хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Як ця суддя іде по шляху становлення людини-отморозка.

Як ця суддя іде по шляху становлення людини-отморозка.

06 квітня 2021року Шкиря Віра Миколаївна, суддя Марківського районного суду Луганської області, не вийшла із свого кабінету для проведення судового засідання по судовій справі № 417/1320/20, час розгляду якої нею був призначений на 10:00 цього дня.

Цим злодіянням в моральному полі людства вона зробила крок по прогресуванню в напрямку Зла формуванням в собі негативних рис характеру. Ціллю придбання яких є досягти стану людини-отморозка із втраченою совістю, розгубленою честю та умінням в творимому злодіянні знаходити блаженну нотку.

Призиваю читача статті осмислити значення порушеного конституційного права на справедливий суд. Для протидії прискорення тенденції перетворення нашої України в державу-скопище подонків та отморозків.

 

0

Коментарі

16.04.21, 15:51

ні дапойняв крайній абзац

    26.04.21, 16:55

    Це як у двірника в Білому Домі мітла б зламалась.
    Винахидливі судді мають на таке безчинство своє повне право

      36.04.21, 21:27Відповідь на 1 від скіпіріч 78

      ні дапойняв крайній абзацВаше життя (доля) призначено для набирання досвіду усвідомлення суті поступків (своїх і чужих), які приносять в світ Добро або приносять в світ Зло. Усвідомлення приведе або ж до відчуття в злодіянні блаженної нотки, або ж відчуття задоволення від вчиненої доброї справи. Отриманий досвід потім використається для формування в Вас уміння добрими поступками протистояти Злу, вчиняємому негативними людьми. Або ж протистояти Добру, використовуючи практики обману, лестощів та інші, які призначені для руйнування відносин між людьми, їхнього здоров'я і т.д. Вершиною розвитку в чому є сформованість із себе крутого отморозка. Поширення негативної інформації про негативну діяльність негативних людей є доброю справою.

        46.04.21, 21:36Відповідь на 2 від Осман

        Це як у двірника в Білому Домі мітла б зламалась.
        Винахидливі судді мають на таке безчинство своє повне право
        Умно сказано. Будь-яка людина, і суддя також, має право, за своїм вибором поведінки, на прогресування в негативному напрямі. Добрі люди вже вимушені захищати своє середовище існування від руйнівної роботи способом збирання компроментуючої інформації про майбутнього крутого отморозка, та в подальшому поширювати цю інформацію в дозволених межах через засоби масової інформації, для створення неприятливих умов для діяльносту отморозка, подонка.