хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Феміністична маячня

  • 27.06.11, 16:05

По мотивах топу

С мужчинами не о чем говорить, они не могут подпитать человека эмоционально, не могут даль пишу для эмоций.

О, да, жіночі теми для розмов (одяг, косметика, плітки) то є велике джерело емоціної підпитки))))

Мужчины не хотят счастья, которое описано в книгах гениев и просто хороших книгах.

Страшно спитати - невже всі ці генії і автори "просто хороших книг" - виключно жінки? А також цікаво чому раптом людина, яка має власну голову на плечах і власний розум має хотіти щастя яке описав хтось невідомо хто?

А им нужны только развлечения. Для них счастье и развлечение это одно и то же. Мужчины по своему развитию остались далеко позади женщин, потому что сама их сущность не предполагает тонкости и нежности, которые являются главным критерием развитой личности. Мужчины недостаточно тонки внутренне, чтобы быть способными улавливать разные нюансы ощущений, а ведь это необходимо, чтобы воспринимать себя как живое существо.

Завжди вважала що основний критерій розвитку особистості - внутрішня сила і вміння не залежати від чужої думки та обставин. Мабуть я таки прихований чоловік)))

 
Развлечения и веселье - для мужчины суть счастья, поэтому они и не хотят обременять себя обязательствами. На самом деле веселье - это удовольствие для грубых людей, но не для тонких. А тонкие никогда не будут удовлетворены весельем и развлечениями. им нужно что-то другое, духовное.

Аж прям цікаво стало - від чого отримують задоволення "тонкі люди"? Чи ці задоволення настільки тонкі що простим смертним їх не видно?

На мой взгляд, мужчины вообще не приспособлены быть Людьми в нормальном смысле слова, в смысле, быть развитыми и духовными. Они слишком грубы, и это видно невооруженным глазом. Они добиваются больше, чем женщины, за счет своей агрессии, которую женщина не в состоянии проявить физически (женщина не может принять грозный и внушительный вид, стукнуть кулаком по столу).

Не смішіть мої капці))) Жінки в плані прояву грубої агресії дадуть фору будь-якому чоловіку. Але самою агресією в житті нічого не доб"єшся, окрім хіба лотка на ринку. А розум, аналітичні здібності, твердість, впертість - справді властивіші чоловікам і скільки феміністки не будуть пижитися це не зміниться, хіба що себе дурочками черговий раз виставлять...

Но на самом деле женщины способны добиться больше , чем мужчины, по крайней мере в творческих сферах, так как они более развиты, их душа более способна уловить прекрасные вибрации Вселенной, чем мужская грубая и неотесанная, вульгарная и разнузданная сущность. Мужчина суть - грязь, дикость, опустошение  и разложение, женщина суть - красота, нежность и процветание.

Творчі сфери це далеко не основне і не головне в житті. Вони потрібні, але вони не нагодують і не одягнуть, будинки не збудують. Вчіть ази психології - духовні потреби починають реалізовуватись лише тоді коли реалізовані всі фізичні - їжа, одяг, безпека. І без "грубих" чоловіків "тонкі і ніжні" жінки до духовності просто не доберуться. Так що ліпше подякуйте чоловікам за ті тепличні умови які вони вам створили для того щоб ви мали бути ніжними і красивими в цьому дикому і брудному світі....

40

Останні статті

Коментарі

127.06.11, 16:09

ничего кроме улыбки та заметка не вызывает. но некоторых вдохновляет. как не странно.

    227.06.11, 16:09

    Тань,їй 20 років. все біле-чорне. вона зрозуміє
    З минулим тебе

      Гість: von PeepeR-

      327.06.11, 16:11

      заранее согласен с Ребе

        Гість: Лъйошкин_Кот

        427.06.11, 16:12

        цит.----Мабуть я таки прихований чоловік)))
        ------------
        ну,що мо по пивасику та по дівкам тоді,чи як?

          Гість: ГарбуЗЕК

          527.06.11, 16:13

          я просто рад,что ты есть.

            627.06.11, 16:16

            ага... чоловыки грубі і не отесані, а ми чомусь мліємо від мелодій Моцарта, Штрауса, Паганіні, Гайдна (список надто довгий)... милуємося витворами Мікеланджело, Рембрандта, Кустодієва (список не менш довгий)

            чи не тому що чоловіки не здатні нічого творити, і несуть в собі лиш бруд спустошення і тління

              727.06.11, 16:17Відповідь на 1 від Romeoo

              Дощ, вихідний, чоловік на роботі - чим його ще займатись

                827.06.11, 16:18

                  927.06.11, 16:18Відповідь на 6 від bestiaya

                  думаю у баришні одне з двох : замітку писала свідомо для провокації "срачу" або просто вбоге створіння, яке треба пожаліти


                  або добити, щоб не мучилося і висунути на премію Дарвіна

                    1027.06.11, 16:18Відповідь на 2 від все_буде_так

                    Будем сподіватись)
                    Дякую)
                    P.S. Що ти робиш в п"ятницю ввечері?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      19
                      попередня
                      наступна