Профіль

fedun

fedun

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

З Миколаєм!

  • 19.12.14, 12:00
CAM00999

З першого пакету
CAM01004
З другого пакету
CAM01007
Усіх зі святом друзі!

З Миколаєм!

  • 19.12.14, 10:18
CAM00999

З першого пакету
CAM01004
З другого пакету
CAM01007
Усіх зі святом друзі!

Наболіле

  • 13.11.14, 18:36
gripp_profilaktika
Долікувала малу участкова до запалення та бронхіту. Щось із самого початку підозрював що не кваліфікована. Виписувала лікарства купами, потім раптово відміняла і давала інші. Повинна була прийти оглянути малу, пропала, прийшла аж через 4 дні. З того всього, пішли до іншої лікарки, що знайомі нам порадили. Вже прийшлось флюрографію робити. Послухала малу, назначила нове лікування. Показали лікарці що нам учаскова напризначала, та зробила круглі очі, промовчала, ми без слів з дружиною все зрозуміли. Сказала нам, що у нас є дома сирість, ми подивились на неї здивовано з дружиною. За кілька днів мала пішла на поправку, але прийшлось робити уколи та давати інші лікарства. Прийшли наступний раз до нової лікарки на прийом, знову нам каже що в хаті є сирість. На своє здивування мусів погодитися. Справа в тому що поміняли вікна на енергозберігаючі, а витяжку не зробили. Утворюється кондинсат на вікнах, від нього і сирість, вкутку появився грибок. От, що значить лікар-професіонал, по нас визначила що в нас дома щось недобре.
Із цього всього зробив собі висновок, краще більше заплатити але йти до нормальних лікарів і не втрачати часу. Жінка підрахувала, що потратили десь 700 грн на нікчемне лікування участкової, окрім того пічкали малу всякою фігнею. Шкодую, що не прийняв одразу кардинального рішення, коли закралися перші підозри про кваліфікацію участкової. Але радію що мала вже нарешті пішла на поправку.

Похід на Шпиці

  • 13.11.14, 08:38

Похід з друзями на гору Шпиці. Планували для розрядки похід на один день в Карпати. Микола запропонував сходити на Шпиці. Оскільки жодного разу тут не був, а багато чув про це чарівне місце з радістю погодився.
похід на шпиці

З першим снігом

  • 24.10.14, 22:16
Сьогодні зранку прокинувся, а надворі сніг. Цілий день падав сьогодні сніг
snig3
з першим снігом

Івано-Франківський півмарафон

  • 13.10.14, 21:44

Сьогодні відбувся перший блогодійний Івано-Франківський півмарафон. Окрім півмарафону 21 км, були забіги на 12км(корпоративна естафета) 10км, 3км, 300м(для дітей) та 1км із собаками. Ділюся враженнями

Користуватись вконтакте небезпечно

  • 13.10.14, 21:37
Логінюсь сьогодні вконтакті і виявляю, що користуватись даною соціальною мережею дуже небезпечно. Верніше не я визначив, антивірус

крім того, що фсб може безперешкодно читати переписку, вичисляти іп та іншу інформацію, вони пішли ще далі
N3kP2Mg

шкода, класна була соціалка. Амінь...

Безболісна лазерна елос епіляція

  • 09.10.14, 11:14

Салони краси Класика у Івано-Франківську пропонують новітню послугу елос епіляцію по видаленню волосся. Елос епіляція це сучасна ефективна методика по видаленню назавжди волосся. Достатньо пройти один курс, щоб позбавитися волося назавжди. Процедури елос епіляції безболісні.
детальніше безболісна лазерна елос епіляція у івано-франківську

Концерт-реквієм пам'яті Небесної сотні

  • 09.10.14, 10:58
В суботу 4 жовтня у Івано-Франківську відбувся концерт-реквієм пам'яті Небесної сотні.

На заході були присутні батьки та родичі загиблих на майдані Небесної сотні.

Спочатку відбулася тетралізована сценка присвячена подіям, що відбулися на майдані

[ Читати далі ]