хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Я став татом

  • 05.11.13, 18:06
Сьогодні найщасливіший день мого життя, я став батьком

Вже від учора я замітно хвилювався. На привеликий жаль дитинка була недобре розміщена, сідничками вниз. Для родів це рахується великим ризиком і рекомендується в таких випадках робити кесерово. До останього ми надіялися що дитинка повернеться. Дружина робила різні вправи, що їй рекомендували лікарі. Навіть ще в останні дні я надіявся на диво. Та дива не сталося, і прийшлось робити планове кесерове, часу вже не було, бо закінчувався термін вагітності.
На відміну від звичайних родів, кесерево має як ряд переваг так і недоліків.
Відвели жінку в операційну, в іншому кінці коридору, мене попросили зачекати в палаті. Багато чого не розумів, був дуже розсіяний, сильно хвилювався. Тинявся то по палаті, то по коридору туди сюди. В коридорі зустрів лікаря, що мав робити операцію, познайомилися. Перекинули з ним пару слів, він мене трохи заспокоїв. Лікар дуже позитивний і приємний чоловік. Хоч я розумів що кесерово не є щось надзвичайне, його роблять зараз дуже часто, але всерівно було якось не пособі.
Тинявся по коридору, тут надійшла медсестра, нагнала мене в палату. Зараз тобі принесуть дитинку, чого тут стовбичеш, сказала накритися ковдрою, щоб зігрітися. Справа в тому, що якщо роблять кесерово, то поки зашивають маму, дитинку ставлять на груди батькові. Оголив торс, та ліг під ковдру, за пару хвилин принесли дитинку. Положили її мені на груди. Так приємно стало, ще досі відчуваю її тепло в себе на грудях. Дитинка почала крутитися, не знаю може шукала ціці. Весь час переживав, щоб вона могла дихати,  бо постійно переверталася головою вниз і впиралася губами та носом мені у груди, а я постійно перевертав її на бік, круть верть. Вона далі переверталася, настирлива. Все це час від часу супроводжувалось то сопінням то плачем. Дотягнувся до телефону і зробив пару знимків, малеча на моїх волосатих грудях:

Поки ми з дитинкою знайомились, тут вже привезли маму. Я не витримав, від радості аж сльозу пустив. Потім положили дитинку мамі. Мене переповнювали емоції. Яке це велике щастя бути батьком, я неміг навіть приблизно собі уявити. Більших позитивних переживань не відчував у своєму житті. Одне дуже шкода, що дружині зараз тяжко після операції, дуже болять шви, кровоточать, надвечір ми її трохи підняли на ноги. Вірю що завтра вже буде сама вставати та трохи ходити.

23

Коментарі

15.11.13, 18:49


Дитинка хлопчик чи дівчинка? Хай росте здоровою и щасливою.

    25.11.13, 18:50

    поздравления с пополнением в семье! мамочке поправляться поскорее,а манюне расти здоровенькой и счастливой!

      35.11.13, 18:51

      десь так! вітаю!*ro se*

        45.11.13, 18:52

        Вітаю!

          Гість: braziljanka

          55.11.13, 18:52

            65.11.13, 18:53Відповідь на 1 від dyscuss


            Дитинка хлопчик чи дівчинка? Хай росте здоровою и щасливою.
            доця, щиро дякую

              75.11.13, 18:54Відповідь на 2 від Elen_W

              поздравления с пополнением в семье! мамочке поправляться поскорее,а манюне расти здоровенькой и счастливой!большое спасибо, очень приятно

                85.11.13, 18:55Відповідь на 4 від Al KazlOFF

                Вітаю!дякую

                  95.11.13, 18:56

                  Від щирого серця вітаю, татусю!!!!
                  Нехай кохана скоріше одужує, а маласеньке росте здоровим та щасливим!

                    105.11.13, 18:57

                    О! То це в нас доця така гарна із чорною косою!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна