасці (а в кожній родині був свій рецепт, який жінка приносила в нову сім''ю) повністю відповідає потребам людського організму.
Деталі на сайті агрофірми «Унава» - http://unava.kiev.ua/
+380 (44) 332-14-71
+380 (50) 441-00-45
+380 (67) 468-03-37
Коментарі