хочу сюди!
 

Юля

39 років, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Тушеная капуста с ребрышками

  • 12.03.10, 20:30

Свинные ребрышки разделить на порционные куски и замариновать с помидорами (томатным соусом) и луком на ночь

Налить на дно кастрюли немного масла, выложить ребрышки и обжарить 20 мин в режиме Выпечка

Нашинковать капусту, перемешать с помидорами и луком из маринада. Вынуть ребрышки из кастрюли, положить капусту, хорошо перемешать с жиром. Залить капусту бульйоном с томатной пастой (соусом), включить режим Тушение на 1,5-2 часа в зависимости от обьема

В готовую капусту выложить ребрышки, перемешать и прогреть на режиме Выпечка 20 минут.

1

Останні статті

Коментарі

Гість: БджЫлка

112.03.10, 21:28

и с пивасиком

    212.03.10, 21:43Відповідь на 1 від Гість: БджЫлка


    Я пиво не п"ю

      Гість: Gladiatrix

      313.03.10, 11:35

      А как сам маринад делается?

        413.03.10, 11:42Відповідь на 3 від Гість: Gladiatrix

        Цього разу у мене були залишки якогось томатного соусу, а взагалі - мілко порізані помідори і цибуля півкільцями, по бажанню трохи соєвого соусу

          Гість: Gladiatrix

          513.03.10, 11:47Відповідь на 4 від tanjuwa

          Ага, пасибки! И ещё относительно количества капусты. Средняя головка стушится за это время, её половинка? Знаешь, чё-то я пока именно этот режим не могу усвоить - тушение. Всё получается как-бы недоготовленым . Почему?

            613.03.10, 12:06Відповідь на 5 від Гість: Gladiatrix

            На режимі Тушіння важливо щоб було достатньо рідини, в капусту я наливаю стіки щоб вона була майже покрита (краще забагато, ніж замало, надлишок легко випарувати в кінці включивши Випічку на 20-30 хв). Я зазвичай тушу десь чверть капустини (по об"єму свіжої капусти це трохи вище першої мітки) 1,5 години вистачає з головою. На цілу капустину я думаю тре буде десь години 3.

              Гість: Gladiatrix

              713.03.10, 18:28Відповідь на 6 від tanjuwa

              О_о, а вот про жидкость я совсем не знала. Спасибо большое за ценную информацию . Ещё хотела спросить - почему тушение так долго? Это что-то даёт в плане сбережения полезных веществ? Я пока овощии тушу на выпечке.

                813.03.10, 18:35Відповідь на 7 від Гість: Gladiatrix

                Тушіння в мультиварці це аналог томління в пічці. Продукти готуються при температурі трохі нижчій за температуру кипіння, що дає можливість отримати неповторний смак "як у бабусі" і зберегти значну кількість корисних речовин. Рідину треба додавати якщо її не виділяє те що ти збираєшся тушити. Наприклад в заморожені овочі можна і не додавати, вони самі достатньо напустять, а от капуста, особливо після зими майже не дає соку.

                  Гість: Gladiatrix

                  913.03.10, 18:45Відповідь на 8 від tanjuwa

                  Ой, спасибо огромное.... Надо этот режим осваивать. А то, что так долго - єэо ничего? Подскажи, что ещё можно тушить, кроме капусты?
                  Ещё никак не приспособлюсь готовить в мультиварке спаржевую фасоль. Может подскажешь и на счёт неё?

                    1013.03.10, 20:24Відповідь на 9 від Гість: Gladiatrix

                    Спаржева квасоля+пар=смакота Нічого кращого ти не придумаєш Я дуже люблю французьку заправку до неї сіль+перець+оливкова олія+оцет+мілко порізаний часник - перемішати з гарячою квасолею, накрити кришкою і дати настоятись 10-15 хв
                    Тушити можна абсолютно все те саме що ти тушиш на плиті/в духовці - картоплю з грибами, овочеві рагу

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна