хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Голос ЮА про Музей української пропаганди

  • 09.07.14, 09:11


Голос ЮА розповів про дівчат-моделей Музею української пропаганди. Навіть на Троєщині можна зробити резонансний музей!
Спасибі Катерині Сметані!

Нині триває процес переговорів зі спонсорами про друк накладу плакатів, отримання дозволів МОУ, МВС, прикордонників і доставки в зону бойових дій АТО.

У першому музеї «Української пропаганди» на Троєщині, в Києві, відкрилася виставка на підтримку української армії. У фотосесії брали участь дівчата не моделі, а звичайні громадянки різних професій. Але – у військовій формі. Знімки робилися на тлі українського прапора. Крім фото на плакатах – вірші про Україну, їх теж написали не професійні поети. Аматорське патріотичне мистецтво бачила і кореспондент ГолосUA Катерина Сметана.
У першому музеї «Української пропаганди» на Троєщині, в Києві, відкрилася виставка на підтримку української армії. У фотосесии брали участь дівчата не моделі, а звичайні громадянки різних професій. Але - у військовій формі. Знімки робилися на тлі українського прапора. Крім фото на плакатах - вірші про Україну, їх теж написали не професійні поети. Аматорське патріотичне мистецтво бачила і кореспондент ГолосUA Катерина Сметана.

Источник: http://ua.golos.ua/show_video/4115
Golos.ua © 2014


http://ua.golos.ua/show_video/4115
0

Коментарі