Профіль

fedun

fedun

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Спайка пластмаси

  • 21.03.15, 20:57
Знайшов для себе та ділюся з вами варіантом ремонту дитячих пластмасових іграшок. Спочатку склеював іграшки суперклеєм, але клей не тримав довго, іграшки швидко ламались знову.
Пайка пластмаси за допомогою пристрою "Узор 1".

Підписуйтесь на мій канал. До нових зустрічей!

Велосезон 2015 розпочато

Минулого понеділка відкрили з друзями велосезон.

Було дуже позитивно, читайте далі

Закрили лижний сезон на Буковелі

фото буковель
У неділю з друзями закрили лижний сезон. Невеличкий фотозвіт з поїздки на Буковель

Ляшко на Буковелі!!!

Сьогодні поспілкувався із Ляшком на Буковелі

далі враження ляшка від перебування на буковелі

ps. Весело сьогодні провели з друзями час на буковелі. Очікуйте звіт. Коронним "гоневом" було слово "скотиняка", не відпускало нас цілий день, відповідно вийшла пародія на Ляшка, :). Давно так не сміявся.

Ростин фільтра для води

Придбав фільтр для очищення жорсткої водопровідної води. Після очистки води за допомогою даного фільтру накипу в чайнику практично немає. Фільтр як заявлено виробником чотири рівневого захисту. Очищає до 50% жорсткість солі, 99% хлор та органіка, 95% важкі метали та радіонукліди, 99% запахи та діоксини.
Стало цікаво що у середині фільтра. Розрізав картрідж ножом, у середині вугілля та ще якісь гранули


Зустріч однокласників!

  • 10.01.15, 07:56
Учора з однокласниками ходили колядували до керівнички. Було надзвичайно приємно зустрітись, гарно посиділи, шкода що мало. Дякую Вам друзі, Ви найкращі. Христос Народився!
CAM01030

З Різдвом!

  • 08.01.15, 09:22
Merry-Christmas
Сьогодні вже на роботі, але настрій всеодно святковий. За свята лише два святкових 1 та 7 числа. На Святу Вечерю забіг додому буквально на годинку повечеряти, а далі знову на роботу фоткати туристів.
Учора гарно відпочили в домашній атмосфері, верніше намагалися, бо мала вже ганяє по хаті, треба дивитися щоб ніде не вдарилася чи десь щось не розбила, потім ще провідали родичів жінки.
фото нашого родинного Різдвяного столу:

sv2
На жаль, все не встиглося за один день, до Степанича так і не попали. Думаю в пятницю на Степана виправимося, :).
Миру, добра, гарного настрою та здоровя.

Служба таксі 1555 у івано-франківську

  • 05.01.15, 10:42
taxi
Іншими словами я не можу описати сьогоднішню ситуацію з таксистами служби 1555 у Івано-Франківську. Склалось враження що люди просто зажерлись...

Сьогодні з дружиною запланували зїздити до родичів, а оскільки з малою дитиною, то вирішили їхати таксі. Зібралися, та викликали службу таксі якою завжди користувались 1555 у івано-франківську. Приїхала машина та оператор одразу перезвонила щоб виходили. Першою вийшла дружина з малою та сіли в машину. Далі вийшов я із каляскою. Водій не виходячи із машини сказав що не візьме нас з каляскою, оскільки в нього в багажнику газовий балон. А в салон його супер-пупер "говно жигулів" складену коляску він не візьме. Я охуїв. Жінка із дитиною вийшли, таксиста ми лагідно відпустили. Взяв малу на руки, стоїмо на вулиці чекаємо іншу машину. Дружина щось довго алокала та виясняла ситуацію по телефону з оператором, сказала своє фе і вимагала як найшвидше нормальну машину. Через 5 хв приїхала машина, ми подумали що це за нами, але на жаль вияснили що машина приїхала до наших сусідів. Поки сусіди виходили ми поспілкувались із таксистом, він нам поспівчував та дав візитку своєї служби, порадив позвонити на їхню службу 1556. Поки стояли надворі мала в мене на руках вже заснула. Сказав дружині щоб викликала іншу службу(правильно сказав), а сам пішов до хати із малою щоб дурно не мерзнути.
Дружина викликала службу карпати 1556, ту що нам дав візитку таксист. На наше здивування карпати дуже швидко приїхало і нас забрало разом із коляскою. Настрій вже був троха підпорчений. На щастя попався нормальний таксист.
Посиділи, посвяткували, прийшов час їхати додому. Вийшли до зупинки біля "Золотої Ниви". Стояло три машини, тільки ми підійшли із каляскою, один сказав що вже іде на замовлення, третій виїхав, а другий почав ставити дурні запитання, ми плюнили на цих довбойобів, та пішли на зупинку. Сіли у маршрутку і щасливо доїхали додому. У маршрутці зустріли теж пару із дитиною, розговорилися.
Пішли на фіг дибільні таксисти, не хочете не їдьте. Сервіс деяких служб таксі у івано-франківську вражає. Як мінімум службою 1555 у івано-франківську вже не будемо користуватись. здивувала поведінка шофера служби 1555, він відмовився нас везти хоча був вже під нашою хатою і не пройнявся нашою проблемою не викликав іншу машину зі своєї служби. Також здивувала реакція оператора служби 1555 у івано-франківську, вона взагалі не пройнялася нашою проблемою, в нас склалось враження що вона була під градусом, бо так і не змогли із нею нормально поспілкуватися. Весело рік почався, що тут скажеш.
З Новим роком друзі! Бажаю не попадати у таку ситуацію.

З Новим 2015 роком!

  • 01.01.15, 11:58
2015
Миру, добробуту, міцного здоровя та успіхів у Новому році!
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
25
попередня
наступна